< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (202. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O ürünün adet mantiletesi farklı
5 tane fritoz le 5 tane fritoz filtresi aynı şey değil(fritoz un filtresi olmaz heralde sadece örnek verdim)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanıyor o günkü hakkınız.
Yakarak öğrendim o zaman teşekkürler
İsterseniz yazın müşteri temsilcisine durumunuzu. Yardımcı olma ihtimalleri var. En azından kupon tanımlayabilirler. İlgili bir destek sistemi var TEMU'nun.
Adamlar düzgün ürün göndermiyor ki hocam.
Bluetooth mini klavye aldım bir haftada bozuldu.
Şu bahçe ışıklarından aldım 15 günde bozuldu. Ali express ürünleri bundan daha kalitelidir.
Ha yine dayanamadım, eskiler bozulunca bu sefer daha kaliteli gözüken 10'lu bahçe ışığı bir çanta ve temizlik ürünü aldım.
Artık çanta da yırtık,çok amaçlı temizlik malzemesi de kırık gelmez herhalde benimde son alışverişim şu ses amfisi olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam, sağolun.
-
Arkadaşlar selamlar. Gümrükte yüksek meblağlarda vergiye takılmamak için maksimum ne kadar alışveriş yapmamız gerekiyor?
-
Hocam bi yandan haklısınız 7-8 siparişim oldu temudan hepsi sorunsuz geldi. Bazen öyle bir fiyata satıyorlar ki şaka gibi geçen 60 tlye masaj aleti aldım bu devirde kim kime o paraya bir şey veriyor. 300tl+vergiye mekanik klavye 250 tlye hdmi usb type c hub 280+vergiye kablosuz fan 50tlye 3 metre type c örgülü kablo böyle gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 19 Kasım 2024; 20:17:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 tane mi aldınız masaj aleti takılmadan geldi mi max aynı üründen 2 deniliyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ücret düşmüş iadesini isteyeceğim ama temu kredisi olarak vermiyor olağandışı ödeme veya temu hesabı etkinliği nedeniyle geçici olarak kullanılamıyor yazıyor
Ben de iptal olur diye düşünmüştüm ama tek pakette geldi 3ü de
Mobilde var ara ara o sıkıntı. PC den deneyin. Orada veriyor TEMU kredisi olarak.
Denedim hocam pcde de aynı hatayı veriyor kredi olarak vermiyor olağandışı falan yazıyor
Aynen, çözmüşsün sistemi vegas gibi, çevir kazan birşey yok, 600 TL kupon kazandın birşey yok, sipariş ver kazan birşey yok.
Kısmen yanılıyorsun
150 Euro alışveriş limiti varken Aliepxress le Temu tu karşılaştırdım aldığım ürünleri 500-1500 TL misali bir tasarruf etmistim
Kargo ücretleri çok tutuyordu İnan kargo ücreti çıksa %20-50 alışveriş etmek istemez tüketici
Kumar misali dediğine bende katılıyorum Kendime demiştim bunu ama çoğu satıcı Yurt içi olsun dışı olsun fiziksel olsun sanal olsun hepsi yapıyor Hepsi yapıyor diye doğru demiyorum
Ayrıca aşağıda bir kullanici çok ucuza aldım ürünler demiş aynı urunleri bende aldım
Daha öncede ucuza aldım
Kredi fırsatı olayıyla ucuza da geldi
Herşeyi araştırmadan peşin hükümlü olmayın bence
Şu ürünü çok aramıştım zamanında bulamamıştım AliExpress de de cada Temu da da gördüm ekleyeyim dedim
Ürün kutu kola ve 1 litre pet şişe ezici
Ben zamanında çok soğuk cay tüketiyorum çok pet şişe çıkıyordu
Pet şişeleri ezip satacaktim şuan bile alırdım ama 2.5 lt yok
Kola tüketiyorum çok olmasa da Onun için alacaktım
Küçük isletmesi ya da aile nüfusu çok olan için ideal bence
Pet şişeleri satarsınız biriktirip
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099515625123&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2F1e19d469dab%2Fd4578706-a2f3-46fd-9319-fefa47d690b9_800x800.jpeg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2F1e19d469dab%2Fd4578706-a2f3-46fd-9319-fefa47d690b9_800x800.jpeg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=d5aba1d3-6d69-4776-ae1c-2b704d4c&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBAYIUZ2TITENMQJQGA3QUMTJXPNO56W7C2Q3OLOLR4A4AJJU3ZYCKS6BSLFKUAQOW2QLF5Y&locale_override=203~tr~TRY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fırsat olduğunu düşündüğüm ürünler (alıp kullanmadım):
Kedi / köpek besleyici: (ülkemizde epey pahalı)
Cırcır Anahtar seti 12 parça : (ülkemizde epey pahalı)
Bilgisayar'dan girince "ürün tükendi" hatası veriyor, Mobil'den deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 22 Kasım 2024; 14:56:6 >
-
Hocam bana bunun suluk olanı lazım kedi için Genede sağol
Bazen tukenebiliniyor paylaşılan satıcıdan o yüzden bence resim ekleyin zaten bir kaç ürün eklemissiniz, çok ürün olsa zorlar insanı Sadece bir öneri
Ben ekleyecektimde hata verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X