Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gurle1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.556
Cevap
428
Favori
313.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi için çok teşekkür ederim. Kredi fırsatı zaten alıyordum. İadenin bundan bağımsız çalıştığını ama oranın şansa bağlı olduğunu öğrenmem iyi oldu...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sattackus kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha avantajlı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PureHD kullanıcısına yanıt
    Etkinlik bitti diyor
    Bende de aynısı oluyor Kredi iadesi alamiyorum
    troublemakerboy sordum o da bilmiyor

Müşteri hizmetlerine sormak lazım
    Ben sorarsam buradan bilgilendirirm

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Ben sordum dün hocam. Onlar da bilmiyor gibi geldi. Gelen cevabı kopyalıyorum direkt.

"We would like to kindly inform you that our promotions are offered randomly to users, which means that not everyone may receive the same offer. Additionally, some promotions that are currently being tested may not be available to all users. We encourage you to check the displayed page to see the promotions available specifically to you. Thank you for your interest in our promotions; we sincerely hope you find something that you love!"

Teklifler kullanıcılara rastgele gösteriliyormuş. Her teklif her kullanıcı için geçerli değildir. Promosyon sayfasını kontrol edebilirsiniz falan yazmış. Laf salatası yani kendileri de bilmiyor ne yaptıklarını. Bana sürekli çarktan 2 tane dandik ucuz ürün hediye promosyonu geliyor. Onları da aldığıma değmiyor astarı yüzünden pahalıya geliyor zaten. 1 defa 600 TL kredi veren promosyon geldi. "wincredit" ile giriliyor. Hadi dedim alışveriş yapayım. Onda da çakallık yapmışlar. 500 bilmem kaç coin gibi bir şeyle başlatıyor. Diyor ki 600 coin toplarsan 600 TL temu kredisi verilecek. Ben dikkat etmedim 600 TL lik sepet yaptım. Sepet tutarının %4 ünü veriyormuş coin olarak. 24 coin verdi, 12 coin eksik kaldı. Biraz daha sipariş vermen gerek dedi 600 TL kredi iadesi için. Bir 500 TL lik daha sepet yaptım. Algısı vergisi toplam 1700 TL harcadık 600 TL kredi alacağız diye yani. Dikkatli olun siz ben ürünleri zaten ordan almasam TR den alacağımdan iptal etmedim ama çok da karlı olmadı.

• PureHD kullanıcısına yanıt
    Ben tesadufen kredi iadesi aldım
    Mesajları kontrol ediyordum, promosyonlara baktım çıktı

Bir akıllı saat alacaktım ucuza geldi =D

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

hocam ben dedıgınız gıbı bedavaödül aratarak kampanyayı buldum. sepetımden bır kac urun sectım odeme yap carkı cevır dıyor dedıgınız gıbı.. pekı bız odemeyı yapsak carkı cevırsek ındırım oranı ıstedıgımız gıbı cıkmazsa sıparısı ıptal etsek bır sıkıntı olurmu acaba ıade de veya hesap kara lısteye flan alınırmı acaba :)

• Hocam kara listeye girermisiniz orasını bilemem :)
    Size önerim önce kredifırsatı nı kontrol edin. %40-50 oran veriyorsa , bedavaödül den çark çevirip riske girmeye hiç gerek yok.. kredifırsatı oranınız düşükse o zaman bedavaödül den çark çevirebilirsiniz en kötü yine %30 verecek.

Kredifırsatı ve Bedavaödül paneline giremeyenlere cevap veriyorum : muhtemelen hesabınız çok yeni biraz vakit geçirin mesaj kutunuza gelen promosyonlara tıklayın düzelecek. Yada çok sık iade ve sipariş iptali yaptığınız için kara listedesiniz. Farklı bir cihazdan yeni hesap açıp panele girmeyi deneyin.

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun :) Darısı başıma. Benim hesap baya yeni. 2 siparişim var sadece. Belki ondan gelmiyordur. Bir de uygulamaya pek girmiyorum. Biraz gireyim bakalım ne olacak. Şans işi sanırım şunu yaparsan kesin gelir gibi bir durum yok

• TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]technopat sosyal
    Elektronik: AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/aula-f75-288-tlye-satin-alma-temu.3506422/

480₺ limit olmasa alırdım. 192₺ daha ekle diyor.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Edit. sepet limitsiz aldım, detaylar şu mesajımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 13 Kasım 2024; 23:33:15 >

• Merhabalar, ben bu sepeti alsam gümrükte sıkıntı olur mu acaba ?

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Gümrükte sıkıntı çıkaracak siparişi TEMU verdirmez zaten size. 30 Euro sınırı üzerine satın alım yaptırmıyor sistem.

• 444₺ ye aldığım turbo fan geldi. Daha önce 1K aldığım fana göre kutusu , malzeme kalitesi daha derli toplu. Sarj kablosu bile baseus ayarın da. Temunun her elektronik ürün de gönderdiği beyaz çöp kablodan değil.Metal kaplama olduğundan daha ağır. Boyut olarak büyük. Tetik yerinde ve alt kısmında aydınlatma var. Gösterge ekranı ve magnetik başlıklı olması artı puan. 4 kademe gücü var , 4 kademesi gerçekten çok güçlü.

1K ya aldığım jet fan ; bu ürün hala Temu da jet fan kategorisin de en çok satan ve en fazla olumlu dönüş alan ürün. Tamamen plastik ve çok hafif, bir markası yok. Çok güçlü ama her an elimde kalacak gibi :)

Güç olarak VS yapmak isterdim ama elimde anemometre yok. Bence kafa kafayalar.

• Selam beyler. Temu'dan tam 670 liralık sepet yaptım ama ödeme aşamasında vergiyle 1072 lira oluyor. Uyarı olarak da 1070'in üzerine sepet yapamazsınız diyor. Sorun olur mu 2 lira geçse sınırı?

Bir de tek pakette 5 ürün mü alabiliyoruz mevcut düzenlemede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judassem kullanıcısına yanıt
    1072 TL gecenezsin diyorsa temu onaylamaz o siparişi göndermez

Hayır Ay da 5 sipariş hakkı yani 5 paket İstersen pakette 100 ürün olsun

• Kredi fırsatı cikmama olayını anladım heralde; hani arama kısmına kredi fırsatı yazınca ingilizce bu etkinlik sona ermiştir diyor ya Bana da aynısını dedi
    Geçen tesaduufen mesaj kutumda Promosyon olan kredi fırsatı mesajını gördüm ve alışveriş yaptım

Yarın tekrar denedim tekrar çıktı

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun. Aynı üründen aldım gümrükte bekliyorum. Son kademede çalışma süresi nasıl? Isınma yapıyor mu? Ürün komple mi metal? Birde araba kaportasinda yıkama sonrasi suyu temizlemek için yeterli mi sizce? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafkaskartali571 kullanıcısına yanıt
    4 kademe den oluşuyor. 1-2-3 kademe otomatik 4. kademe için tetiğe basılı tutmak gerekiyor. Fabrika verisi 5.000 mah. 1.kademe de 1 saat çalışma süresi. %60 batarya ile geldi test edemedim. %10 gelince belirgin ısınma oldu diğerinin ısındığı kadar ısınıyor. Metal derken öyle çelik gibi değil siyah yerlerini ben metal karışım kompozite benzettim. Renkli yerleri de normal plastik. Küçük ve seramik kaplı aracınız varsa %100 sarj ile 4.kademe bence kurutmak için yeterli olur.

• Judassem kullanıcısına yanıt

vergisiz 1070 TL altında olmalıdır.

• realgs kullanıcısına yanıt

Haa o zaman sorun yok. Teşekkür ederim hocam. Ben vergi dahil 1070 lira limit var sanmıştım.

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.