< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
3000 TL kupon ile ilgili bilgi verebilecek yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3000 TL tek kupon değil farklı farklı kuponlar ve hepsinin de alt limitleri var. Örnek 3000 TL üstü 900 TL indirim gibi.
-
Teşekkürler bilgi için. Bir de çark cevirdirdi şaka gibi yaa. Alışveriş yapmaya teşvik ediyor ama gerek yok
%30 kodunu neden kullanamıyorum hocam hata veriyor.
-
Hocam aynı linkten qr kod ile uygulamayı indirip o şekilde kodu kullanın. Çevremdekiler bu şekilde kullanabildi.
İndirim kodlarına bakmadan sepeti ikiye bölüp ilk siparişi geçtim. Sonra burayı hatırladım. Kuponları kullanmayı denedim ama sipariş geçtiğim için sadece yeni müşterilere özel diyerek hiçbir kuponu kullandırmadı. Toplamda 1800 TL'lik falan siparişim vardı. Sanırım fena kazık yedim.
-
3k tl kupon paketi dediğin nasıl birşey alt limit kaç yoksa alt limit mi 3000 tl?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada yazdım
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158941825
İlk siparişim bugün geldi, hiçbir eksik yok ve kaliteleri fena değil. Benim için sorunsuz alışveriş oldu.
4 haziran sipariş oluşturma.
20 haziran teslimat. (araya bayram girmese 16'sında teslim olurdu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 20 Haziran 2024; 18:33:27 > -
9000 lik kupon verdi. Ama şöyle bir durum var. Gösterdiği ürünler arasından almak şartıyla aktif oluyor. Gösterdiği ürünlerden bazılarını çoktan almıştım. Dikkatimi çeken 70 liraya aldığım ürün, gösterdiği ürünlerin içinde ve fiyatı 120 lira. Diğer aldıklarımın da fiyatı yüksek keza. Yani benim aldığım ürünler farklı listelenerek daha yüksek fiyattan çek kazanma bahanesiyle satılıyor. Tekrar satın alıp fiyat eşitlemesi talep etmek de işe yaramıyor çünkü farklı bir ürün gibi satışta.
O yüzden çek falan çok da uğraşmaya gerek yok. Ürünü belirledikten sonra uygun fiyatlısını arayıp bulun.
-
Bende o şekil.. sanırım üye olduktan sonra isim,cihaz kimliği vs.bir şekilde banlayıp kupon kullandırmıyor..QR code yöntemi bile bende olmadı..
onu gördüm rastgele mi geliyor kuponların miktarı?
-
Eşimin telefonundan başka bir üyelik açtım ama dediğiniz gibi yemedi. IP değiştirmeye falan da uğraşmadım açıkçası.
Aldığım ürünlerin fiyatı TRye göre en az %50 ucuz olmasına rağmen ekstra indirim alamamak gece uykumu kaçıracak.
Aldık bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Uygulamadan alışveriş yapmış olsak bile işe yarıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X