Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.071
Cevap
425
Favori
278.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jabroni kullanıcısına yanıt
    Giriş yaptığınız halde mi?

• Yeni hesap numara ve 24 saat içerisinde sipariş vermeme rağmen ne kupon ne bişey görebildim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende bu sepeti buğün aldım .

Sepet Tutarı : 1577₺

Vergi : 473₺

Totelde : 2050₺ ödedim .

Ödemeyi Garanti Kart ile yapınca 2000₺ yurtdışı harcamaya 250₺ bonus kampanyasından saydı ve 250₺ bonus kazandım bilginiz olsun .

• Sipariş verdiklerim ve sepetimde vermeyip beklettiğim ürünlerin fiyatları artmış hep. Ya uyarı geldi ya çinliler duruma uyandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni indirdim uygulamayi. Ilk defa uye oldum. Kupon kodlari çqlışmiyor, ilk uye olduktan sonra 24 saat icinde kullanilabilir diyor. Daha 2 saat bile olmadi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 19 Haziran 2024; 0:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mijasus M kullanıcısına yanıt

Evet, stabil internet vs. olmasına rağmen böyle bir hata veriyor.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]
  • Arkadaşlar ben sipariş verirken kargo kısmında mirlog yoktu, son zamanda sipariş verip mirlog ile kargosu gelen var mı yoksa hala we world express ile mi geliyor türkiyeye

• nakarta07 kullanıcısına yanıt

Adamlar uyandı herhalde, bizim 2 liraya kargo dahil sattığımız malı Tr de 12 liraya satıyorlar diye. Hakikaten öyle, 220 liraya Temu da satılan aynı ürünü az önce baktım yollu sitede 1250 liraya satıyorlar. Kardeşim az önce 2000 liralık sipariş verdi. Bunlar nasıl fiyatlar diyor, Aynı siparişi aynı ürünleri Trden alsam en az 5000-6000 lira öderdim dedi. Bazı ürünlerde 5-6 kat fark var.

• Az önce ben de üye olup,700 TL civarı toplamda ödeme yaptım.
    - İlk mesajdaki %30 indirim kodu uygulandı.
    - Yapı kredi sanal kart ile ödemede yaklaşık 20 TL ilave bedel çekti

• 2 gün önce verdiğim sipariş kargoya verilmiş, 30 ürün tek pakette görünüyor. Garanti sanal kart ile ödemiştim provizyondan çıkmış ödeme, sipariş tutarı üzerine fark alınmadı.

• Ben de 1700tllik alışveriş yaptım 1800/600 kupon ile. Hepsipay ile ödedim 25+170tl geri gelecek toplam 1500e gelmiş oluyor

• kupon gelmedı malesef yenı uyelık yenı telefon ve ılk kez ındrıdım telefona :( konudakı kodlarda calısmadı, sans ıste

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    1800 e 600 kupon nerede veriliyor hocam

• EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt

Benim hiçbir kartı kabul etmiyor neden olabilir, sanal kartlarımı deniyorum.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Çarktan 3 alışveriş yapınca verdi hocam

• Teşekkürler forum
    Hiçbirşeye ihtiyacım yokken durduk yere 1800 tl lik olduk.

• ıvır zıvır derken 3k harcadım ya umarım problemsiz gelir TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

• TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]Temu Azerbaycan | Facebookfacebook
    Bu qrup "Temu" online platformasında olan yeniliklər, xəbərlər, endirimlər və digər paylaşımlar üçün nəzərdə tutulub. Yaxın zamanda bütün yenilikləri və xəbərləri bu qrup vasitəsi ilə əldə edə...
    https://www.facebook.com/groups/418407587800866

bu grupta azeriler cok indirimi kuponu paylasiyor. takip etmenizi oneririm.Yeni istifadəçilər üçün 50% endirim kodu acn687314

• geçen ben de siparş vermiştim. yine bakayım dedim fiyatlar ve vergi miktarı artmış.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.