Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rustem1905 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
425
Favori
278.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ahbe hocam pişmiş aşa su katmışsiniz. Yurtdışı diye dillendirmenin anlamı varmiydi? Bu saatten sonra gelmez. Yazık oldu......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çark çevirttirdi aceleyle 3 ürün al deyince gaza geldim hızlıca 3 ürün aldım 9000 lik kupon için bi baktım 200 lira civrı pahalıya almışım daha ucuzları varmış. siparişi iptal ettim kuponlar da gitti .tabi .naysla almıştyım ödemeyi de kredi olarak geri istedim anında geldi. bakalım bi daha çark verir mi

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    İlk iadeler babalar günü kampanyasına dahildi, orada giyim sektörü olarak iade geldi. O bitti şu an giyime %10 iade var ama bazı şartları sağlamıyor olabilir. Mesela defactoda geçerli değil falan yazmışlar detaylara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aliexpress de olan her ürün maalesef burda yok .

• Hepsipay ile denicem bu akşam bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni kupon kodunu onaylamadı rica etsem kupon atar mısınız buraya

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Nays iadesi gelmeyenler 500 TL altı alışveriş yapmış olabilirler mi benim gibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kategoriye girsem bu hatayı alıyorum. Mobilde de masaüstünde de durum aynı. Bu sorunu başka yaşayan birisi var mı?

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]
  • Jabroni kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı indirirseniz hata almazsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mijasus M kullanıcısına yanıt

Aynı hatayı orada da alıyorum.

• Yeni telefon
    Yeni üyelik
    Yeni telefona uygulama indirdikten sonra 24 saat içinde sipariş
    Sanırım bu 3’ü olmazsa kod sayılmıyor
    Az önce denedim başka telefonda saymadı

• Bu temunun başındaki Çinli cüceleri sevmeye başladım.
    Müşteri memnuniyeti konusunda Amazon’un Çin versiyonu olma yolunda ilerliyorlar.

Çin çöpü denilen şeyleri bırakın esnafı ikinci el sitelerinde bile bu paraya bulamıyoruz!

Ücretsiz kargo kampanyası ve kupon verdiklerinden şuan cazip diye rağbet oldu.

• ray2 R kullanıcısına yanıt

millet zamanında deli gibi sepet yapmadığı için bi tarafına girdi her gün artan zamlı ürünler. Vergi ödemem diyorsan EKONOMİST arkadaşın dediği gibi yurtiçinden al vergisini verip

mesela araba al kardeşim yurtdışında yaklaşık 20000 dolar yaklaşık 600 bin tl türkiye de 1.5 milyon tl vergisiyle

mesela iphone 15 al araba alamıyorsan üretim maliyeti 423 dolar yaklaşık 14.000 tl ancak vergiyle 63.000 TL

mesela ayakkabı al kardeşim herkes iphone a takmış yurtdışında 90 dolar türkiyede 5 bin tl

daha böyle binlerde örnek verebilirdim de kime ne anlatıyorum diye soruyor insan kendine

biz herkesten vergi alınsın diyoruz da vergi adaleti olsun diyoruz çok kazananla az kazanan bir olur mu?

23 yıldır anlatamadık şimdi neden böyle bi çabaya giriştim bende bilmiyorum HAKİKATEN BAYDI ...

• kaptan4423 kullanıcısına yanıt
    Hayır

• anatolyus kullanıcısına yanıt
    Adam daha dün Almanya'da anlatıyor,burda Koç Üniversitesini birincilikle bitirip ,gidip orda epey yüksek gelirle çalışıyor..bu ülkede isteyen herkes çocuğunu özel okula yollar diyor.. Çünkü özel okullar,çocuğun babasının gelirine göre para alır diyor.. En düşük gelir grubundaki adam çocuğu için yıllık 75 euro öderken, Orta ve yüksek gelir grubundakilerde yine gelirine göre öderler ve sonuçta zengini fakiri isteyen herkes ,istediği okulda eğitimde fırsat eşitliğine kavuşur diyor..adamlardaki sisteme bakar mısın? Burda vergi kaçıran iflah olmaz, nefes bile alamaz diyor.. Bizde de hâlâ tartıştığımız şeylere bakın. Caydırıcı ekonomi politikası olmuş, halkın alışveriş özgürlüğünü kısıtlamanın diğer adı.. Tıpkı damadın cari açık çok arttı diyip zamanında yurtdışı alışverişini bitirmesi gibi.. Daha enteresan olansa,şurda milletin aldığı ıvır zıvırı konuşanlar ,niye bu sene milyonlarca liralık vergi borcu silinenleri hiç konuşmazlar mesela

• Çoğu üründe fiyatlara zam yapmışlar bi yerlerden uyarı mı gitti ne oldu bilmem ama böyle fiyatlar yükselirse Tr fiyatlarına gelmeye başlar.

• damadın sipariş verdiği o titreşimli şeylerden bulamadım.

bulan link atsın.

• ntman N kullanıcısına yanıt

Mevcut fiyatlar ve kargo konusu pazar kapma çabası. Bi süre sonra fiyatlar ve kargo ali gibi olur.

Durum böyle diye çer çöp doldurmayın eve millet.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.