< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Hocam hiç riske atma bence böl ikiye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siparisi 3900 tl ye düşürdüm. Böylesi daha iyi sanırım 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını bende yaptım 150 euro ya takılabilir diye siparişten bir kaç ürünü iptal ettim
-
Halkbank
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kupon kodu olan varmı arkadaşlar?
Az evvel satın almış olduğum ürünlerden birinin başka bir satıcıda daha uygun olduğunu gördüm ve dedim ki ürünü değiştirin uygun olanını istiyorum
onlar da fiyat farkını iade ettiler :)
-
Kaç para iade ettiler ?
En düşük kaç liralık sipariş veriliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirimler hemen hemen vergiye gidiyor. Garanti ödemeli holding doyurmaktan iflağımız kesildi. Çinden kazandığımız indirime de çöküyorlar. Haram olsun. En sevdiklerinden çıksın inşallah.
Aman zenginlere 2 milim dokunmayın. 3 kuruş için hesap kitap yapan vatandaşın gırtlağını delin ki mideye tam lokma inmesin.
1800-600 kodunu kullandım. Oh dedim 1200 TL bedava. Tek ürün fiyatına 20 ürün neredeyse. Çat 550 TL vergi. Aynı paraya geldi :) Neyse Ty, hb 'deki kan emici esnafa boyun bükmekten iyidir. Umarım sıkıntısız gelir ürünler.
-
1800 600 kodu nereden alınıyor hocam
Çarkıfelek çıktı ekranda hocam. Çevirdim. 9000 TL indirim kazandın dedi. 150-150 300-150 600-300 vb. Bayağı indirim kuponu tanımladı. Ama önce seçtiği 3 adet ürünü almalısın gibi bişey yazdı. Kuponsuz onları aldım. Sonra da kuponlar aktif oldu.
Ekleme: Bu arada minimum 480 liralık ödeme talep ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesvaraponuribere -- 17 Haziran 2024; 20:8:42 >
Yemeyip içmeyip, bu hükümete haraç ödüyoz çünkü
Uygulamada baya vakit geçirdim ama çark çıkmadı hiç. Buradan birisi kupon paylaşmıştı onunla 300tl indirim düştü sadece. Neyse siparişi vermiş olduk bakalım sağ salim ek ücret çıkmadan gümrükten geçecek mi 😂
İçimden bir ses ben sipariş verdiğim için gümrükte topluca patlayacağız diyor 😅
Bende merak ediyorum bunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir noktadan sonra hep aynı ürünler dönmeye başlıyor. İlk siparişim gelsin 2 tane daha siparişle bitiririm. Ürün gamını artırması lazım.
-
-
Fiyat düzenlemesi diye bi yer var siparişlerim kısmının altında. Oraya tıklayınca aldığınız ürünün fiyatı düştüyse iade ediyolar. Bende birkaç üründen iade aldım 10 tl 20 tl gibi iadeler
Baktım bulamadım ekran görüntüsü atma şansıniz var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 17 Haziran 2024; 22:45:35 >
Bu fiyata bedava arkadaşlar ülkemizde 6 ledli tanesi 160₺ den başlıyor. 4 lü 8 ledli sıcak beyaz seçerseniz fiyat 113₺ çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X