Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
425
Favori
278.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 8 parça ürün aldım, arkaşım da 14 parça ürün aldı. Ben teslim aldım ancak arkadaşın teslimatı bayrama denk geldi ama şu an kolaygelsine verilmiş şekilde duruyor. Tahminimizce gümrükte bir sıkıntı olmadı.

Ben deneme amaçlı sipariş vermiştim 1 ay kadar oluyor. Telefon koruyucu ekran koruması vs sipariş ettim. Bir tane de çoklu tornavida seti aldım. Paketin üstünde 2 adet tornavida olduğu yazıyordu.
  • Ocağımdaki incir ağacının bu ayki sahibi oldular. Bakalım ürünler gelecek mi.
  • Merhaba herkese.

aktif indirim kodu için müşteri temsilcisi ile konuştum az önce. 1000TL altında indirim kuponu yokmuş.

Rica etsem eğer varsa kupon kodu paylaşabilir misiniz 1000TL altındaki siparişler için?

Bu arada yeni üye oldum birkaç gün önce şimdi de sipariş vereyim dedim fakat hem sitedeki hem de internette bulduğum bazı kodları, uygulamayı yükledikten sonraki ilk 24 saat içinde kullandırıyormuş.

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Iade var
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Senin saticin fiyati dusururse iade alabiliyorsun.
  • Kamp çadırı alan varmı aceba
  • coldriver C kullanıcısına yanıt
    Keşke alabildigin tüm kodları alsaydın. Sıcak fırsatlara bir faydan olurdu
  • sadbul S kullanıcısına yanıt

150 € Sınırı var.

• Tablet filan alsak gelir mi acaba
  • Arkadaşlar elinde indirim kodu olan var mı? Nereden alıyoruz bu kodları

• gumus299 G kullanıcısına yanıt
    muadili aliexpress diyorlar. doğal olarak , eğer SİM KART YUVASI YOKSA gelir bence.
  • İlk üyelikten bir indirim kodu kullandım. Sonrasında ne çark çıktı ne buradaki kodları kullanabildim. Sepeti de bekletiyorum bir kod gelir diye.

İletişim izni de verdik maili spam bombardımanına tuttu.

2. Kez kod kullanımı mümkün değil mi , boşuna sepeti bekletmeyeyim mi ?

• sloooppp S kullanıcısına yanıt

Haklısın , ama müş. temsilcisinin verdiği cevapta onları alabilmek için çekiliş sayfası veya promosyon sayfası mı ne varmış oraları takip et dedi bana. Yani al şu kodları gibi direkt bir cevap vermedi. zaten bunların kupon kodu, kullandırmamak üzere programlanmış galiba.

Bu konuyu başından sonuna okudum,kod kullanabilen ya 1 kişi ya 2.

Eğer olur da kod bulursan ilk müşteri için programı indirdikten sonraki ilk 24 saat içinde sipariş verirsen geçerliymiş. Saçma ama durum bu.

• 3000lik alışveriş provizyondan 3220 tl olarak çıkmış yuh
  • anarchy1905 A kullanıcısına yanıt
    Hangi banka
  • Ne adınız link gönderebilirmisiniz
  • Vakıf kart ile 13 Haziran da yaptığım alışveriş hala provizyonda, normal mi bu durum

• 300tl indirim ve vergi dahil 2039tllik sepetten 2039tl çekildi karttan. Sanal kart ile ödemiştim 2100tl limit açıp bakalım ne olacak.
    Garsnti kartım ile ödedim, 2000tl üzeri yurt dışı alışverişe 250tl Bonus kampanyasinda da 250tl verdi.

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Normal ,bayram ertesi yansır.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.