|
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Ocağımdaki incir ağacının bu ayki sahibi oldular. Bakalım ürünler gelecek mi. -
Merhaba herkese.
aktif indirim kodu için müşteri temsilcisi ile konuştum az önce. 1000TL altında indirim kuponu yokmuş.
Rica etsem eğer varsa kupon kodu paylaşabilir misiniz 1000TL altındaki siparişler için?
Bu arada yeni üye oldum birkaç gün önce şimdi de sipariş vereyim dedim fakat hem sitedeki hem de internette bulduğum bazı kodları, uygulamayı yükledikten sonraki ilk 24 saat içinde kullandırıyormuş.
-
Iade var -
Senin saticin fiyati dusururse iade alabiliyorsun. -
Kamp çadırı alan varmı aceba -
Keşke alabildigin tüm kodları alsaydın. Sıcak fırsatlara bir faydan olurdu -
150 € Sınırı var.
-
Tablet filan alsak gelir mi acaba -
Arkadaşlar elinde indirim kodu olan var mı? Nereden alıyoruz bu kodları
-
muadili aliexpress diyorlar. doğal olarak , eğer SİM KART YUVASI YOKSA gelir bence. -
İlk üyelikten bir indirim kodu kullandım. Sonrasında ne çark çıktı ne buradaki kodları kullanabildim. Sepeti de bekletiyorum bir kod gelir diye.
İletişim izni de verdik maili spam bombardımanına tuttu.
2. Kez kod kullanımı mümkün değil mi , boşuna sepeti bekletmeyeyim mi ?
-
Haklısın , ama müş. temsilcisinin verdiği cevapta onları alabilmek için çekiliş sayfası veya promosyon sayfası mı ne varmış oraları takip et dedi bana. Yani al şu kodları gibi direkt bir cevap vermedi. zaten bunların kupon kodu, kullandırmamak üzere programlanmış galiba.
Bu konuyu başından sonuna okudum,kod kullanabilen ya 1 kişi ya 2.
Eğer olur da kod bulursan ilk müşteri için programı indirdikten sonraki ilk 24 saat içinde sipariş verirsen geçerliymiş. Saçma ama durum bu.
-
3000lik alışveriş provizyondan 3220 tl olarak çıkmış yuh -
Hangi banka -
Ne adınız link gönderebilirmisiniz -
Vakıf kart ile 13 Haziran da yaptığım alışveriş hala provizyonda, normal mi bu durum -
share.temu.comSiparişinizi paylaşınhttps://www.temu.com/tr/bgas_share_order.html?snapshot_id=La_ElKylMNbcAxoJmxnjiPxFmsF7ZQYWmw6DJI4RMTH8x2e4y9bE8bi5SptkGcbq&_bg_fs=1
300tl indirim ve vergi dahil 2039tllik sepetten 2039tl çekildi karttan. Sanal kart ile ödemiştim 2100tl limit açıp bakalım ne olacak.
Garsnti kartım ile ödedim, 2000tl üzeri yurt dışı alışverişe 250tl Bonus kampanyasinda da 250tl verdi.
-
Normal ,bayram ertesi yansır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X