Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
428
Favori
312.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Nays ile ödedim sepet tutarı neyse o kadar çekti. Kur farkı felan yansımadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Valla sorma hocam 500 TL vergi ödedim. Birde ucuz aldık diye seviniyoruz ama alakası yok. Vergisi çok gerçekten. Vergi %20 idi %30 ne ara oldu yav ?

• hamucera kullanıcısına yanıt

Hocam yeni üyeliği direk %30 vermiyor. Bana vermedi mesela. Ben kod buldum %30 onda en fazla 300 TL indirim sağladı. Ama vergi cidden avantaj bırakmiyor......

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Para lazım hocam ülkeye öyle demezaten bu hükümet mümkünü yok Temuyu da yar etmez millete..onunda sonunu getirir her güzel şey gibi..o yüzden ihtiyacınızı bugün alın geçin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sepet yapacağım ama detayları bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 16 Haziran 2024; 15:16:52 >
  • Ben ilk deneme siparişimi geçtim vergi ile beraber 700 tl tuttu. Bu aynı ürünleri veya benzerlerini Türkiye deki bir eticaret sitesinden almaya kalksaydım 3000 TL den az tutmazdı. Ürünler gelince yazacağım tekrar buraya kaliteleri ile ilgili. Bu arada bu Temu yu bizim eticaret siteleri barındırmaz burada. Çünkü fiyatlar rekabet edilecek gibi değil.

• Max kaç tllik sipariş verebiliyoruz 8-10 bin serbest mi? Sepette adet sınırı var mı? Gümrükle ilgili sınırlamalar neler?

• Nays iade şimdi geldi

• Drlaw38 D kullanıcısına yanıt

Kaç günde geldi hocam?

• Bana hiç kupon kodu vermedi nasıl alacağız bilen var mı acaba?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

3 gün

• https://www.temu.com/shopping_cart_share.html?locale_override=203~tr~TRY&share_key=2637c50d9c87a4d66da0000beccf00a37241&share_img=https%3A%2F%2Fpos-eu.file.temu.com%2Fcart-share-eu%2F89c2a48f%2F7a49705e-47c9-44b4-99b1-8fd3cb3dfb74.jpeg&share_title=Sepetimi%20seninle%20payla%C5%9Fmak%20istiyorum%21%20G%C3%B6z%20at%21 %30 max 300tl indirim ve vergi dahil 2270tl oluyor. Fiyat iyi gibi görünüyor fakat bu kadar fazla ürün gümrükte sorun olur mu emin olamadım. Yüksek adetli ürün verip teslim alan var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kuponla vergi çıkmama olayı oluyor denmişti. Denedim çıktı, normal mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle değil. Kupon kullanınca aşağı yukarı sepetin vergisini anca karşılıyor. Buna istinaden kupon kullandık vergi ödemedik denilmiştir.

• Hangi kartla ödeme yapmak avantajlı şuan?

• Nays düne kadar %15 veriyordu. Toltalde 250 TL. Şuan sanırım %10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 16 Haziran 2024; 22:9:25 >
  • Nays ile nasıl iade aldınız. Hangi kampanya kapsamında bu iade

• Bugün çarkla verilen indirimin hikaye olduğunu öğrendim. İnstagram dan reklam çıktı 1 tane ürüne tıkladım ve çark çıktı. İlk çevirmede boş geçti 2. çevirmede %61 indirim çıktı ama herhangi bir kod falan yok uygulamaya yönlendirdi. Tabi sevindim yüzde %61 sepette indirim diye meğersem İnstagram da reklam çıkan ürün içinmiş bu indirim ve bu indirimden aynı ürünü sepete ekleyen herkes %61 olarak faydalanabiliyor çark çevirmeden falan.

• Birkaç ürün alıp ödemeyi vakıf world kartla tl olarak yaptım ama ödeme kartıma dolar olarak yansımış, sizlerde durum ne?

• enfarktus kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı vakifbankta

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.