Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gorksman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.731
Cevap
337
Favori
419.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya link atmayı bıraksak link için ayrı konu açılsa olur mu. Başlıkta ref link hariç denmesine karşın herkes peşine düştü bu işin.

Ayrıca redditten bilgi vereyim o kampanyadan bedava ürünü alabilmeniz imkansıza yakın. Çoğu kişi görevlerin imkansızlaştığından bahsediyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sinergy kullanıcısına yanıt

Aynen hocam,zaten ref. link paylaşımı yasak zaten ve silinecek.

Ref. link paylaşanlar boşa kürek çekiyorlar!

• Birkaç haftadır "kredifırsatı" çalışmayan hesabımda bugün çalıştı.

• efyavas kullanıcısına yanıt

Performansı hakkında ne söylenebilir? Hesabımda 500 liralık kredi var. Markadan dolayı re-sell yapabilir miyim soru işareti.

• ihakkis İ kullanıcısına yanıt
    ayin 1 inde sifirlanir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • size bi taktik uzun zamandır kullanisici olarak alacağımız ürünleri sepet yapıp bekleyin yaklaşık 10 gün sürmeden hem fiyatlar düşecek hem size kampanyalar çıkacak hergun ziyaret edip gezinin

• Reborned kullanıcısına yanıt

• efyavas kullanıcısına yanıt

Yine de aldım. 500 liralık krediyi kullandım, kullandıktan hemen sonra kredi iadesi verdi? Kendimce neden ekstra ürün alayım ki diyerekten ürünlere iade oluşturup tekrar aldım. 630 lira yerine 1100 lira harcamış oldum, anadolu çocuğu bu tuzağa düştü.

Sonuç olarak aldığım ürünlerin parasını 6 gün içerisinde geri almış olacağım. Bir sonraki sipariş umarım kargo-gümrük karmaşası olmadan yetişir.

NiiMbot B1 (lazer etiket printerı) almayı düşünen varsa Türkiye'den alsın. En azından Türkiye'de 2 yıl garanti kapsamına alınmış olur. Şirketleşme yolunda 190 liraya aldığım lazer yazıcı da hiç fena değil ama bilgisayara bağlanmaması bir handicap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 4 Aralık 2024; 22:3:48 >
  • İlk siparişi girdim 2500₺ ödül verdi
    Çarktan o nedir detayları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fark eden var mı? Temu fiyatları Türkiye fiyatları ile aynı olmaya başladı, çoğu ürün kazık fiyat, kaç gündür dolanıyorum tek uygun fiyatlı ürüne rastlamadım. Sanırım son siparişim olacak (o da içeride kredim var diye) sonra silerim bir manası kalmadı zira vergi ile beraber buradaki üründen daha pahalıya geliyor.

• BeyV kullanıcısına yanıt

dealextreme, banggood ,gearbest vs gibi sitelerden zamanında çok alışveriş yaptım.

temu dan hiçbirşey almadan sildim üyeliği. çok dandik bir arayüz var. hiç güven vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.