Birkaç kez alışveriş yaptım, şu ana kadar karşılaştığım iki olumsuzluk oldu, biri, sahte hafıza kartı (256 gb aldım, 32 Gb çıktı) diğeri gönderilmeyen bir adet ürün (bildiğimiz paketin içinde yoktu) eğer ispat edebilirseniz para iadesi yapıyorlar. Gel gelelim eski ucuzluk dönemi bitti, sanırım rağbet çoğaldı. Arada, iade olmuş, depo da çok beklemiş ürünleri yarı fiyatına satıyorlardı, o gitti şimdi 50 100 TL anca bir indirim yapıyorlar, ee haliyle 500 600 TL vergi ile alınan ürün tabiri caizse yüzü astarını geçiyor. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (234. sayfa)
-
-
Ben aldım knkm oluyor toplam 15 kişi ile tamamlandı 5 kişi eski kullanıcı 10 kişi yeni ile bitti siparişi verdim kargoya verilcek ekstra bir ücret falan da ödenmiyor bilgine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İki gündür hepsipay kart ile ödeme yapmaya çalışıyorum daha önce Ekim ayında sipariş vermiştim şimdi veremedim. Kayıt açtık sorun yok diyorlar ama ödeme gerçekleşmiyor. Başka iade veren kart var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürüne yazıcı dahil mi? Yoksa sadece kağıt mı satılıyor? Bir türlü çözemedim.
https://www.temu.com/tr/ta%C5%9F%C4%B1nabilir---yaz%C4%B1c%C4%B1-mini--yaz%C4%B1c%C4%B1-%C3%B6%C4%9Frenciler-i%C3%A7in-y%C3%BCksek-tan%C4%B1ml%C4%B1-renkli-bask%C4%B1-uyumlu-renkli--ka%C4%9F%C4%B1t-ile-bataryaya--yok-g-601099790079188.html?_oak_mp_inf=ENSp2Zun1ogBGiA1NjJmNWVjYmZkMWU0NzU1YjM2ZDY0MDJmZWJlZjhiZCCYitbAuTI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F8a2d11b3-c201-4667-ac3e-8d314cdc905a.jpg&spec_gallery_id=4965343126&refer_page_sn=10032&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MjAzNDc&_oak_gallery_order=1082971302%2C1452473867%2C1845231176%2C232289882%2C217266345&search_key=mini%20termal%20yaz%C4%B1c%C4%B1&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=llf9auy91m&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1733423377148_u7enrj5qoa&is_back=1
-
Fiyata bakınca yazıcı dahil değildir diye düşünüyorum. 3 adet renkli kağıt var sanki sadece. Hiç yorumda yok o yüzden denemeden bir fikir sahibide olmak mümkün değil gibi sanki. Benim şuan sepette beklettiğim 12li kağıt seti bile 190tl gibi birşey, böyle düşününce de yazıcı dahil olabilir diye düşündürüyor. Geçen hafta ki bir siparişimde eşim ve çocuklar istediği için 465tl ye bir set almıştım o dün geldi, yazıcı ve kağıtlar ile boya kalemleri şeklinde, gayet iyi bir ürün kullanılabilirliği vs iyi. Kağıt gerekeceği için bende kağıtlarından takipteyim uygun bişey olduğunda vereceğim bir siparişe ekleyeceğim.
-
Açgözlülükten. Buradan 230 bin tl refli linkten para kazanmalarına rağmen hala devam ediyorlar. Bıraksalar millette kazansın ama yok illa bu açlar kazanacak. Verdiği her linkten yapılan alışverişten %50 komisyon kazananlar bile var. Temu çok adaletsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazici dahildir bence. Bende 100 tl lere almistim 2 tane yazici. Kagitlara takilmayin. Termal kagit olsun olcusu tuttugu taktirde tr den de bulunur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nasıl veriyor hocam, tarif eder misiniz?
-
Ben 2 tane aldım ondan knkm veriyor ilkini tamamladım kargoya verildi sonra bir daha aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Daha önce Temu'ya üye olmuş fakat sipariş vermemiştim. BUgün bir kaç parça ürün almak istedim sepeti 1000 tl civarı yaptım ve vergiyle 1600 tl'ye geldi.
Sonrasında forumdan %30 indirim kodu buldum. uygulamadan sipariş vermeye çalıştığımda yükleniyor diye bir sayfa çıkıyor ve orda takılı kalıyor. daha sonra sayfayı kapatıp siparişlerime bakıyorum sanki sipariş vermiş gibi görünüyorum ama sonrasında ödeme alamadığı için sipariş vermek istediklerim tekrardan sepete ekleniyor.
web üzerinden sipariş vermek istedim ama bu seferde indirim kodunu kullandırmıyor.
bu konuda yeniyim ref,kod vs çok bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
-
Hepsipay kartla artık neden sipariş verilemediğine dair bir fikir oluştu bende. Başka bir ön ödemeli kart ile Temu'dan sipariş vermek istedim. Kartı Temu'ya kayderken işyeri adı iyzico/temu.com şeklinde göründü. Yani ön ödemeli kartta ödemeyi iyzico üzerinden çekiyor. Hepsipay de iyzico'yu engellemiş olabilir. Yorumum böyle.
-
Hocam verdiğiniz SS'lerde PTT Ekim ayına ait bir sipariş gösteriyor. Siz 26 Kasım'da sipariş etmişsiniz. İkinci SS'e baktım da sanıyorum gümrük işlemleri tamamlanmak üzere 10-14 Aralık dönemindeki hafta içi elinize gelir paket bence
-
Arkadaşlar gimbal alıp deneyen var mı yorumlarınızı merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Galiba sahte bir siteden aratmışım kargo kodunu. Bugün pttnin sitesinde tekrar soegulattım iş içi aktarmada yazıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X