< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (236. sayfa)
-
-
XP352382
Bu arada kutudan çıktığı an video çektim , şarjı %40 lardaydı. %100 de ateş ediyo resmen :)
Uzun süreli aralıksız kullanım da ve şarj ederken biraz cihaz ısınıyor diğer fanların da ısındığı gibi. Bilginiz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla sansa aynisini siparis etmisim. Kirmizi farki var sadece :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısından bende aldım.
Bataryası 5000ma X2 yani 10000ma.
3.seviyeye getirip eliniz basılı kalırsa turbo jet olan 4.seviye geçiyor.
Fandan bende memnunum ülkemizde bu kalitede olanlar en az 1,5-2k'dan başlıyor.
Önerilerim:
4.seviyede çok fazla kullanmayın şarjı çok çabuk tüketir.
Bu tarz hava üfleyen fan cihazlarını ara vererek çalıştırın,ara vermeden çok uzun süre pil bitene kadar çalıştırırsanız devrelerini yakabilirsiniz!
-
Aynen bir defa mb glb suv aracımı bununla şarjı bitene kadar kurutmaya çalıştım çok sağlam ısındı alev alacaktı :)
Ama vw polo da neredeyse hiç ısınmadı yeni seramik yapılmıştı araca su anında kayıp gidiyordu izlemesi çok zevkli seramikli araçta
bende açılmadı bu link , ürün kodu var mı hocam modeli merak ettim .
-
4. seviye de mi varmış? Ben de diyorum hiç de gösterildiği gibi değilmiş. Akşama eve gidince bi deniyeyim :)
-
XP352382
hocam teşekkürler ama ben çakı için yazmıştım .
-
Bu kod sayfanın neresinde yazıyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"İsviçre çakısı gibi" gündelik konuşmada bir terim hocam. Bir sürü şeyde işe yarayan pek çok işi bir arada yapan anlamında.
Yoksa arkadaş çakı paylaşmış değil.
Ya kampanya bekliyorum diye kaçırdığım ürünler oluyor çok canım sıkılıyor. Temu ilk zamanlar kadar agresif kampanya politikası gütmüyor anladığım kadarıyla. Özellikle tek satıcıda satılan ürünlerde fazla beklememek kredi kampanyası falan uğraşmamak daha mantıklı sanki
Urunu paylasmak istediginde tikladigin butonda acilan pencerede.
Dostlar..
Kendi içinde Bluetooth kiti olmayan direkt PC/laptop Bluetooth ile bağlantı kurabilen gamepad var mıdır?
Temu da arıyorum bulamıyorum acaba öyle bir şey hiç yok mu illaki içindeki Bluetooth kiti ile mi bağlantı kuruluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bankayla ilgili bir durum garanti bankası anlık yansıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiye edebileceğiniz bir gimbal var mı acaba bende almak istiyorum ama urun hakkında bilgim yok.
-
Arkadaşlar o uygun dedikleri gimbalı bende aldım ama çok bir özellik yok yani kısacası sadece selfi çubuğu yerine geçiyor detaylı bir videosu bile yok modlarını öğreneceğimiz
Temu daki Qaml marka gimbal aslın da herkese hitap ediyor. Eksileri takip olayı ve dikey mod yok. (Dikey modda çekmek için yan tutmak gerekiyor )
Onun dışında herşey 10/10 giriş- orta seviye için fazlası ile yeterli . Daha profesyonel için DJI yada Zhiyun un üst modellerine bakın. Tabi fiyat 5x 6x daha pahalı olduğunu unutmayın
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X