Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akeles198657 , vase12 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.278
Cevap
318
Favori
391.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Type-C şarjlı
    50 metre de etkili

Ricardo Milosyoutube
    Temu Ultrasonic dog repeller #temu #viralvideo
    https://www.youtube.com/shorts/_s_57LPgNiw?si=wIIWp-65sW7NhAVp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 11 Aralık 2024; 21:46:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aras kargo görünüyor kod var giriyorum yok diyor. Başka Bir kod mu bulmam lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye gelip gümrükten geçince Aras kargo kodu ile takip edebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Böyle yazıyor ama o kod çalışmıyor yok diyor

• 2 tane kredi fırsatı aynı anda alınabiliyormuş. Toplam 1052₺ cashback yatacak.

Kredi fırsatı yazınca kampanya bitti yazdığı günlerin acısını çıkartıyorum

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Ürünler komple bedava mı oldu..

İki siparişimden de %50 cashback yatacağındab %50 indirimli almış oldum ( vergi hariç )

Hmmm..

Bu temu nun indirim nakit iade işlerine kafam hiç basmadı.

Özetle : Anasayfa da ürün arama satırına kredifırsatı yazıp aratıyorsunuz. Panale giriş yapınca sepetinizdeki ürünleri seçip liste fiyatından %60 gümrük vergisini vererek alıyorsunuz. Satın alma sonrası %50 kazandınız yazıyor.

Ödediğiniz tutar her neyse ( vergi hariç ) 7 parça halinde size taksit taksit almanız gerekiyor. Satın alma sonrası ilk taksidi alıyorsnuz. Kalan 6 taksidi de hergün 00:00ndan sonra istediğiniz zaman aynı şekilde kredifırsatı yazarak panele giriş yapıp alıyorsunuz.

Aldığınız her taksit amazon giftcard gibi profil>cüzdan daki bakiyenizde birikir. SKT, alt limit yok. Amazondaki gibi bi sonraki alışverişte otomatik cüzdanınızdan bakiye çeker.

• Arkadaşlar ürünüm gümrükte takildi iki tane ücret çıktı antrepo tutar ve ordino ucreti hangisini ödemem lazım, zaten aldığım ürün 50$ di.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlısı bunu da öğreniriz zamanla.

Bu bedava ürün seçtiren Bir kampanyası varsa 3 ürün seçtiriyor sonra şu kadar daha paralı seçin diyor o yalan dolan diyorlar.

Bedava olanları daha sonra siparişte göremiyormusuz kaynayıp gidiyormuş

• ya şu cüceler neden adam gibi kupon vermiyorlar en başta yaptıkları gibi....

abuk sabuk kampanyamsı şeyler...TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• arkadaşlar bişey soracağım temuda ürünlere bakıyorum kredi ile 0 tl gösteriyor ben böyle görmek istemiyorum normal fiyatı neyse öyle görmek istiyorum bunu düzeltmenin bi yolu yok mu sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetow123 -- 12 Aralık 2024; 0:12:26 >
    Öncelikle ; Çark çevirme , 2000 kazandınız ! , ödül yükseltildi ! , Hediye ürün seç , bunları görünce arkanızı dönüp kaçın. Yoksa tongaya gelirsiniz.

Temu size gerçekten o üç ürünü “vergisi size ait olacak şekil de” hediye veriyor ama o üç ürün çöp toplasan 1$ etmez. Size vereceği kuponlar çöp. Parça parça kuponlar 70₺ indirim olsun diye 1.600₺ ödeme yapıyorsunuz :)

Temu fiyatları da çıldırdı eskisi gibi değil. İlla alışveriş yapacağım diyorsanız cashback kampanyalarına katılın.

Temu cashback kampanyaları
    Aşağıdaki kampanyalara katılmak için aratmanız yeterli.

kredifırsatı : %50 ( ödeme sonrası 7 taksit olarak alıyorsunuz genelde bir çok kişiye çıkıyor)

wincredit : 600₺ ( 1050₺ lık alışveriş yapıyorsunuz sipariş kargoya verilince 600₺ geliyor. Ama bu kampanya herkese çıkmıyor nadir raslanan)

bedavaödül : %30-%100 ( ödeme sonrası çark çeviriyosunuz şansınıza göre genelde %30-40 çıkıyor. %100 çıkma ihtimali temuya göre %0.3 çok nadir çıkıyor)

Özetle en mantıklısı verdiği orandan dolayı wincredit ama herkese çıkmıyor. Kampanya sonra erdi yazıyorZ Macera aramak riske girmek istiyorsanız bedavaödül ama riskli %30 da gelebilir.

, %50 olsun kafam rahat olsun diyorsanız kredifırsatı geliyor.

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    Aras teslim aldı normal kargo gibi baktım işlemler yapılmış yola çıkmış.👍

kredifırsatı diye arattım böyle birşey çıktı...

Şimdi 510 TL lik ürün mü seçmem lazım.

%50 den faydalanman için 10 dakikan kaldı. 10 dakikayı geçerde %45 inecek cashback.

Bu yüzden kredifırsatı yazmadan önce sepetinizi hazır da oluşturmanız lazımdı 10 dk geçmeden hemen ödemeye geçmek için.

510₺ size max vereceği cashback. Yani 1000₺ civarı bişeyler alman lazım.

Mevcut sepetimde olanlarda hariç 510 TL seçmem gerekiyor diye anlıyorum.

Bunu nasıl başardınız hocam? Ben kredifırsatı yazarak veya mesajdan gelen like tıklayarak vs denedim hep para iadesi alma ekranına yönlendirdi.

• sinergy kullanıcısına yanıt
    Şuan taksitleri almaya devam ediyorsanız yarını bekleyin. 2 gün önce kredifırsatı ile alışveriş yapmıştım bugün üst üste 3-4 defa kredi iadesi mesajı geldi. Tıkladım ürün seçme ekranı çıktı almak istediğim ürün zaten hazır sepetteydi fırsatı kaçırmadım.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.