Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: babusba Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.275
Cevap
318
Favori
390.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ürünleri kod yaztıktan sonra çıkan listeden seçmek mi gerekiyor?

Normalde sepetimdeki ürün 90 tl mesela o listeden aradığımda çıkan ürün 150 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedlEyel -- 12 Aralık 2024; 2:20:24 >
  • RedlEyel kullanıcısına yanıt
    Kredi panelinden seçmek gibi bir zorunluluk yok , aksine panele girmeden önce sepet yapmak size zaman kazandırır malum 10dk süre veriyor.

Panele girdikten sonra sol alt köşede önceden sepetinize koyduğunuz ürünler gözükür. Genelde %90 tüm ürünler gözükür.

Gözükmemesi durumun da panel de sağ üst köşede arama çubuğun da eksik ürünleri yada eksik ürünlerin kodunu arayabilisiniz. ( ürün koduna ulaşmak içip ürün üstüne gelip paylaş butonuna basıın )

Yada en mantıklısı sepetteki ürünlerden ben 2 şertane koyuyorum farklı satıcılardan biri çıkmazsa diğeri illaki çıkıyor. Panelde vakit kaybetmeden seçip ödemeye geçiyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde sepet hazır ama sepet boş gözüküyor benle alakalı bir durum var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedlEyel -- 12 Aralık 2024; 2:46:45 >
  • RedlEyel kullanıcısına yanıt
    Sorun kesinlike sizle alakalı değil. Temu da sorun. Kredifırsatın dan buzamana kadar 3K yakın cashback aldım. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. En fazla 1-2 ürün çıkmıyordu onu da sağ üstten aratıp buluyordum.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

teşekkürler hocam başka bi zaman denerim artık ürünlerin bi acelesi yok

O 10 dakikaya takılmayın hocam. 10 dakika bittiğinde hala aynı sayfadaysanız size özel deyip 30 dakika daha ekliyor süreye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siparişimi iptal ettim ücret iadesi yapıldı ancak 8 gün oldu halen kartıma yansımadı, kaç günde geçer? Başına gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamucera kullanıcısına yanıt

Kaç günde geldi hocam 8 gün oldu benimde gelmedi daha

• 2.700+ türk müşteri yorumu olan malum 5’li saç şekillendirici 1050₺ den 734₺ düşmüş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 12 Aralık 2024; 15:24:37 >

Bana 1000₺ görünüyor. Alacağımdan değil de, farklı hesaplara farklı fiyat çekilen bir sistem mi var temuda?

• Şükür ürünler teslim edildi.

Tabanlık harici memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinergy kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim bi hafta önce açtığım yeni hesapta gözüküyor , eski hesapta gözükmüyor. Temu yu anlamak zor

• Bu yüzde 50 kredi siparis vermistim gelen ürün arizali cikti iade edersem kredileri iadeden mi kesecek

• MAGEGEE YARI SAYDAM KEYCAPS

İki kat daha şık oldu klavye. Işıkları net belirgin hale geldi. Ve tabii tuşların ne olduğu. Biraz uğraştırdı ama değdi. Karanlıkta ayrı güzel.

Artıları

- Işıklarda ve tuşlarda çok iyi belirginlik

- Bazı tuşların yüksek orta alçak versiyonlarının olması

- 130 tuşla büyük klavye için tüm tuşların eksiksiz olması

- Bazı medya tuşlarının bile olması (ses yükselt-alçalt)

Eksileri

- Hem malzeme hem yazı baskısı kalitesi düşük

- Türkçe karakter basımlı seçeneği yok

- Tuş tabanına doğru tam saydamlık yok

- Taban saydamlığı tuş yüksekliğinin %20'sinde başlıyor, %3'te yani sadece yüzeyde yani karakterin etrafında siyahlık olmasını isterdim. Kalanı saydam olsaydı daha fazla ışık görselliği olurdu.

Ucuza bulursanız alın. 150-200 liradan fazla etmez değeri.

• RuhHekimi R kullanıcısına yanıt
    Hocam karta yansırken hep sıkıntı oluyor, temuda iade edilen tutar, paranın kanıtı diye bir bölümde referans numarası veriyor. Kartınızın bankasını arayarak bu referans numarasını veriyorsunuz onlarda kayıt açıp aynı veya ertesi gün hesabınıza yansıtıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim az önce baktım tekrar geçmiş, Prozivyon kalkmış, ayda 5 ürün hakkı nasıl peki? 5 farklı sipariş mi yoksa bir siparişte 5 ürün alınca hak doluyor mu?

• İstediğim ürün sonunda yeniden stoğa girdi, ana hesabımda 510₺ kredi var, kredifırsatında almaya çalıştım aramada çıkmıyor. Diğer hesabıma giriyorum anında görünüyor. Ama o hesapta da kredi yok. Hesaptan hesaba çok değişken var. Ana hesabımda kredifırsatı 510₺ verirken, ikincil hesabımda 590₺ veriyor. Ve direkt bir yüzde şeklinde değil.
    Çok garipler. Şimdi sorsam bu bana neden çıkmıyor kredifırsatında diye iki saat mıymıy edecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 13 Aralık 2024; 0:37:35 >
    Bir üründen 5 tane alabiliyorsunuz 1050 TL sınırını aşmıyor iseniz.

Bizim ülkenin koyduğu sinir da 5 ayrı paket .

Şimdi temu tüm siparişi tek pakette koyduğu için ayda 5 alışveriş yapabilirsiniz gibi Bir şey çıkıyor ortaya.

Ben hepsipay ile ödemiştim, temu ile çözemedik, onlar iade etmiş sanırım gerçekten 20 gün sonra hepsipay ile görüşüp aldım iadeleri

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.