< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (264. sayfa)
-
-
Kredi fırsatı nedir?
ilk seferde indirim alamıyorsunuz ama daha sonraki alışverişlerde kullanmak üzere size ücret iadesi yapıyor. bunun için arama kısmına “kredifırsatı” ya da “claimcredit” yazıyorsunuz. (bu kampanya herkeste çalışmayabilir ama ara ara deneyebilirsiniz ve bir çok kez kullanabilirsiniz) sol alt köşede daha önceden hazırladığınız sepetteki ürünleri bulabilirsiniz ya da sağ üst köşeden aratacaksınız. 1000 tl civarı alışveriş yaparsanız 300-700 tl arası geri ödemeyi size taksitli olarak 7 gün boyunca yapıyor. alışveriş yaptığınız gün dahil 7 gün boyunca arama kısmına “kredifırsatı” yazarak kredi iadesini sağ üst köşeden alıyorsunuz. almadığınız günler yanar. diğer kuponlu falan kampanyalar bence hikaye vakit kaybetmeye değmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredifırsatı sayfasında 10 dk yazdığına bakmayın daha sonra süre 24 saate çıkıyor
hocam teşekkür ederim .peki aynı üründen toplam 5 tane mi alabiliyoruz.Örnek erkek saati.3 tane değişik erkek saati sipariş versem sorun olurmu .bütün siparişlerimiz kayıt altındamı oluyor.Bir sene içinde diyelim 20 tan esipariş veridm.toplam 20 adet değişik saat siparişi verdim .sorun olur mu
-
Mouse hakkında bilgim yok. Onu kullanan arkadaş cevaplar. Ama farklı satıcılar hakkında bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması adına şunu belirteyim. Uygulamada ürünün seçip en anlaşılır olarak göründüğü bir resmine tıklayıp. Sağ üst köşeden resim ile ara tuşuna basınca (Google lens gibi) o resim ile en alakalı tüm satıcıları görebilirsiniz. İsterseniz en iyi satıcılar ( o ürünü en çok satmış olanları böylece görüp yorumlar genelde iyi ise o satıcıdan olmak için) veya en ucuzunudan en pahalıya doğru satanlara bakabilirsiniz ( yanlız 3 lü, 4 lü, 6 lı gibi satılan ürünlerde en ucuz tekli satan satıcılar üstte yer alıyor çoklu satarak daha uyguna satan satıcıyı bulmak biraz uğraştırıyor.)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gümrükte bu tarz bi kayıt yok bildigim kadarıyla ama gümrük radarına takilabilirsiniz cok fazla sipariş verirseniz. Kredifırsatı kısmında bir adet ekleniyor ayni üründen. Farkli satıcılardan farkli fiyatlarla ekleyebilirsiniz ama aynı ürünü
Merhabalar hocam,
Mesajlarınızı yeni gördüm.O kadar çok arda arda soru sormuşsunuzki hangisini cevaplayacağımı şaşırdım.
Şaka bir tarafa arkadaşlar bir çok sorunuzu yanıtlamış zaten.
Ama içiniz rahat olsun 10'a yakın sipariş verdim.Şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
100 adet farklı katagoride ürün siparişi verdiysem anca 2-3 tanesi sorunlu geldi.Müşteri hizmetlerininde hakkını yemeyeyim.Beni mağdur etmeyip kısa sürede çözüme kavuşturdular.
Şuan en avantajlısı kredi kampanyası zaten,diğer kampanyaları biraz kandırmaca.
Alacağınız ürünün resimli yorumlarını ve Türkiye fiyatını iyice araştırmadan almayın.
-
Doğrudan ajazz firmasının kendi mağazasından aldım hocam. Bazı satıcılar 8k sensörü göndermiyor galiba.
Bugün Aras kargo bölge dağıtıma geldi. Yarın teslim edilir. Kargo ücreti yok TEMU'da. Her şey dahil fiyata.
Alan bir arkadaşım üründen çok memnun kaldığını söyledi az önce.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099730068815&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F99006bd8-d367-4bd4-a7f1-97f843fbc88a.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F99006bd8-d367-4bd4-a7f1-97f843fbc88a.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=5445ff06-71d1-4abf-8c1a-b8cee65c&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBC5DGT4E7A63K5ZQGA37R64NOW6JW6C62XRC5BEQ7DGF4T3UXLZ5F4ENJ3D5APMP5L57NYY&locale_override=203~tr~TRY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sanal kredi kartıyla..
Hocam Gümrük radarı derken .Ben Temuda yeniyim .şimdiye kadar ilk siparişimi 13 aralık 2024 de-2.ci siparişimi 21 aralık 2024 de .3 .cü siparşimi 2 ocak 2025 de .4.cü siparişimi 11 ocak 2025 de aldım 5.ci ve 6.cı siparişlerimi beklemekteyim. 7.ci siparişimi Eşimin üstüne yaprım ama yabancı 999 ile başlıyor .hocam çok mu sipariş verdim acaba.Her ay 5 kere sipariş verme hakkımız var diye biliyorum .Peki gümrük radarına takılmamak için ne yapmam gerek.Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 14 Ocak 2025; 19:40:49 > -
hocam aynı üründen kaçtane en fazla sipariş verdiniz.Hiç 1 den fazla saat sipariş verdiniz mi (aynı anda).ben siparişmde 3 tane verdim farklı farklı sorun olurmu tek siparişte diğer siparişimdede 2 tane farklı verdim .(sipariş toplamları 22-23 euro arasında ,ben saat kolleksiyonu yapmayı seviyorum .umarım bir sıkıntı olmaz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 14 Ocak 2025; 19:44:43 > -
Ayda kisi başı 5 siparisten birşey olmaz.
Temudaki keycapsler nasıl? Ucuz plastik hissiyatı filan verir mi? Aula f75 için alacağım
-
açıklama için teşekkürler. 600 jetonu toplamak için 2 ayrı sipariş verdim topladım. tabi daha yeni geçtim siparişi. kredifırsatı yazınca başka bir kredi kampanyası çıkıyor. önceki siparişten kazandığım kredi sipariş kargoya verilince mi aktif olacak? 7 gün boyunca girilmeyen günler yanıyor denilmiş. ondan dolayı sormak istedim.
ikinci bir durumda hepsipay yurt dışı alışveriş %10 kampanyası için hepsipay kartla sipariş verdim ama harcama olarak Temu istanbul tr görünüyor. bu durumda yurt dışı saymayacak mı bu alışverişi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X