Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: myrza86 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.274
Cevap
318
Favori
390.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    temu 1050TL + %60 vergiye kadar izin veriyor. vergiyi ödeme yaparken ödüyoruz. temu bizim adımıza tüm gümrük süreçlerini hallediyor. ama 27 euro şartı henüz netleşmedi sipariş için 945TL + vergi garanti olur bu aşamada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uAhmetcanX kullanıcısına yanıt

Daha önceki sayfalarda benzer bir konu geçmişti ve hatırladığım kadarıyla siparişinizi fazla sayıya bölsede temu bizim gümrüğe geldiğinde paket sayısına göre değil sipariş numarasına göre değerlendirilip 5 pakettede gelse sipariş tek bir sipariş gelmiş şekilde geçiyordu sisteme, diye hatırlıyorum. önceki sayfalara bir göz atın ama tam olarak hangi sayfadaydı bilemiyorum.

• myrza86 M kullanıcısına yanıt

Kargo dahil 945tl değil mi? Yani sepetteki son vergisiz toplam?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    temu 30 euro(kendince 1050TL) alışveriş yaptırıyor şu an ama gümrük beyanında 27 euro ürün ve 3 euro kargo şeklinde beyan ediyor tahminimce. Ama bu durum henüz netleşmedi 30 euro sipariş verenlerin siparişleri 1 haftaya gelir (veya gelmez) ve bu durum açığa kavuşur.

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

hocam bende de arkadaşınkine benzer durum var. 2 kez sepet ödemesi derken , bu sayfadan bir ürün al diyor. onu alınca da dolmuyor mu yani ve tekrar sipariş mi vermek gerekiyor? bu süre zarfında ürün kargoya verilene kadar zaten etkinlik de bitecek. tekrar sipariş nasıl verilecek bu durumda?

• Yaşadığım ülkede 2850 tl harcamaya 3000 tl kredi veriyor wincredit de tl karşılığı olarak, vergi yok sizce değer mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akıllı saat 365 lira.

Sadece siyah örgü band kordonlu bu fiyat.

Siyah kayış hediyeside var.

Ben silikon kayışlı olanını 500 liraya almıştım.

Türkçede destekliyor.Sesi oldukça yüksek çıkıyor.Sesle arama özelliğide var.

Şarjı 6-7 gün gidiyor.Kordonu sonradan değiştirebilirsiniz.

F/P olarak tavsiye ederim.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

https://www.temu.com/tr/ak%C4%B1ll%C4%B1---androids-iphone-ile-uyumlu-ak%C4%B1ll%C4%B1-saat-3atm-su-ge%C3%A7irmez-fitness-----mesaj-bildirimi-a%C3%A7%C4%B1k--ak%C4%B1ll%C4%B1--g-601099538668323.html?_oak_mp_inf=EKO26KOm1ogBGgpqYWE4cTNtczdjIK65v5HGMg%3D%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F507c26fb-5866-47bd-ab85-cd21f6bcd345.jpg&spec_gallery_id=601099538668323&refer_page_sn=10076&refer_source=0&freesia_scene=20&_oak_freesia_scene=20&_oak_rec_ext_1=MzY0MzQ&_oak_gallery_order=1085676425%2C1534789432%2C446676025%2C1069027550%2C1342554646&refer_page_el_sn=201488&_x_sessn_id=fvyjwz5lvm&refer_page_name=order_track&refer_page_id=10076_1736814091809_4vcgkm0fy0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 14 Ocak 2025; 4:8:19 >

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Enpara da ödemeyi yaptım 5 dk sonra iptal ettim 15 dk sonra kesilen ücret iade oldu.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

kredi kartiyla mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrük 27 Euro +3 euro kargo ile 30 euro geçmemek gerekiyormuş diye biliyorum temu dan vergisiz 1030 TL lik mouse sipariş edeceğim de gümrük de takılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 14 Ocak 2025; 13:34:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    iki kez sepet 480 uzeri alımda 600 kredi gelir etkinlik bitmez süreye aldanmayin

• harce74 kullanıcısına yanıt
    Ajazz aj159 proyu kastediyorsanız ben aldım ve bu sabah gümrükten geçip Aras kargoya teslim edildi.

• eranyumm kullanıcısına yanıt

bunu yapabilen oldu mu ?

• Kredi de ilk yarım saatte sipariş verince ne oluyor? 24 saat süresi var ama 30 dk dan geriye sayıyor ilk baş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turkelvis kullanıcısına yanıt

Hocam doğru diyorsunuz benimde dikkatimi çekti.Kupon yada %35 birşeyden bahsediyor fiyatı daha fazla oluyor .Bindirim yapıp indirim yapıyorlar.Eğer kullanmazsam fiyatları daha ucuz .zaten tam olarak nedir onuda bilmiyorum bu kupon yada %35-%50 şey olan.

hocam sorum olacaktı size.Bir siparişte 2 aynı erkek saati ve 1 tane farklı sipariş verdim gelirmi.En son Transfer sürecinde

Gümrükleme şirketi paketin alınması için bilgilendirildi IST 8 Ocak 2025, 7:30 diyor.sanırım bu aralar çok yavaş gibi.Acaba virus olayından mı neden

Bir siparişimde kaç adet saat verebilirim tam olarak.

Hocam eşim yabancı onun adına da sipariş verdim 999 ile başlıyor.Temuda kayıt açarken sıkıntı olmadı.Eşimin adına verdiğim sipariş 6 ocaktı ama 8 ocaktan beridir Sipariş nakil halinde diyor.Bilmediğimden sordum hocam

lütfen yardımcı olursanız sevinirim .çok teşekkür ederim

• turkelvis kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun Kredi kullanmak ,kredi iadesi tam nedir .ben hiç yapmadım yeniyim Temuda.Bir kere %35 birşey çıktı ekledim ama fiyatı normalden daha fazlaydı bende direk geri sildim.

bilmediğimden soruyorum hocam .Lütfen anlatabilirmisiniz

• Arkadaşlar Transfer sürecindeGümrükleme şirketi paketin alınması için bilgilendirildi IST 8 Ocak 2025, 7:30.8 ocaktan beridiri böyle.Acaba sizde durum nedir.Niye bu kadar bekleme oluyor.

1 Siparişimizde kaç tane erkek saati verebiliyoruz sorun olmasın diyhe.Bu siparişler kayıt altında mı?bir senede toplam 15 saat verilse ayrı ayrı siparişlerde 1 sene içinde sorun olur mu .Ben saat kolleksiyonu yapmayı seviyorum .Aranızda benim gibi var mı arkadaşlar

• judgmennt J kullanıcısına yanıt

benim de en çok merak ettiğim konu bu.youtube da belki 50 defa yazdım kimse doğru cevap veremedi bilmiyorlar.Ben verdim Yılbaşından sonra 3 kere .Ama 22- 24 Euro luk verdi sıkıntı olmasın diye.Hocam kredi ne oluyor tam olarak.Banada bir kaç kez denk geldi ama ürün fiyatları normalden daha fazla oluyor.Tam neyin nesi .Anlatabilirmisiniz lütfen

• mytra kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu fareden bahsediyorum link atar mısınız temu da farklı farklı satıcılar satıyor da aynı mouse hangisi güvenilir bilemedim

Birde şu anlık deneyiminiz nasıl mouse beğendiniz mi ayrıca kurye 3 euro karşılık gelen TL ödemesi istedi mi tarafınızdan ?

• harce74 kullanıcısına yanıt

hocam kuryeye asla ödeme yapmıyorsunuz .benim siparişimin birtanesi 11 ocakta geldi .hatta ptt kargocu arkadaşa 2 kez sordum .Asla ekstra ödeme almayız dedi.

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.