LED IŞIK AYDINLATMA YENİ Bu sefer 50 cm olanını aldım. Yeni nesil usb tip c şarj portuyla geldi. Öncekinden biraz daha kaliteli. Bunun tuşuda basmalı, önceki kaydırmalıydı. Kalan herşeyi aynı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (241. sayfa)
-
-
-
arkadaşlar bu min sipariş tutarını nasıl aşabilirim? Jet fanlı üfleyicilerden almak istiyorum ama sadece onu aldığımda daha fazla ürün al diyor, alıp iadeyi hemen kullansam sadece üfleyici gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır,etkilenmez.Zaten Temu Türkiye euro kurunu otomatik olarak belirleyip sistem kendisi ayarlıyor.Sizin sipariş verdiğiniz andaki kur önemli,sonradan kur 2 kat bile artsa sizi bağlamaz.
-
İlk siparişlerde minumum tutarı sağlamak için sepete farklı ürünler ekleyip,sipariş verdikten sonra kısmi ürün iptali yapıp,bu iade tutarın ödeme yaptığınız kredi kartına geri iadesini sağlayabilirsiniz.
-
1050 tl ile 1080 tl arasında mı sipariş verilebiliyor sadece şimdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu bilmiyordum bir telefon kabı düşünüyordum teşekkür ederim bende bilgi için :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bedava sipariş yanındaki %100 kredi iadesi yazıyor soru işaretine tıkla ihtimalleri gör
%30 ila %100 arası kredi iadesi ama ortalama %40-%50 arası bir iade çıkıyor genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcink23 -- 14 Aralık 2024; 22:43:4 > -
Çıkış yapınca sayfa da gitti tekrar o sayfaya dönebilir miyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arama kısmına wincredit, bedavaödül veya claimcredit yazıp arat, ya da mesajlarda promosyon mesajları var oradaki mesajlara tıklamayı deneyebilirsin.
-
Bu jet fan dedikleri ürünü uzun süreli kullanan var mı? 1 tane aldım 2dk çalıştı ve bozuldu. İade alıp tekrar sipariş verdim. Benzer üründen çok çeşit varmış gibi gözüküyor ama sanki hepsi aynı gibi de gözüküyor. Ürün süreli kullanan varsa ve hangisini aldığını paylaşırsa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skaty.Bu jet fan dedikleri ürünü uzun süreli kullanan var mı? 1 tane aldım 2dk çalıştı ve bozuldu. İade alıp tekrar sipariş verdim. Benzer üründen çok çeşit varmış gibi gözüküyor ama sanki hepsi aynı gibi de gözüküyor. Ürün süreli kullanan varsa ve hangisini aldığını paylaşırsa sevinirim.
Bende takipteyim, alıpta uzun süre kullanan var mı ?
-
Selamünaleyküm arkadaşlar bu fosforlu ürünler var ışığı biraz emince fosfor yayıyor Acaba onlar sağlığa zararlı olabilir mi bilgisi olan var mı gümrütten geçiyor peki sağlığa zararlı mı diye kontrol ediliyor mu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yaa bıgün temu müşteri hizmetlerinden öğrendim.
Kaç paraya kadar siperiş geçerim 1050 lirayı geçersem siparişim gelirmi.
Ya zaten uygulama öyle bişi olduğu zaman hata verip sipariş vermeyi engelliyormuş. Ama işin özü şu
Siparişlerini sepete atıyosunya, işte o tutar 1050tl yi geçmicek. Misal 1000liralık ürün attın sepetine, ödemeye geldin vergiler filan 1900tl oldu. Eyvah 1050tl yi geçtim die sipariş vermiyosun. Hayır işte ver siparişini. Vergileri kapsamıyor o 1050te.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam.
-
Rica ederim,yalnız telefon kılıfları genelde çok pahalı olmuyor,toplam ödediğiniz tutar kısmi iptalden sonra aşırı düşük kalırsa siparişiniz komple iptal edilebilir.
-
Ürün Kodu:XQ352628
Yaklaşık 1-1,5 ay önce aldım.Çok memnunum.
Zaten yorumlara bakarsanız,alanların %80'e yakını Türk ve yorumlar çok olumlu.
Benzer kalitede fanlar ülkemizde 2k'lardan başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 15 Aralık 2024; 1:26:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X