Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.274
Cevap
318
Favori
390.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

LED IŞIK AYDINLATMA

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Mıknatıslı yapışma bandları var. Hareket sensörü var. Tam açık modu var. Mikro usb eski tip şarj kablosuyla geliyor. Çok uzun gideceğini sanmam, ne şarjının ne ömrünün. Işık şiddeti ayarlanamıyor. Çok ucuza alırsanız yada bazı yerlerde bişeyler yaparken ışık versin diye alınır. Yoksa değmez. Direkt kumandalı Led şerit alıp kullanmak daha mantıklı.

LED IŞIK AYDINLATMA YENİ

Bu sefer 50 cm olanını aldım. Yeni nesil usb tip c şarj portuyla geldi. Öncekinden biraz daha kaliteli. Bunun tuşuda basmalı, önceki kaydırmalıydı. Kalan herşeyi aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Temudan sipariş geçtim ama mevzuatta 1050tl altındaki siparişleriniz sorunsuz gelir tarzında bir ibare vardı.

Benim kargosu vergisi toplam 1074 tl tuttu ama sorunsuz gelirmi. Hesaplıyorum 30€altıda sipariş tutarım. Türkiyeye gelince extra vergilendirmeden etkilenirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu min sipariş tutarını nasıl aşabilirim? Jet fanlı üfleyicilerden almak istiyorum ama sadece onu aldığımda daha fazla ürün al diyor, alıp iadeyi hemen kullansam sadece üfleyici gelir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kemal2238 kullanıcısına yanıt

Hayır,etkilenmez.Zaten Temu Türkiye euro kurunu otomatik olarak belirleyip sistem kendisi ayarlıyor.Sizin sipariş verdiğiniz andaki kur önemli,sonradan kur 2 kat bile artsa sizi bağlamaz.

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

İlk siparişlerde minumum tutarı sağlamak için sepete farklı ürünler ekleyip,sipariş verdikten sonra kısmi ürün iptali yapıp,bu iade tutarın ödeme yaptığınız kredi kartına geri iadesini sağlayabilirsiniz.

• 1050 tl ile 1080 tl arasında mı sipariş verilebiliyor sadece şimdi?

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Bunu bilmiyordum bir telefon kabı düşünüyordum teşekkür ederim bende bilgi için :)

• Bu nedir arkadaşlar girişte en fazla 1023 liraya kadar dedi. Şimdi bu sepeti 1023 lira artı vergisi ile alsam 1023 lira geri iade mi edecek. Geçen 600 jetona ulaşıp bir sipariş ver demişti onu yapmadım bu ondan daha iyi değil mi

• slickman S kullanıcısına yanıt

bedava sipariş yanındaki %100 kredi iadesi yazıyor soru işaretine tıkla ihtimalleri gör

%30 ila %100 arası kredi iadesi ama ortalama %40-%50 arası bir iade çıkıyor genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcink23 -- 14 Aralık 2024; 22:43:4 >
  • yalcink23 Y kullanıcısına yanıt
    Çıkış yapınca sayfa da gitti tekrar o sayfaya dönebilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arama kısmına wincredit, bedavaödül veya claimcredit yazıp arat, ya da mesajlarda promosyon mesajları var oradaki mesajlara tıklamayı deneyebilirsin.

• Bu jet fan dedikleri ürünü uzun süreli kullanan var mı? 1 tane aldım 2dk çalıştı ve bozuldu. İade alıp tekrar sipariş verdim. Benzer üründen çok çeşit varmış gibi gözüküyor ama sanki hepsi aynı gibi de gözüküyor. Ürün süreli kullanan varsa ve hangisini aldığını paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Bu jet fan dedikleri ürünü uzun süreli kullanan var mı? 1 tane aldım 2dk çalıştı ve bozuldu. İade alıp tekrar sipariş verdim. Benzer üründen çok çeşit varmış gibi gözüküyor ama sanki hepsi aynı gibi de gözüküyor. Ürün süreli kullanan varsa ve hangisini aldığını paylaşırsa sevinirim.

Bende takipteyim, alıpta uzun süre kullanan var mı ?

• Selamünaleyküm arkadaşlar bu fosforlu ürünler var ışığı biraz emince fosfor yayıyor Acaba onlar sağlığa zararlı olabilir mi bilgisi olan var mı gümrütten geçiyor peki sağlığa zararlı mı diye kontrol ediliyor mu acaba

• Arkadaşlar bedava diye birşey çıktı bunun iadesini mi yapıyor ilk defa alışveriş yapacağım

• Yaa bıgün temu müşteri hizmetlerinden öğrendim.

Kaç paraya kadar siperiş geçerim 1050 lirayı geçersem siparişim gelirmi.

Ya zaten uygulama öyle bişi olduğu zaman hata verip sipariş vermeyi engelliyormuş. Ama işin özü şu

Siparişlerini sepete atıyosunya, işte o tutar 1050tl yi geçmicek. Misal 1000liralık ürün attın sepetine, ödemeye geldin vergiler filan 1900tl oldu. Eyvah 1050tl yi geçtim die sipariş vermiyosun. Hayır işte ver siparişini. Vergileri kapsamıyor o 1050te.

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam.

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

Rica ederim,yalnız telefon kılıfları genelde çok pahalı olmuyor,toplam ödediğiniz tutar kısmi iptalden sonra aşırı düşük kalırsa siparişiniz komple iptal edilebilir.

• Skaty. S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 15 Aralık 2024; 1:26:46 >

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.