Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: judgmennt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.236
Cevap
314
Favori
388.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ay gecmediyse kuponlarini aktive ettirebilirsin destekten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim işe yaradı. İlk kuponlar olmasa da 70 tl olanları kurtardık :)

• mafaky kullanıcısına yanıt

Hocam temu size 30 euro kadar ürün ekletiyor sepete. 1060-1080 TL gibi bir şey. Sepette ödeme adımına geçince de vergiyi koyuyor %60. 1700 TL küsür gibi bir para ödüyorsunuz işte. Evinize kadar geliyor. Başka vergi kargo vs çıkmıyor.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Kupon iadesi ile kredi iadesi farklı şeyler o zaman. Bunu kurcalayayim. 2 adet bedava ürünün ardından bu kupon iadesi geldi.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

Tamam, bu bilgilendirmeye teşekkür ederim.

Şimdide başka bir garabetle karşılaşıyorum. Sepetimde açıkça 8 ürün var ve toplamları 929 TL. Fakat ödeme yapma aşamasına gelince bu 693 TL gözüküyor. 693, aslında sepet içinde var olan 2 adet ürünün toplam fiyatı (ve bu ikisi "tükenmekte olan" ürünler). Şimdi ödeme yapmaya kalksam 693+%60 çekecek gibi halbuki 929+%60 çekmesi lazım...

Ancak gariplik bununla da bitmiyor Sepetteki 2%+6=8 üründen hangisinin üzerine tıklarsam tıklayayım, "bu ürün tükendi" uyarısını alıyorum.

Bu TEMU'dan ilk siparişim olacak(tı).

Şaşırdım kaldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 16 Aralık 2024; 14:45:30 >
  • mafaky kullanıcısına yanıt

Sepetin ekran görüntüsü varsa bir bakalım. Ürünleri vs buzlayıp atabilirsiniz. Acaba bazı ürünlerde indirim kredi vs ya da ilk sipariş diye ücretsiz bir şey mi yapıyor?

• Tearz kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Bugün güncelleme geldi 13 Aralık 10.00'da gümrük teslim aldı diye ama hala bi haber yok bekleyeceğim artık.

• Bir ay önce iptal ettiğim siparişlerin iadesi halen gelmedi. Temu hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

• Siparişinde 7 Aralık tarihinden bu yana güncelleme almayan var mı?

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Hocam bankanı arayacaksın hep bankada takılıyor

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    Harcama itirazında bulunmuştum şimdi de ARN kodlarını gönderdim bekliyorum bakalım.

• Dostlar temu da powerbank var mı?

Uzun uzun aradım ama ya taşıma çantası çıkıyor yada güneş enerjili bir şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Temu da powerbank satılmıyor. 15w Hızlı şarj ve Type c 3A destekli baseus airpow lite öneririm. 10.000 mah fiyatları amazon da 500 civarı hiç düşünmeden gözünüz kapalı alın derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    👍 tavsiyeniz için teşekkürler..

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    İade konusunda en sorunsuz banka Garanti, anlık yansıyor her iade temu dahil.

• Merhaba

Temu siparişim vardı ilk kez verdim. ondan önce bu ay gümrükten geçen 1 aliex siparişim vardı 4 de temu toplam 5 olur diye hesap ettim ama bu sabah bildiririm geldi kargoyu bölmüşler. şimdi gümrükte takılacağı anlamına mı geliyor? ne yapmalıyım?

• davidddd kullanıcısına yanıt

Bir şey yapamazsınız, eğer 2.paket gönderilmediyse Temu'dan diğer ürünleri iptal edin.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Paket hazırlandığı için değişiklik yapılamıyor dedi. Canlı iletişim ile irtibat kurdum onlar da paket sayısı değil sipariş sayısı baz alınır yazmış. İnşallah sorunsuz gelir diye temenni etmekten başka şans görünmüyor şu anda. Paketler gelince de güncelleme yaparım artık.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• quote:

Orijinalden alıntı: Devridünya

Siparişinde 7 Aralık tarihinden bu yana güncelleme almayan var mı?

Bir tek benim ürünler mi takıldı yahu...

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.