Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: VooPoo , AzimliOyuncu , rcarlos , mytra , hackerlet , K4TL14M Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
7.213
Cevap
368
Favori
486.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gorksman hocam bugün araçla geldim işyerine.Gelirken iki benzinliğe uğradım hava kontrolü yapmak için. Birisi bozuktu birisi sağlamdı. Dört lastiğe de hava vurdum 2 tanesini 29 gösterdi birisini 32 birisini de 35 gösterdi.Halbuki hafta sonu kompresörle hava bastığımda hepsine 34 vurmuştum. Sadece sağ ön lastikte sıkıntı yaşamıştım tam oturmamıştı geçen sayfalarda bahsettiğim gibi. Şimdi sorun şu ya yeni aldığım lastiklerin sibopunda problem var ya da kompresör yanlış gösteriyor
    @gorksman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 18 Mart 2025; 8:42:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt

Nasıl doğru oluyor? Ödeme 829 değil 540 lira, dolayısyla ödemen meblağ üzerinden vergi alması lazım ama Temu uyanık! Ben 2. siparişimi verdim, teslim aldığımda Temu dan uzak duracağım, Ücretsiz kargo oyunun parasını bu şekilde çıkarıyor aslında.

• Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    Temu değil mevcut hükumete soracaksın onu, indirimsiz kampanyasız fiyat üzerinden vergisi alınacak diye yasaya madde eklediler, gerideki sayfalarda çokça tartışıldı hesaplandı sizin gibi yüzlercekez soranlar oldu bu soruyu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almak istediğim indirime girmiş eskiden hep çıkardı wincredit sayfasında ne yaptıysam çıkaramadım şimdi.

• cumur C kullanıcısına yanıt

Yapmayın, Temu toplam tutar altında indirim, Ara toplam şeklinde değilde direk indirimli halini yansıtırsa bu indirim gürünmeyecek bu kdadar basit. Madem indirim yapıyor daha ne diye bunu yansıtıyor? Direk indirimli fiyatı toplam tutar gösterse iş biter.

• Sadece bilgi maksatlı paylaşıyorum; Temu'da bu ay 3 sipariş verdim ve gece 4. siparişi verecektim ancak önceki 3 siparişimin 2 tanesi 2 parça kargoya bölünerek gönderildi ve aylık 5 paket hakkınız doldu uyarısını aldım Temu'dan. Sistem bu şekilde paket/sipariş sayabiliyor demek ki bir sorun yok sipariş sayımında :)

Ben bişey yapmıyorum, tepf fiyat üzerinden gitmek zorunda, ben de sizin gibi ilk başlarda çok isyan ettim sonra burada hep anlattılar nasıl ilerlediğini, yani emin olun temudan bağımsız bi durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 18 Mart 2025; 9:46:47 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

:) Yapmayın derken Temu'nun suçu yok gibisinden yanıta istinaden dedim. Kaldı ki indirim yapıldığını bildiren Temu yoksa kim nereden bilecek? Ayrıca, Temu indirimsiz fiyatı bildirdiğinden, indirimsiz fiyat üzerinden vergi hesaplayıp ödemeye yansıttığından indirimin bir kısmı geri alınmış oluyor.

Aynen öyle, bu sorun tamamen elindeki yönetmelik gereği, yani aslında bize yansıyan bi indirim pek olmuyor, saçma tabiki

• Legolasx kullanıcısına yanıt

hocam merhabalar.

benzinlikteki hava basma cihazları hepsi birbirinden farklıdır.Çoğu doğru olanı göstermiyor yada istediğiniz havayı ya fazla yada az basıyor.

bendeki chazı almadan önce toplam 7 farklı benzinliğe gittim taki doğru olanı bulana kadar.

şimdi konuya gelelim hocam.kompresörde sorun yok.20.000 mah lık olanı kendi aracımda denedim.bir kaç hafta geçmasine rağmen aracın göstergesi o günden beridiri aynı.hatta belki 15 defa burdaki çukurlarada girmişimdir.

sizdeki sorun siboplarınızdan kaynaklanıyor tabiki bunu göremeden bir şey diyemem.

29 gösterenler ön taraf mı hocam ?

benzin istasyonuna giderken kaç kilometre yaptınız toplam.sormamın sebebi eğer hava sıcak olursa aracı 5-10 kilometrede sürseniz bastığınız psi değeri yüksek çıkabilir.Örnek benim aracın havaları 33 ,aracı belli kullanımda 34 -35 oluyor.genleşmeden dolayı.(yazın 36-37 de olabilir.Onun için yazın lastikleri 1-2 bar düşük basmak daha iyidir kışın tam tersi

yani anlıyacağınız sabahın erken vakti hava soğukken lastiğinizi ölçtüğünüz zaman ile aracınızı belli kilometre sıcak havada sürdüğünüz rakamlarda her zaman fark eder.

test etmnein yollarını açıklayım.aracınızın havalarına söylediğiniz gibi 34 vurun.diğer gün ve 2.ci gün havalarına bakın sizdeki cihaz ile .eğer uzun müddet kullanmıyorsanız haftada 3 kez bakın en az.

eğer cihazınız 4 latiği 34 gösteriyorsa sorun yok hocam.yinede lastikçiye gidin onlarda ki hava basma gösterge ile test etsinler rakamlar ne durumda.

benzinliktekilerine pek güvenmeyin.hava şartlarıda fark edebilir.zaten sibopta sorun varsa 1 gğnde lastik havası düşer.Çok düşük lastik havasını lastiğe yandan bakıncada anlarsınız yanak kısmından

uzun oldu kusura bakmayın hocam

yada hocam sibobunuza köpüklü piril suyu dökün sürün,hava kabarma yapıyormu.5-10 dakika gözlemleyin.kaçak olursa baloncuk yapar yada baloncuk hareket eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 18 Mart 2025; 10:43:24 >

• gorksman G kullanıcısına yanıt

Benzinliğe kadar yaklaşık 10 km yol katettim hocam. Hava sıcak değildi. Evet ön lastikler 29 Du. Olmazsa birkaç gün sonra bakıyım yine havaları inecek mi.

• Legolasx kullanıcısına yanıt

tamam hocam dediğimi yapın lütfen.bugün tekrar şişirin cihazınızla.bakacağınız gün aynı saattlerde olsun aracı kullanmadan önce bakın .bir müddet kullanmayın aracınızı.bir kaç güne belli eder sonuçlar.eğer çok kaçırıyorsa diğer güne farkları görmüş olacaksınız.ön lastiğin bu kadar inmemesi gerek hatta hiç inmememsi gerek eğer kaçak yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorksman -- 18 Mart 2025; 14:5:6 >
  • gimbal almayı düşünüyorum kaç günde gelir

• gorksman G kullanıcısına yanıt
    En mantıklı olanı hangisi hocam, önceki Yorumlarda paylaştığın kodlardaki modellerde stok kalmamış. Almaya niyetlendim ama bulamadım hangi modeller iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Zor durumda kaldığım için sizlerden fikir bekliyorum. Temu uygulamasından 897 TL + vergi şeklinde alışveriş yaptım. Kartımdan ödeme düştü. Dekont mevcut yani. Ancak 3 gündür uygulamada siparişim gözükmüyor. Bir önceki siparişim gözüküyor ama. Bir fikir paylaşımı yapalım isterim.

• Arkadaşlar temu dan ilk defa sipariş verdim şimdi bedava alışveriş kredi iadesi vs çıkıyor önce ödeme yapmamı istiyor nedir bu bilgi verirseniz sevinirim hiç gerçekçi durmuyor cark filan düzmece olunca güvenemedim

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• Wincredit 70 saat dolunca kampanya doldu yazıyor. Tekrar gelme ihtimali var mı?

• hababamgümgümgüm kullanıcısına yanıt

Bu aralar temu hızlı geliyor, 10-12 gün arası sürüyor benim siparişlerimin gelmesi. Yaklaşık olarak sizinde bu süreçte süreceğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.