Hikaye maalasef hocam. Yaklaşık 7-8 kişi davet ettim. En son 0.01 kaldı bu sefer en az 15 20 kişiden davette bahsediyor. Yani çok saçma bir şey yapmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (365. sayfa)

-
-
Vakıfbank.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel bir alıntı yaparak değil de buradaki mesajda göreceğiniz şekilde mesajın içine kullanıcı adınızı yazmıştım sadece :)
Henüz cihazı vs. deneme imkanım olmadı zaten bugün geldiler.
Müsaitlik durumuna göre önümüzdeki günlerde bir test ederim diye düşünüyorum.
Sarj konusunda da henüz şarj etmedim, yarın sabahtan bir takarım şarja uzun süreli zaten sonrasında kullanırım.
Ucu sıkmalı olan evet biraz uzun bilerek aldım o ucu ve birde diğer 3 adet sadece metal kıstırmalı uç paketi vardı onuda aldım.
Araç lastiği dışında sizinde belirttiğiniz kombi genleşme tankına gerektiğinde biraz hava basmak için kullanabilirim ancak o konuda tam bilgim yok öncelikle kombinin birkaç video anlatımına bakayım ve gerekirse ona göre kullanabilirim. Daha önce vaillant'ın bakım sözleşmesi olduğundan sürekli bakım vs. için tekniker geldiğinde yapıyordu ancak o ücretlerde aşırı arttığı için orada da bir müdahale gerekiyor artık.
-
16 Şubat ve 22 şubattaki iptal ettiğim ürünlerin iadeleri hala yapı kredi bankası hesabıma yatmadı.Bankayı aradım ,kayıt oluşturdum gelen mailde bankacılık yasası vb. göre 120 güne kadar uzayabileceği yazıyordu.Ben de temudan gelen belgelerle hemen Bddk ya e devlet üzerimnden şikayet ettim.Bakalım bekliyorum.
-
Çok teşekkür ederim, detayını okumamışım. Bilseydim üst modeli almazdım, sağlık olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
farmland kadar şikayet edilen bir uygulama görmedim. Zaten malum şikayet sitesinde 300 arkadaş eklemiş ve 178 gündür oynayan birisi demediğini bırakmamış. Oyunun oynanış şekli ve ilerlemelerin aldatma mantığı 1 haftada kendini belli ediyor. kaldı ki %99,95 üst ekranda gözüktükten sonra 1 ay sonunda %96,60 (belli bir aşamadan sonra %0.01 ilerlediği bile söyleniyor) oluyor ve 6 ay dayansanız bile saçmalık.
Ücretsiz ürünü kazansanız bile fiyatının %60 ı vergi olarak ödeneceği için 100 tl lik bir ödülde 60 tl ödeyince bir anlamı kalmıyor.
-
Arkadaşlar wincredit sayfasında almak istediğim ürünler kara yoluyla gönderilir yazıyor benzer ürünler ise çok pahalı sizde de öylemi normal sepetime eklediğim ürünün benzerleri çıkıyor aynısını nasıl bulabilirim ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
120 güne kadar uzayabilmesi ne demek ya, şu bankacılar her şeyi kendilerine göre yontmuşlar, şikayet etmekle en iyisini yapmışsınız, bddk kimden yana göreceğiz.
Neticeyi bende merak ettim, belli olursa bizi bilgilendir bi zahmet hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 22 Mart 2025; 12:39:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TeNNiSeRSon siparişimde aylık limit dolduğundan 18 yaş altında kimlik bilgileri ile siparişi tamamladım, sipariş aşamasında sorun yok gönderildi ancak gümrük tarafında bir sorun olur mu bilmiyorum. Ancak sorun olacağını düşünmüyorum, aksi bir durum olursa burada da bilgi amaçlı paylaşırım.
İnşallah sıkıntısız gelir siparişleriniz
-
Uygulamayı her açtığımızda karşımıza çıkan promosyonlar için alışveriş kredisi mi yoksa kupon mu daha avantajlı?
Alışveriş kredisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir ürün kırık teslim edildi, bu sebeple iade talebinde bulundum. Ürünün bende kalabileceğini kredi kartına iade yapacaklarını söylediler. Kredi kartı deyince buradaki yazılanlardan tırstım biraz birde ödeme aracısı sipaydı.
Chat'i sonlandırdım bir kartımı kontrol edeyim dedim, bir baktım iade anında yapılmış. Acaba gerçekten bankalarlada alakalı olabilir mi bu durum. Qnb'nin kredi kartını kullanıyorum.
Onun için y.dışı alışverişleri genellikle enpara kredi kartı ile yapıyorum. Worldcard o 120 gün saçmalığını dayatırken enpara hemen hesaba yansıtıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X