Daha bitmedi achivements çok görev var çok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 22 Aralık 2024; 22:47:50 > |
Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor (5. sayfa)
-
-
bu işler fena patlayacak ama hayırlısı inşallah. böyle bir devirde bu kadar sıkıştırma hiç normal değil. -
Olaya bak kargoyu yollayan firma kargo ücreti almıyoruz diyor, bizimkiler "aaa sen kargo ücreti almıyor musun... o zaman ben senin yerine kargo ücreti de alırım vatandaştan" diyor. Şaka gibi akla mantığa uymayan bir yerlerinden uydurulan vergi diyeceğim ama vergiyle alakası yok. Bu daha çok haraç gibi hissettiriyor. -
Bunun adı duyunu umumiyedir artık, fakat osmanlıdaki gibi bir devlete olan borçlarımızı ödemiyoruz direk siyasal islamcılara kaynak transferi yapıyoruz. Hani şu nasçı, faiz sebep enflasyon sonuçtur diyen tayfa var ya, onlara bu transfer. Adam yaşama diyor resmen, türk milletinin boğazına yapışmış senin ne haddine ulan otur oturduğun yerde diyor. Halkın üstündeki basıncı arttırın bakalım, kimin neresinde patlayacak göreceğiz.
-
Allah belasını versin...
https://forum.donanimhaber.com/yurtdisi-alisveris-yeni-duzenleme-limit-30-euro-vergi-60--159265561
Allah belasını versin...
Allah belasını versin..
https://forum.donanimhaber.com/temu-ve-aliexpress-gibi-sitelerden-ucretsiz-kargo-secenegi-tarihe-karisiyor-yeni-duzenleme-geliyor--160307824-5
Allah belasını versin...
Ve gelecekteki konu: Yurtdışı alışveriş tamamen yasaklandı...
Allah belamızı verdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 23 Aralık 2024; 2:34:40 >
-
-
Sayın forumdaşlar, (yazdım yazdım sildim)
Benim gibi elektronik ürün geliştirmek istiyorsanız veya bu yönde hobileriniz varsa yanlış ülkedesiniz, boşverin, ben şahsen artık boş verdim.
Hobi maksatlı ufak tefek işler için diyorsanız piyasada bulduğunuz şeyleri ihtiyacınıza göre modifiye edin geçin, malzeme temin etmeye çalışmak hardest seviye artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 23 Aralık 2024; 05:30:32 > -
klasiği atlamayalım...
-
Ateist ol kurtul....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X