Şimdi Ara

Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha bitmedi achivements çok görev var çok.

Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 22 Aralık 2024; 22:47:50 >
  • bu işler fena patlayacak ama hayırlısı inşallah. böyle bir devirde bu kadar sıkıştırma hiç normal değil.

• Olaya bak kargoyu yollayan firma kargo ücreti almıyoruz diyor, bizimkiler "aaa sen kargo ücreti almıyor musun... o zaman ben senin yerine kargo ücreti de alırım vatandaştan" diyor. Şaka gibi akla mantığa uymayan bir yerlerinden uydurulan vergi diyeceğim ama vergiyle alakası yok. Bu daha çok haraç gibi hissettiriyor.

• Bunun adı duyunu umumiyedir artık, fakat osmanlıdaki gibi bir devlete olan borçlarımızı ödemiyoruz direk siyasal islamcılara kaynak transferi yapıyoruz. Hani şu nasçı, faiz sebep enflasyon sonuçtur diyen tayfa var ya, onlara bu transfer. Adam yaşama diyor resmen, türk milletinin boğazına yapışmış senin ne haddine ulan otur oturduğun yerde diyor. Halkın üstündeki basıncı arttırın bakalım, kimin neresinde patlayacak göreceğiz.

• https://forum.donanimhaber.com/yurtdisi-ticari-olmayan-alisveris-siniri-1500-euro-dan-150-euro-ya-iniyor--152395707

Allah belasını versin...

https://forum.donanimhaber.com/yurtdisi-alisveris-yeni-duzenleme-limit-30-euro-vergi-60--159265561

Allah belasını versin...

https://www.donanimhaber.com/yurt-disi-gumruksuz-alisveris-limiti-kargo-dahil-30-euro-ya-dustu--184641

Allah belasını versin..

https://forum.donanimhaber.com/temu-ve-aliexpress-gibi-sitelerden-ucretsiz-kargo-secenegi-tarihe-karisiyor-yeni-duzenleme-geliyor--160307824-5

Allah belasını versin...

Ve gelecekteki konu: Yurtdışı alışveriş tamamen yasaklandı...

Allah belamızı verdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 23 Aralık 2024; 2:34:40 >

• Yıllarca İngiltere nin tefecilerine dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlandılar.
    Bunun acısını yandaşlar değil sen ödeyeceksin onlara vergi affı gelirken senin için "neresine daha dayarım" diye düşünüyorlar.
    İyi parti milletvekili Dr. Turhan Çömez mecliste her gün soruyor bunları , cevabı yok!

Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 23 Aralık 2024; 2:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın forumdaşlar, (yazdım yazdım sildim)
    Benim gibi elektronik ürün geliştirmek istiyorsanız veya bu yönde hobileriniz varsa yanlış ülkedesiniz, boşverin, ben şahsen artık boş verdim.

Hobi maksatlı ufak tefek işler için diyorsanız piyasada bulduğunuz şeyleri ihtiyacınıza göre modifiye edin geçin, malzeme temin etmeye çalışmak hardest seviye artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 23 Aralık 2024; 05:30:32 >
  • Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor

klasiği atlamayalım... Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor 

• APOLL0 kullanıcısına yanıt

Ateist ol kurtul....

• Yeni sloganlar bulunmalı ve bunlar her yerde tekrarlanmalı. Siyasal İslam gibi sloganlar ancak bazı grupları tatmin ediyor ve dışlayıcı. Daha geniş sloganlarla daha geniş kitlelere hitap edilmeli.

Halk düşman ,vergi ganimet değildir. Beceremiyorsan çek git. Beyin ve sermaye göçünün sebebi verginin vergisini icat eden T.C. maliyedir. Yurtdışı alışveriş istemiyorsan git kazıkçı esnafla uğraş. vatandaşı yurtdışı alışverişe mecbur bırakma...

Hükümeti protesto edecek bütün gruplar bir arada hareket etmeli. Çünkü AKP'nin stratejisi toplumda bir grubu seçip onun üzerine gitmek ve diğerlerinin gazını almak.

• Halk ucuz bir şey almasın, iyice fakirleşmeleri için herşey yapılıyor. Okumadım ama bence böyle bir şey yapmışlardır kesin.

• Allah belalarını versin. Tüm dünya ile hem sosyal hem kültürel tüm bağlarımız kesiliyor. Yemeyin içmeyin almayın ki para harcayamayın diyorlar. Böylece ne enflasyon olur ne zam isteyen. Sırada tuvaletlere terazi devri gelecek. Yaptığınız tuvaletin gram karşılığı vergi ??

• Zaten aldıgımız 100 TL lik bir ürüne yüzde atmış vergi koyuyor 100tlye alacagımız ürün 160tlye mal oluyor şimdi birde 7ç Euro da eklersen iç piyasadan payalıya mal olur Avrupa Birliği ülkelerine bu yüzde atmış yok bu kadarda vatandaşın üstüne binilmez

• Ya yettiniz sizin yöneteceğiniz ülke adalet bu kadar olır nerden ne çıkaracaklarını şaşırıyorlar tamamen kapatın yasaklayın tam oşsun vatandaşın faydasına ne varsa hepsine bi kulp takoyorsunuz heryerden insanları çıkamaza sokıyursunuz allah belanızı versin ki sizi seçtiğimiz için bizim belamızı veriyor

• Bu da kulak arkamız olsun daha da neremiz kaldı diye merak etmeyelim

• Adamın birinin yalakaları vardı. Onlar nerelerde ki?

• son durum:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence böyle millete haktır,müstehaktır,buraya böyle yazar, yarın gider yine akp'ye oy verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chomarland'da sıradan bir gün.

• JagerBomb kullanıcısına yanıt

1-2 defa daha denerlerse yırtabilirler. Bu kulak fazla dayanmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.