Şimdi Ara

Temu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunu ben de merak ediyorum. Hakim olan bilgi verebilirse aydınlanırsak güzel olur. Bugün düzenleme politikası siteye yansımamış. Ben de haliyle sipariş geçtim. Akşam bir tane de farklı TC ve üyelik ile vermem gerekiyor. İkilemde kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda akboyların ağlamalarını görünce keyfim yerine geliyor ETemu ve Aliexpress gibi sitelerden ücretsiz kargo seçeneği tarihe karışıyor: Yeni düzenleme geliyor 

• Su haberleri gordukce aklima ustad LP'nin(Levent Pekcan) şu sozu geliyor.

"Hayatta iyi şeyler olmaz"

• Ülkeden kaçmak isteyenlere 37563458. neden 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuzey kore :))

• Bununla uğraşacaklarına sarı sitede satılan kaçak telefon piyasasına çökseler ya! Ha pardon her zaman vergisini ödeyen dürüst vatandaşa çakmak daha kolay. Kim uğraşacak kaçakçılarla!

• Kendi kitlesi temu vs anlamadığı için kitleyip duruyorlar.

Sonra 1 dolarlık kılıfı 200-250 tl ye alıp sövüyorlar

• özgürlüğü kısıtlayıcı hareketler giderek artıyor hükümette. eyvah ki ne eyvah. örnek afganistan.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Bunlar laffer eğrisinin ne olduğunu bilmiyorlar. Vergileri arttırınca sanıyorlar ki millet yurtdışından telefon, Playstation vs. almayı bırakacak. Halbuki öyle bir şey yok. Millet bunlara inat almaya devam ediyor. Alsınlar da zaten. Ben de hayatım boyunca 1-2 telefon hariç diğerlerini yurtdışından aldım.

ÖTV, TRT bandrolü, kültür bakanlığı payı gibi haraçları yandaşlarından alsınlar önce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akp gitmeden hiçbir şey düzelmez,seçimde oy verme,verdirme.

• Salıverin gitsin artık uğraşmayın. Sadece eğlencelik malzeme alınıyor zannediyorlar, ithalatı yanlış mantıkla kısarak ihracatı da kısabileceğini düşünmüyor, cari açığın değişmeyecek, belki artacak, millete verdiğin sıkıntıyla kalacaksın. O çok zeki arkadaşların ..pası yetmediği için tüm senaryoları değerlendirmek yerine yine kopayala yapıştır ayak üstü tek hedefli süper dar mantıklı düzenlemeyi yapıp geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 25 Aralık 2024; 0:3:52 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Çindede olsa gidip alacaz bunlar bizi engelleyemez yaşasın temu 🥰

• beyler aliexpress zaten dolandırıcı olmaya başladı uzak durun

satıcılar ürünleri Türkiye 'ye göndermeyi kesmişler ürün yerine alakasız şeyler gönderiyorlar ve bu gönderilen ürünler size kargo ve vergi + gümrük olarak hediye oluyor

adam sizi birşey göndermiş fakat siz istediğiniz ürünü almamışsınız

üzerine adam 100tl ürün

kargo vergi 300 tl ödemişsiniz ama adamlar size geriye dispute ile 150 tl veriyorlar

dolandırıcılığın adı aliexpress olmuş yani

uzak durulacak hale geldiler

zaten her yükselişin bir düşüşü vardır bunlar çakılacaklar

• devlet vatandaşını hep sevme peşinde , ülke yönetilmese buğünden iyi olur.

• Yurtdışına gidince mağaza kapatıp valizleri dolduranlar bize gelince engel çıkartıyorlar. Bunlar kendilerine müslümanlar.

• Haklısınız, özellikle bu ülkede ve özellikle bu dönemde…

• Vatandaşına bu kadar zulmeden başka bir devlet var mı acaba? Sen de kaliteli ürünü ucuza sat alalım. Ama yok vatandaşına bunu da reva görmüyor....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.