Şimdi Ara

Tenda ac18 kullananlar bilgi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu. Cihazi almak istiyorum . Fakat pek bir bilgi yok ortalikta cihaz cok guclu donanim olarak

Istedigim 3 sey var
    1 wifisi stabil olacak hiz dusmesi vs yapmayacak
    2 torrent pc siz indirme ve costum yazilima uygun openwrt vs gibi veya benzeri
    3 fiber internette ppoe protoklu ve wan sifremle baglanti kurabilecek .

Cihazi alirsam eger bu konuyu kullancilar klubu olarak degistirecem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tenda almayın. Teknik destek diye bişey yok, muhattap bulamıyorsunuz.
    Ben tenda modem aldım,çok pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

Tenda almayın. Teknik destek diye bişey yok, muhattap bulamıyorsunuz.
    Ben tenda modem aldım,çok pişman oldum.
    Peki ne alabiliriz hocam .yukardaki isteklerimi karsilayacak

• Bugun teknik destegi aradim kimse acmiyor nedense

• Ya arkadaşlar, yıllarca modem değiştim,kullandım. Bir kere bile aramadım. Hayır, bi insan neden modemin teknik ekibini arar ki?
    Bozuk ise ver servise bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrkmn61

Ya arkadaşlar, yıllarca modem değiştim,kullandım. Bir kere bile aramadım. Hayır, bi insan neden modemin teknik ekibini arar ki?
    Bozuk ise ver servise bu kadar basit.
    Aynısını bende yazdım bu elemana başka konuda atar yaptı
    Yok neymiş modem bozukmuş teknik servise ulaşamıyormuş. Modem bozuksa servis ne yapacak sana götür servise gönder diyecek sanki buna büyü yapacak uzaktan modem düzelecek. Cahil bunlar cahil hala anlayamamışlar telefondaki temsilcilerin bir işe yaramadığını. Bozulduysa görür servise ver birebir değişim garantili eğer kullanıcı hatası yoksa.

• Ben kimseyi Atar falan yapmadım ben sadece bir modem rourer almak istiyorum kendime sorunsuz kullanabileceğim o kadar hatta almış olduğum xiomi routerde sorun çıktı ya da sorunlu geldi bilemiyorum şimdi onu Geri verip yerine daha iyi bir router almayı düşünüyorum Bu kadar hani ben kimseyle münakaşaya bile girmedim hic bir konuda Yanlışınız var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router Tavsiyesi Hk.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Ben kimseyi Atar falan yapmadım ben sadece bir modem rourer almak istiyorum kendime sorunsuz kullanabileceğim o kadar hatta almış olduğum xiomi routerde sorun çıktı ya da sorunlu geldi bilemiyorum şimdi onu Geri verip yerine daha iyi bir router almayı düşünüyorum Bu kadar hani ben kimseyle münakaşaya bile girmedim hic bir konuda Yanlışınız var
    Yok sen yanlış anladın. Sana demiyorum şu almayın diye yazan cahil varya onu diyorum.

• Peki diyelim aldim tenda ac18 i merlin fw yani asusun fw sini kurduk diyelim . Stabil calisirmi.
    Ayrica torrent download yapabilirmiyiz transmission torrent kurup buyuk boyutlu download yapabilirmiriyim
    Sanirsam asus ac68u nun fw si kuruluyor ?ne dersiniz .

• keenetic-extra-dsl'e bır bakın ıstersenız...

ıstedgınız ozellıklerın bırcogu onda var gibi ...

https://forum.donanimhaber.com/isletim-sistemli-modem-keenetic-extra-dsl-incelemesi--140920894
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

keenetic-extra-dsl'e bır bakın ıstersenız...

ıstedgınız ozellıklerın bırcogu onda var gibi ...

https://forum.donanimhaber.com/isletim-sistemli-modem-keenetic-extra-dsl-incelemesi--140920894
    fiyatı yüksek ayrıca gigabit portu yok yetersiz ultra modeli güzel oda çok pahalı fiyat olarak . adamlar 600 tl ye kat ve kat üstün cihaz satıyor ac18 ve ac15 vs gibi ama kullanıcı yorumu yok fazla ve boroadcom işlemcili . şu torent desteğinden emin olsam hemen alacam açıkçası ac18 i vede ekstradan usb 3.0 var ekstra dsl de usb 2.0 malesef.

• Ben kullanıyorum freshtomato ile. şahsen openwrt den daha iyi bir yazılım. Broadcom un CTF si Openwrt nin hardware offloading den daha iyi. Daha az CPU kullanımı var. Openwrt sadece MT7621 bazlı CPU lar için hardware offloading sunuyor. Freshtomato da tüm cihazlarda CTF var zaten. Hardware offloading de 1000mbit hıza erişmeyi sağlayan bi yazılım. CTF de aynı şeyin broadcom versiyonu.

Tenda ac18 kullananlar  bilgi lazim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.