Şimdi Ara

Tenda V1200 Broadcom işlemcili VDSL modem ( inceleme , test , olumlu ve olumsuz taraflar ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
11
Favori
71.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkay1074

2-3 tb üstü görmüyor da olabilir belki . ilginççç
    1 TB. Disk denemiştim. 2013 yılında çıkan airties modem bile 2 tb boyutuna kadar destekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Tenda d305 adsl modem kullanıyorum, ttnet cihazından sonra D305'in çekim kalitesi çok iyiydi, fakat VDSL'ye geçeceğim için yeni bir modem gerekiyor.

Tenda'dan memnun kaldığım için V300 (200 tl) ve V1200 (350 tl) modellerini inceledim, 2 model arasında ciddi bir fark var mı ? (benim için öncelik, kablosuz çekim alanı ve bağlantı hızının yeterli olması)

Almışken V300 yerine, V1200 alayım diyorum, buradaki yorumları okudum, ısınma sorunundan dolayı kararsız kaldım. Modemi yatay olarak kullanacağım, duvara asma şansım yok. Uzun süredir V1200 kullananlar varsa memnun mu bağlantıyı etkileyecek kadar ciddi bir ısınma sorunu oluyor mu, veya ısınmadan dolayı 1-2 yıl sonra modem problem çıkartabilir mi?

V1200 yerine, kablosuz gücü iyi olan önerebileceğiniz bir model var mıdır ?
  • merhabalar arkadaşlar vatan bilgisayarı aradım tenda türkiyeye ulaşmaya çalıştım ulaşamadım. vatan bilgisayar bu modemde fiber olmadığını söyluyor forumdaki konu cevaplarında ise fiber desteği olduğunu söylüyorlardı kafam karıştı fiber ile kullanan varsa beni etiketleyerek cevap verebilir mi????
  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    1-2 gün önce vatan'dan 269 tl'ye almıştım ara ara düşüyor fiyatlar takip et acelen yoksa bekle bence. asus nl16 kulalnıyordum asus'un cekmediği yerde tenda 4 çizgi cekiyor. ısı konusuna bi bilgim yok. herhangi kopma vs yaşamadım da. asus'u çekim gücü yetersiz diye değiştirdim ziraa ttnet'in verdigi modem bile 2-3 çizgi çekerken asus 1 çizgiyi zor görüyordu
  • Cihazın ısınması ile ilgili termemotre görüntülerini ben atmıştım,Cihazda tasarıma bağlı ısınma mevcut,dikey kullanım tavsiye ediyorum 3 aylık kullanım sonucu cihazda ısıya bağlı stabilite sorunu gözlemlemedim,hat değerleriniz iyiyse modem ultra stabil.Modem hiç kapanmadan,20+ gün açık kaldı defalarca 1 kez bile hattan düşmedi,stabilitesini kaybetmedi.Arayüz sade cihaz stabil, çekim gücü çok iyi,kasası sıcak kanlı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 10 Aralık 2019; 17:35:35 >
  • Arkadaşlar merhaba 2 haftadır tenda v1200 u takip ediyorum alsam mı almasam mi karar veremedim tp link td9970v3 modem kullanıyorum şuan. Benim için önemli olan ping csgo oynuyorum ping 90 dan aşağı düşmüyor hiç. Hat değerimi de paylaşayım bir bakın değerlerim ben anlamam böylesi şeylerden.yardımcı olursanız sevinirim...
    Tenda V1200  Broadcom işlemcili VDSL modem  ( inceleme  , test , olumlu ve olumsuz taraflar )

• kutisys K kullanıcısına yanıt
    SNR degerlerınız gayet iyi durumda .

tp-link modemlerde wifi genelde sorunlu ...

ping degerleri için dns degıstırmeyı denedınız mı ?

en hızlısı 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 20ms. cıvarında ...

ayrıca oyun ping değerlerini ethernet kablosu takıp deneme sansınız var mı ?
  • Hacı zaten ethernet kablosu ile oynuyorum wifi kullanmıyorum bilgisayar da speedtest ile ping ölçümü yaptığımda max 22 ping çıkıyor turktelekomun kendi hız testinde 35 ten aşağı görmedim hiç. Turktelekom 50mbps vdsl kullanıyorum

bir de şu site ıle test yapar mısınız ?

https://www.nperf.com/en/

Not ;
    Testlerinizi nasıl iyileştirebilirsiniz?

Lütfen testi iyileştirmek için, ağınıza bağlı bilgisayar ve diğer cihazlarınızdaki (diğer bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar, oyun konsolları) tüm indirmeleri durdurun.

Daha yüksek hızlar için yavaş olan WiFi ya da elektrik hattı bağlantıları yerine kablolu bağlantıyı tercih edin.

Sonuçların stabilitesini kontrol etmek için testi birkaç kez tekrarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 11 Aralık 2019; 20:37:6 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Tenda V1200  Broadcom işlemcili VDSL modem  ( inceleme  , test , olumlu ve olumsuz taraflar )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tenda v1200'ü neredeyse 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. Önceki modemimle kıyaslayacak olursam artık hattan kopma düşme vb. sıkıntılarım kalmadı. Wi-fi çekim kalitesi yaklaşık 120 m2 olan evimde çok iyi en kötü 4 çizgiden 2 dişe düşüyor oda 2-3 arası gidip geliyor TP-Link'in W8951-N modeline kıyasla çok ama çok iyi. İndirmelerde torrenti kastetmiyorum ubisoft, steam vb indirmelerde 16 mbit internet hızıyla maksimum 1,5 mb hızla indirebiliyorken bugün 1,7'leri dahi gördüm ama 1,67'ye fiksledi sonrasında. Ben şu an için memnunum. İnceleyen arkadaştan Allah razı olsun tekrardan.
    Bahsettiğiniz uygulama ile yaptım testi. Bu arada şu an hatta kullanımda olan 2 telefon 1 ipad var gecikmemdeki artışı ona bağlıyorum.
  • ping değerleriniz çok iyi 18 ms.
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    normalde 14 civarında geziyorum üstadım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 11 Aralık 2019; 21:24:37 >
  • yalniz ısı konusu dogru cok isiniyordu duz koydugumda isiniyordu dikey koydum bakalim nasil olacak

• Bugün gördüğüm hız biraz önce kaydettim. Valla güzel...
  • Konu ve inceleme için teşekkürler, başarılı bir çalışma olmuş. Cihazın fiber desteği var mı acaba? Bazı yerlerde çelişkili cevaplar var. Fiber bağlantı konusunda emin olabilir miyiz?

• Flood gibi oluyor ama kusura bakmayın. Bu modem ve asus’un aşağıda linki bulunan modeli arasında kaldım. Fiyat olarak pek farkı yok gibi. Özellik olarak ne gibi farkları mevcut. Teknik bilgiye sahip olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=DSL-AC750

• quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Flood gibi oluyor ama kusura bakmayın. Bu modem ve asus’un aşağıda linki bulunan modeli arasında kaldım. Fiyat olarak pek farkı yok gibi. Özellik olarak ne gibi farkları mevcut. Teknik bilgiye sahip olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=DSL-AC750
    Tenda V1200 Asus AC750'den daha iyi bir modem. Eğer alacaksanız TP-Link VR300 alın. Asus AC750 asla almayın. Tenda ise müşteri hizmeti yok denebilir kimse telefona bakmıyor bir sorun olsa muhattabın yok. Eğer gider Vatan Bilgisayardan alırsan ancak onların aracılığı ile onlar servise gönderir. 1 hafta her gün aradım bunların müşteri hizmetlerini bir kişi bile telefona çıkmadı. Bence Tenda almayın gidip TP-Link alın kullanın. Oldu da beğenmedin mi iade edersin 14 gün içinde koşulsuz paranı geri alırsın. Tenda alsanda yine 14 gün içinde iade edebilirsin yani seçim senin.

Ayrıca VR300 modem hepsiburadada daha düşük fiyatı vatanda 400 hepsiburadada 350.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 15 Aralık 2019; 19:33:9 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.