Şimdi Ara

Tenis oynayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    zor bir spormu ? maddi olarak ne kadar bir bütçe gerekli ?

wimbledon tennis turnuvasını izliyorum acayip zevkli geliyor hani futboldan aldığım keyifin 2 katı nerdeyse

• Aylık 150 bence

Not:Hiçbişi bilmiyorum tahmini
  •  Tenis oynayan varmı

çok pis oynarım
  • yardımcı oldunuz sağolun
  • Bende çok öğrenmek istiyorum bu sporu ama bulunduğum ilçede adam akıllı tenis kulubü yok.
  • Tenis öyle sanıldığı kadar lüks bir spor değil aslında.
    Adamakıllı kulüpler fahiş fiyatlar istiyorlar kurs için.
    Alacağınız 150 -200 tllik bir raket , 2-3 kutu top sizi yaklaşık bir sene götürebilir.Gerçi bu da az br miktar değil.
    Oynayacak kort içinse bir partner bulup kiralayabilirsiniz veya kortlu sitelerde oturan bir arkadaşınız varsa bedavaya gelebilir kort parası.
    Kesinlikle oynaması izlemesinden daha zevkli tenisin.
    İyi oyunlar.
  • bizim okul öğrencilere özel saati 5 lira raket top onlar verıyor eger ıstersek piyasadaki 200 lıralık raketi 90 a falan satıyolar.kulübe üye olana oncelık var o da senelik 40 lira egıtım de 6 haftalık 200 lıra seneye gıtmeyı dusunuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Keyfine oynayan takım arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben de oynamak isterdim ama imkanlar hiç karşıma çıkmadı. Bazı özel liselerde oluyor, üniversitelerde var mı bilmem kort. Bir de büyük sitelerde havuz, tenis kortu, basket sahası gibi imkanlar oluyor da daha önce hiç sitede oturmadık.

@1938

Vay dostum New England Patriots

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 23 Haziran 2011; 17:01:55 >
  • 7 senedir oynuyorum.maliyeti yüksek bir spor değil.ben ilk başlarken çok iyi bir raketle başladım ve kaç sene onu kullandım.raket değistirmene gerek kalmıyor böylece.2 kutu top alırsın arakdaşınla gidersin parka,belediyenin yaptırdığı kortlar var orda oynarsın arakdaşınla.ama bence ders alırsan 2 ay daha iyi olur aylık 40-50 lira gibi guruba katılabilirsin.2ay ders aldıktan sonra kendin rahat oynarsın duvarla veya biriyle
  • Bende 2-3 sene önce yazın kursa gitmiştim televizyonda göründüğünden daha zevkli bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Valla ben de oynamak isterdim ama imkanlar hiç karşıma çıkmadı. Bazı özel liselerde oluyor, üniversitelerde var mı bilmem kort. Bir de büyük sitelerde havuz, tenis kortu, basket sahası gibi imkanlar oluyor da daha önce hiç sitede oturmadık.

@1938

Vay dostum New England Patriots

Evet dostum logosu muhteşem

• Bende öğrenmeyi çok istiyorum umarım becerebilirim bu sporu, tek sporla olmuyor gerçekten yakın zamana kadar bölgesel ligde basketbol oynuyordum ama diz sakatlığım ve zaman ayıramama nedeniyle takımdan ayrıldım. Şuan ise sokakta felan oynuyoruz hergün 3-4 saat. Ama gerçekten dediğim gibi tek sporla olmuyor milletin yanında sporla ilgili konuşabileceğin birden fazla spor dalı olmalı diye düşünüyorum (futbolu saymıyorum) hayırlısı diyelim.
  • geçen sene tatilde kort vardı arkadaşlarla eğlencesine aldık raketleri çıktık korta daha önce hiç oynamamıştım bi baktım baya baya atış yapıyorum karşlıyorum bende çok zordur diye tahmin ediyodum ama öyle aşırı bi zorluk yok gibi öğrenmek isteyen arkadaşlar becerebilir bence rahatlıkla
  • Ara sira ipad 2 de oynuyorum :)
  • Bende Fransa Açığı izledikten sonra acayip merak sardım. Bu yaz başlamayı düşünüyorum.
  • Kursa ne gerek var ucuz 2 tane raket alıp birkaç saatliğine tenis kortu kiralayıp rahat rahat oynayın. Zorluk olarak ise kimi vuruşlarda kolların güçlü değilse zorlanabilirsin.
  • ikinci el güzel kullanılmış raket ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.