Şimdi Ara

TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
10
Favori
23.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kardeş tercihinde çıkan okula gidip bi yönetici bulup nakil olacam ulaaayyyn die çemkirirsen yardımcı olurlar sanırsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum %4,02 lik dilimle Antalya'da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi'ni kazandı. Nasıldır bu okul? Çakallıklı'ya nakil etmeye değermi?
  • 2000 model mi bunlar abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 23 Ağustos 2014; 1:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBİSO

Ya Beyler Bayanlar HEPİNİZİNKİ HAYIRLI OLSUN da

Bu ek tercih olayı Yani Ek Yerleştirme 25-28 ağustos arası galiba da nereye başvuracağız? bilen varmı ütfen yardımcı olun bi kaç yerde okudum
    kesn kaydın olan okula diyo yani
    ben sağlık meslek oldu o okula gidip ben nakil başvurusu yapacağım mı diyeceğim?

!!LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN!!

evet aynen öyle diyeceksin.
    bu arada mümtaz turhan sosyal bilimler lisesini kazanan var mı içinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulcelik -- 25 Ağustos 2014; 3:33:28 >
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Gidiceksin iki şak şak adam kendine gelcek ve diceksin ki beni gazili yap o da nakili yazıcak şaka bi yana nakil yapmıyolar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RyanMccharty123 R kullanıcısına yanıt
    Komik miydi yani bu?

Sonra ''ay neden bize ayrım yapıyorsunuz?''
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Oğlum %4,02 lik dilimle Antalya'da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi'ni kazandı. Nasıldır bu okul? Çakallıklı'ya nakil etmeye değermi?

Çakallıklıdan 2 yıl önce mezun oldum. Çakallıklı üniversite sınavlarında biraz daha başarılıdır en azından benim dönemimde öyleydi. Fiziksel olanaklar açısından bir fark olduğunu sanmıyorum ikisi arasında.
  • TOEG anketi Oylayalım bakalım.http://oylabakalim.com/Oyver/TOEG-sonuclarindan-memnun-musunuz-/203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mfozturk0404 -- 23 Ağustos 2014; 1:41:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bu nedir ya ?
    Herkeste bir isyan , yok istediğim yer olmadı , nasıl olmuyor yüzdelik dilimim yetiyordu , fazla bile geliyordu vs.
    Kardeşlerim öncelikle şunu bilin yüzdelik dilimler geçen seneki verilere göre belirleniyor.Benim girdiğim sene 15 yüzdelik dilimi olan lise bu sene 19 olmuş.
    Bunun nedeni de geçen seneki SBS sınavının çok zor olması ve bunun sonucunda çoğu öğrencinin düşük not almasıydı.
    Bu sene ise öğrenciler daha iyi puanlar yaptıkları için. Yüksek ihtimal puanlar , yüzdelik dilim eski (2 sene önceki) değerlerine ulaştı.

Ben 433 yaptım geçen sene bu lise 430 ile öğrenci almış ben nasıl kazanamıyom yhaaa offf.
    E kardeşim bi baksana geçen sene 430 ile alan fen lisesi ondan önceki sene 460 taban puanı ile kapamış.
    Hiç demiyon mu bu kadar düşüş olduysa , tekrar yükselişi olmaz mı ?

Gerçekten nasıl olmuyor , haksızlık var , böyle eğitim sistemi mi olur gibi yorumlar yapmaktansa nakillerle ilgili bilgiler alıp , gerçekçi nakil tercihi yapın.
    Gelecek sizin , annenizin babanızın bu lise şöyleymiş böyleymiş demeleriyle değil , kendi düşüncenizle karar verin.

Tabi bu benim görüşüm.
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutab -- 23 Ağustos 2014; 1:55:27 >

• Şimdi yerleşemeyen ortaokul mezunları ek tercihleri bekleyecek, orada sıkıntı yok. Ek tercihlerde de yerleşemeyen kişilere ne olacak, okumayacak mı yani?

Not: Üniversiteliyim. Meraktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Şimdi yerleşemeyen ortaokul mezunları ek tercihleri bekleyecek, orada sıkıntı yok. Ek tercihlerde de yerleşemeyen kişilere ne olacak, okumayacak mı yani?

Not: Üniversiteliyim. Meraktan.

Lise zorunlu olduğu için MEB bir yere yerleştiriyor yine.
  • Neden yaşı küçük olanları blokluyorsunuz ? Ciddi cevap verin lütfen bilmediğimden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Neden yaşı küçük olanları blokluyorsunuz ? Ciddi cevap verin lütfen bilmediğimden soruyorum.

Herkesi bloklamak saçma olur da, burdakilerin büyük bir bölümü Konu Dışı'nda laubali tavır takınan, derdi millete laf sokmak olan çocuklar.

• Böyle bir konunun olması iyi oldu sitedeki İlkokullu tespiti açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakuda -- 23 Ağustos 2014; 4:02:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun gençlerde bunedir arkadaş bizim üniversite konusu bukadar hit almamıştı töbe bismillah haberleştinizmi naptınız
  • Teog ne lan
  • Forum ilkokullu kaynıyor.
  • yüzdelık nedir bizde ole yoktu tıpış tıpış 3 sene mal olan bir sınavar girdik
  • Nakil işlemlerinde nakillerle gitmek istediğimiz okulu kendimiz mi seçicez ? yoksa tercih listemize göre mi gidecek sırayla ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.