Şimdi Ara

TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
10
Favori
23.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowclne

Nakil işlemlerinde nakillerle gitmek istediğimiz okulu kendimiz mi seçicez ? yoksa tercih listemize göre mi gidecek sırayla ?

Bu yerleştirmede kazandığın okula gidip tercih listenden istediğin bir liseye nakil isteğinde buluncaksın (ancak tercih listesinde olması zrunlu mu bilmiyorum)
  • Hocam, laf olsun diye yazıp bloklamayan bile var, çoğu kişi kusura bakmayın ama egosu için blokluyor.

@John Voxville Hocam vallahi ben bu konuda dolaşmış 8 kişinin konu dışında trollediği veya saçma şeyler yazdığını gördüm,3 kişi zaten "bloqluyorum zuhahaa" yazanlar.

2 sene öncede Üniversite 1'ler liselilerle dalga geçiyordu forumda en basitinden
  • Vay be "lisenin ilk gününde ne yapayım" konusu açalı kaç yıl geçmiş, güzel zamanlardı
  • Arifiye Fen var mı gençler? Gerçi ben mezun olduğumda öğretmen lisesiydi ama
  • beyler sanırım şöyle bir durumda oldu yerleştirme yaparken okulun yakınlığınada dikkat ettiler sanırım çünkü benimle hemen hemen aynı puandaki arkadaşlarım (ben esenlerdeyim onlar güngörende) güngörendeki bi okula bende bağcılardaki tercih listeme yazdığım okula yerleştim sanırım buda göz önüne alındı
  • Ne kadar ilkokullu varmış yahu bu forum'da. Yanlış anlamayın çocuklar, niyetim aşşağılamak değil. Biz de geçtik o yollardan bundan yıllar yıllar önce...
  • Çok bir yaş farkı yok 2000'lilerle ama 2000 diyince çok garip geliyor lan :D
  • ankara gal varmi la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm öğrenci kardeşlerimize Lise hayatında başarılar dilerim.
  • Gidin okuyun lan imam atipte . Dininizi öğrenin biraz kefereler. İş garantisi de var zati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Şimdi yerleşemeyen ortaokul mezunları ek tercihleri bekleyecek, orada sıkıntı yok. Ek tercihlerde de yerleşemeyen kişilere ne olacak, okumayacak mı yani?

Not: Üniversiteliyim. Meraktan.

Yerleşememe durumu yok.Eğer tercih yapmadıysan veya yaptığın tercihler tutmadıysa.Evine en yakın meslek lisesi veya imam hatip lisesine otomatik kaydın yapılıyor.
    Yani kimse boşta kalmıyor
  • bende arkadaşım girdi anadolu lisesine girecekmiş yüzdelik dilimi %19.45 :)
  • tamay_aytam kullanıcısına yanıt
    iş garantisi diyorsunda hocam imam olacaksın bi yanlış ıldırdımmı namazı vala diğer dünyada kıldırdığı namaz başı 1 odun
  • Hic cihat kora yok mu ya Gelecek varsa ulassin,yardimci olayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazilli Fen Lisesini kazananlara ya da nazillide bir yer kazananlara her türlü yardımcı olunur
  • Bloklamakatan elim yoruldu
  • Jokerking kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden, bu kadar olduğunu zannetmiyordum bende.
  • Hedef İkhal Kazanılan İkhal Dilim 0,87

Edit: İkhal İstanbul Köy hizmetleri anadolu lisesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Father -- 23 Ağustos 2014; 14:02:37 >
  • puan %6
    kazandığım lise %9
    istediğim lise %4
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Neden yaşı küçük olanları blokluyorsunuz ? Ciddi cevap verin lütfen bilmediğimden soruyorum.

genç adam bu atalarımızdan abilerimizden gelen bir gelenek. git sor bi abilerine, küçükken mahalledeki abileri onları oyunlarına aralarına almış mı diye ?
    bu yollardan siz de geçeceksiniz evlat
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.