Şimdi Ara

tepe flaşı neden kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben studioda çalışıyorum yarın öbürgün çekimlere gidicem düğünlerde falan patronada çok sık soru sorduğum için rahatsız olduğunu hissediyorum o yüzden buraya yazdım tepe flaşının amacı nedir enstantanenin yüksek olduğu zamanlarda yardımcı olmaksa neden bu görevi makinamın kendi flaşı görmüyor ve düğünlerde enstantane hızı çok hızlı olduğu içinmi tepe flaşı kullanılıyor ? makinam nikon d5100 kendi flaşının verdiği güç nedir alıcağım tepe flaşının vericeği güç kaç olmalıdır k.bakmayın çok sordum acemilik işte yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: makarasdc45

arkadaşlar ben studioda çalışıyorum yarın öbürgün çekimlere gidicem düğünlerde falan patronada çok sık soru sorduğum için rahatsız olduğunu hissediyorum o yüzden buraya yazdım tepe flaşının amacı nedir enstantanenin yüksek olduğu zamanlarda yardımcı olmaksa neden bu görevi makinamın kendi flaşı görmüyor ve düğünlerde enstantane hızı çok hızlı olduğu içinmi tepe flaşı kullanılıyor ? makinam nikon d5100 kendi flaşının verdiği güç nedir alıcağım tepe flaşının vericeği güç kaç olmalıdır k.bakmayın çok sordum acemilik işte yardımcı olursanız sevinirim

Stüdyoda çalışıp halen sorduğun sorulara cevap arıyorsan henüz daha hiçbirşey öğrenmemişsin demektir.
    Kendi başına çalışmayı düşünüyorsun sanırım. Bence birazdaha teknikleri öğrenmeye çalış. Soruların cevabını sanırım aşağıdaki yazıda bulacaksın

http://tahiryildiz.com/fotografta-flas-kullanimi/

• Google'da basit bir arama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen şarjlı paraflaş setine param yetmediği icin kullanıyorum ışık olamzsa foto da olmaz tepe flaşı dandik pop up flaşlarla karşılaştırılmaz bile bende 600 rt var nikonda muadili sb910 hss de oldukca iş göruyor demek studyo da calışmak yetmiyor arastırmak gerek.
  • quote:

demek studyo da calışmak yetmiyor arastırmak gerek.

Bir Arkadaşımın studyosu var, arada gider aklıma takılan birşey olursa sorarım. Eğer karşınızdaki iyibir eğitmen ise size herşeyi empoze eder.
    Ama bilgili olupda birşey öğretmeyen kişilerde mevcut malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.