Şimdi Ara

TERA ile ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Arkadaşlar bu WHNM-WHHM-MCNM-MCHM-Nexus nedir
    2-Tier15 setleri ne zaman gelecek
    3-Item yapmak için T15 leri mi bekleyeyim yoksa direkmen crafta mı başlayayım
    Şimdiden çok teşekkürler

• 1-WH Wonderholme'un kısaltması. NM normal mode, HM Hard mode. MC Manaya Core ve geri kalan eklerde aynı. Uzun uzun yazmamak için chatte kısaltma kullanılır. Nexus günlük 1 saatlik etkinlik gibi düşün. Haritanın sağ kuzeyinde ufak bölgeler açılır buraya canavarlar summonlanır kesersiniz raid olarak. Görevi var 3 aşamalı. Kredi ve reputation kasıp çeşitli itemlar alabilirsin. Sadece görevlerle yaklaşık 2k para elde edebilirsin. Zamanın varsa yap güzeldir. Zaten priest ve mysticler seni summonlar bir sonraki nexus bölgesine sen raidi takip et yeter.
    2-T15'ler US'e geldi. Ağustos başı gibi EU'ya gelir.
    3-Bu sana kalmış. Ama yine de balder temple'dan düşen itemları elde et. Steadfest set yapabilirsin ama oculus yeterli olur sanırım. Ama sakın Nightforge falan uğraşma altından kalkılmaz. Wonderholme sette güzel diye biliyorum. Ama onun için Wonderholme Hard Mode'u bitirmen gerek 10 kişilik raidle. Sonra rica etmen lazım çıkan wonderholme itemını almak için. Soulbind olduğu için takas edilemez. Büyük ihtimal pas geçer zar atmada hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KilvinC

1-WH Wonderholme'un kısaltması. NM normal mode, HM Hard mode. MC Manaya Core ve geri kalan eklerde aynı. Uzun uzun yazmamak için chatte kısaltma kullanılır. Nexus günlük 1 saatlik etkinlik gibi düşün. Haritanın sağ kuzeyinde ufak bölgeler açılır buraya canavarlar summonlanır kesersiniz raid olarak. Görevi var 3 aşamalı. Kredi ve reputation kasıp çeşitli itemlar alabilirsin. Sadece görevlerle yaklaşık 2k para elde edebilirsin. Zamanın varsa yap güzeldir. Zaten priest ve mysticler seni summonlar bir sonraki nexus bölgesine sen raidi takip et yeter.
    2-T15'ler US'e geldi. Ağustos başı gibi EU'ya gelir.
    3-Bu sana kalmış. Ama yine de balder temple'dan düşen itemları elde et. Steadfest set yapabilirsin ama oculus yeterli olur sanırım. Ama sakın Nightforge falan uğraşma altından kalkılmaz. Wonderholme sette güzel diye biliyorum. Ama onun için Wonderholme Hard Mode'u bitirmen gerek 10 kişilik raidle. Sonra rica etmen lazım çıkan wonderholme itemını almak için. Soulbind olduğu için takas edilemez. Büyük ihtimal pas geçer zar atmada hepsi.

Hocam çok sağol peki bu wh ve mc nasıl yapılır ? Birde forumda okudum vs3 seti gelecekmiş t15 te onun içinde vs2 lazım değil mi bir de yazmayı unutmjşum vs2 (forumda nasıl yapıldığını öğrendim ondan hep bunu örnek veriyorum :D ) veya herhangi bi craftta item tam set olarak mı (silah zırhlar takılar) yoksa tek tek mi geliyor bunlarıda yanıtlarsan çok sevinirim

• WH ve MC normal dungeon. Sırasıyla mini bosslar ve son bossu keserek tamamlarsın. Ben de yapmadım henüz onları. Tam bilgi veremeyeceğim ama oyunun en zor dungeonları. VM3 için VM2(nightforge) gerekli değil diye biliyorum ama incelemedim. US serverında oynayan biri varsa bilgilendirirse benim içinde iyi olur. Craftta her parça için ayrı craft yaparsın. Örneğin Nightforge weapon için bir craft armor için bir craft gibi. Kısaca tüm set için ayrı ayrı craft gerekir. Takılar dungeondan düşer. Onları craftlayamazsın diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.