Şimdi Ara

Tera Online Ay Yıldız Guild Sayfası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandır AION oyununda Anuhart serverında oyun dünyası içinde bulunan guildimiz bu yeni dünyayı sizlerle beraber keşfetmek istiyor..

Tera Online oyununun free to Play olması ile beraber oyuna olan ilgimiz ve ücretli oldugu zamandan itibaren oynayan arkadaslarımızın telkinleri sayesinde yönümüzü bu yeni dünyaya çevirme kararı aldık.

Genel ahlak ve saygı kuralları çerçevesinde kendisini ve oyun oynadığını bilen tüm arkadaslarımızı aramızda görmek istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar sözünün verdiği bilinçle sağlam ve tek yumruk halinde oyunda olmak, Oyunun her manada tadına varmak, Güzel dostluklar kurup seviyeli sohbetler etmek yani kısacası kendinize ayırdığınız zamanı bu dünyada en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız size kapılarımız sonuna kadar açık..

Not: Ay Yıldız Guildi halen aktif olarak AION Ahuhart Serverındaki Oyun yaşamınada devam etmektedir AION Hakkındada bizimle irtibata geçebilirsiniz

Web adresimiz :www.ayyildizmmo.com

Raıdcall Adresimiz : 5497515

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskhero -- 6 Şubat 2013; 23:08:49 >

• Yeni bir oluşum düşünüyorsanız bence f2p beklemek ve yeni gelecek serverda bu işe adım atman sizin için daha iyi olacaktır başarılar.

Ayrıca bu sözüm sadece size değil yeni başlayacak tüm dh üyelerine sonuçta yeni serverların gelme ihtimali çok yüksek.
  • Ben "Ay Yıldız"ın başladığı herhangi bir serverda kolayca başarıyı yakalayacağını düşünüyorum
  • Site kurucaksanız bi 10 20 tl verip domainle host alın la bari domain ihtiyacını karşılayamazsanız ben size bir domain verim hellium.gen.tr olarak boşta duruyor. 7 ayı var daha bitmesine. bi host alın 10tl yıllığı madem site var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Site kurucaksanız bi 10 20 tl verip domainle host alın la bari domain ihtiyacını karşılayamazsanız ben size bir domain verim hellium.gen.tr olarak boşta duruyor. 7 ayı var daha bitmesine. bi host alın 10tl yıllığı madem site var :D

Enjin zaten aylık ücreti olan bir site domain varsa eğer direk birleştirilmeside mümkün. Portatif ve güzel bir site yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox -- 17 Ocak 2013; 23:50:19 >
  • quote:

Site kurucaksanız bi 10 20 tl verip domainle host alın la bari domain ihtiyacını karşılayamazsanız ben size bir domain verim hellium.gen.tr olarak boşta duruyor. 7 ayı var daha bitmesine. bi host alın 10tl yıllığı madem site var :D

Bazı insanların üstlerine vazife olmayan islerle ne kadar alakalı olduklarını hatta akıl edemeyecekleri seyleri düşünmeye kalktıklarını hatırlattın saol. Öncelikle bu oluşum tamamen tera online oyununa ön hazırlık niteliğinde başlayan bir oluşumdur. Yani amacı temel hazırlamaktır. Temelsiz niteliksiz mesnetsiz olarak bir işe kalkışır daha sonrada akibeti kötü olursa sen gibi Elinde 2 yada daha fazla hostla kalakalırsın. Ayrıca merak edilmesin Ay Yıldız her zaman kendine yakışanı yapmıştır yapacaktır. Kendisine yapacak hedefler koymayan insanların sırf laf kalabalığı yapmak amaclı bu tarz yorumlarını dikkate almayacağımızı söylemek isterim.

• beyler 23 yaşında genç bir inşaat mühendisi arkadaşınızım oyuna yeni başlamayı düşünüyorum ve düzgün(saygı,sevgi çerçevesinde) bir arkadaşlık ortamı arıyorum(bence MMORPG tarzında en önemli etken arkadaşlık). 2 gündür oyun indi karakter açmadım araştırma yapıyorum. buradan bana server karakter ya da guild konularında kısaca bilgiler(nerede başlayacağız nasıl bir stratejimiz olacak) verirseniz görev dağılımı açısından üzerime düşeni yaparım. birde mevcut hali hazırda olan sitenize üye olarak oradan mı iletişime geçiyoruz? tanışma vs. için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mednus

beyler 23 yaşında genç bir inşaat mühendisi arkadaşınızım oyuna yeni başlamayı düşünüyorum ve düzgün(saygı,sevgi çerçevesinde) bir arkadaşlık ortamı arıyorum(bence MMORPG tarzında en önemli etken arkadaşlık). 2 gündür oyun indi karakter açmadım araştırma yapıyorum. buradan bana server karakter ya da guild konularında kısaca bilgiler(nerede başlayacağız nasıl bir stratejimiz olacak) verirseniz görev dağılımı açısından üzerime düşeni yaparım. birde mevcut hali hazırda olan sitenize üye olarak oradan mı iletişime geçiyoruz? tanışma vs. için?

bu lafı çok duyuyorum saygı diyince millet eğlenmeyi unutuyor türklerle team speakte hiç eğlenemedim şu güne kadar fazla saygılılar yada ne olduğunu bilmiyorlar iki mesaj öncede görüyoruz mesela arkadaşımız yardım etmek istemiş saygısızlık yapmış heralde aldığı cevaba bak her birey her uslubu kedine göre ayarlamaya çalışacaksa gene diyebilirimki türkler olunca tadı çıkmıyor

• TÜRKLERLE tadı çıkmıyorsa git başka formlarda takıl burada insanlar TÜRKÇE yazıp TÜRKÇE konuşuyorlar beğenmiyorsan kendini mutlu hissede bileceğin yabancı formlarda takıl TÜRKLER senden her zaman üstün olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskhero

quote:

Bazı insanların üstlerine vazife olmayan islerle ne kadar alakalı olduklarını hatta akıl edemeyecekleri seyleri düşünmeye kalktıklarını hatırlattın saol. Öncelikle bu oluşum tamamen tera online oyununa ön hazırlık niteliğinde başlayan bir oluşumdur. Yani amacı temel hazırlamaktır. Temelsiz niteliksiz mesnetsiz olarak bir işe kalkışır daha sonrada akibeti kötü olursa sen gibi Elinde 2 yada daha fazla hostla kalakalırsın. Ayrıca merak edilmesin Ay Yıldız her zaman kendine yakışanı yapmıştır yapacaktır. Kendisine yapacak hedefler koymayan insanların sırf laf kalabalığı yapmak amaclı bu tarz yorumlarını dikkate almayacağımızı söylemek isterim.

Ya güldürme beni arkadaş hosttan bahsediyon ben domain diyom daha ne olduğunu bilmiyorsun laf kalabalığıymış konu açacaksan eleştireyede açık olacaksın bu kadar basit fazla kasıt yapma kaşınır sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

TÜRKLERLE tadı çıkmıyorsa git başka formlarda takıl burada insanlar TÜRKÇE yazıp TÜRKÇE konuşuyorlar beğenmiyorsan kendini mutlu hissede bileceğin yabancı formlarda takıl TÜRKLER senden her zaman üstün olacak

of of tam "yav he he "lik

senin gibi arkadaşlar olunca tadı bir ayrı tabii
  • quote:

TÜRKLERLE tadı çıkmıyorsa git başka formlarda takıl burada insanlar TÜRKÇE yazıp TÜRKÇE konuşuyorlar beğenmiyorsan kendini mutlu hissede bileceğin yabancı formlarda takıl TÜRKLER senden her zaman üstün olacak

Arkadaşım kusura bakma ama oynadığım her oyunda yabancılar daha yardımsever iyimser bizim türklerde nedense birşeylik var anlamadım yada hep banamı denk geliyor ki acaba bugün tera dada aynı şey oldu adam 60 level olmuş guildleri var türk guildi yardımcı olurmusun filan dedim cevap bile vermedi 60 olmuş sanki ne varsa 3 günde 36 oldum bende büyük birşey sanki, oyunun 1. guildinden bir adam yardım etti bana yani demek istediğim bu yabancılar daha yardımsever her türk için geçerli değil üstünüze alınmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 23 Ocak 2013; 1:57:53 >

• international takilmayi severim bende :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

quote:

Arkadaşım kusura bakma ama oynadığım her oyunda yabancılar daha yardımsever iyimser bizim türklerde nedense birşeylik var anlamadım yada hep banamı denk geliyor ki acaba bugün tera dada aynı şey oldu adam 60 level olmuş guildleri var türk guildi yardımcı olurmusun filan dedim cevap bile vermedi 60 olmuş sanki ne varsa 3 günde 36 oldum bende büyük birşey sanki, oyunun 1. guildinden bir adam yardım etti bana yani demek istediğim bu yabancılar daha yardımsever her türk için geçerli değil üstünüze alınmayın.

Katılıyorum ve arttırıyorum.

İngilizceniz varsa oyunda hiç Türk guildine falan bulaşmayın. Biz MMO'larda bencil, küfürbaz, hırsız oluyoruz birden.

Başladığımdan beri TERA'da birçok yabancıyla dostluk kurdum ve hep yardım aldım, bunu Türklerin olduğu bir oyunda kesinlikle göremezsiniz. Anca sizi soyma peşinde olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: arda29

quote:

Katılıyorum ve arttırıyorum.

İngilizceniz varsa oyunda hiç Türk guildine falan bulaşmayın. Biz MMO'larda bencil, küfürbaz, hırsız oluyoruz birden.

Başladığımdan beri TERA'da birçok yabancıyla dostluk kurdum ve hep yardım aldım, bunu Türklerin olduğu bir oyunda kesinlikle göremezsiniz. Anca sizi soyma peşinde olurlar.

daha iyi gameplay var international guild de :).

• quote:

Orijinalden alıntı: gskhero

Arkadaslar uzun zamandır AION oyununda Anuhart serverında oyun dünyası içinde bulunan guildimiz bu yeni dünyayı sizlerle beraber keşfetmek istiyor..

Tera Online oyununun free to Play olması ile beraber oyuna olan ilgimiz ve ücretli oldugu zamandan itibaren oynayan arkadaslarımızın telkinleri sayesinde yönümüzü bu yeni dünyaya çevirme kararı aldık.

Genel ahlak ve saygı kuralları çerçevesinde kendisini ve oyun oynadığını bilen tüm arkadaslarımızı aramızda görmek istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar sözünün verdiği bilinçle sağlam ve tek yumruk halinde oyunda olmak, Oyunun her manada tadına varmak, Güzel dostluklar kurup seviyeli sohbetler etmek yani kısacası kendinize ayırdığınız zamanı bu dünyada en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız size kapılarımız sonuna kadar açık..

Not: Ay Yıldız Guildi halen aktif olarak AION Ahuhart Serverındaki Oyun yaşamınada devam etmektedir AION Hakkındada bizimle irtibata geçebilirsiniz

Web adresimiz :http://ayyildiz.enjin.com

Raıdcall Adresimiz : 5497515

AİON'dan bi videonuz falan varmı ? Yani guild'e ait

• Tera online bölümünde böyle buram buram bir ergen kokusu vardı. Nereden geliyor acaba diye düşünürken birde baktım ki kaynağı bu konuymuş.

Bir konuyu adam gibi birbirinize laf sokmadan görüşüp tartışın birader bu ne böyle cevaplara bak..

Bu oluşumdan fazla fayda yok gibi görünüyor umarım yeni PvP sunucusunda kurulur bu guild...
  • Tera online f2p de guildi kurarsanız ben de katılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Tera online bölümünde böyle buram buram bir ergen kokusu vardı. Nereden geliyor acaba diye düşünürken birde baktım ki kaynağı bu konuymuş.

Bir konuyu adam gibi birbirinize laf sokmadan görüşüp tartışın birader bu ne böyle cevaplara bak..

Bu oluşumdan fazla fayda yok gibi görünüyor umarım yeni PvP sunucusunda kurulur bu guild...

Evet kanka, PvP server'ında... Geliyor musun ?
  • Bazilari heralda konu basligini okumadan biseyler yapmaya calisiyor size ben oraya girmem burasi iyi yabanci iyi yok turk paylasmaz yok uabanci paylasir diye birsey sorulmadi lejyon arayan ve bu lejyonun kirallarina uyani biz lejyona aliyoz siz secim yaparak sadece baslangic yapmis oluyorsunuz ondan sonrasi zaten sizin davranislariniza gore lejyon sizi icine aliyor burada yazilarda sadece simarik bi kac pacavradan baska bisey gormedim yani konuya bos yorum yazmayin oynayacaklarin . Sinek kucuk ama mide bulandirir. Konuyu bulandiriyorsunuz sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.