****Arkadaşlar tercihlerimin tamamı işletmeden(İNG) oluşacak ..tm1 sıralamam 8200.. BOUN,koç,bilkent ,galatasaray gibi yerler mümkün gözükmüyor ama yazdım ve en son 5.sıraya ODTÜ((( taban sıralaması 9810))) yazdım..Arkasına ne işletme yazabilirim?.Dipnot olarak özel sektörde çalışmak istiyorum..sıralama olarak odtu işletmeden sonra özyeğin/ist şehir/ist bilgi/bahçeşehir gibi yerler var(Tam burslu) Ama çok iyi şeyler söylemiyorlar onlar için ..yani ben Ankara'da okuyarak iyi bir Mba programına gidemem mi..Sağlam network ,ortam ve yurtdışında bana sağlanacak referans vs gibi unsurlar için ben illa istanbul a gitmeliyim?? Odtuden sonra gelen bu saydıgım ünilerin artıları eksileri nelerdir?. Veya şu şu sebebten ötürü burayı tercih etme diyeceğiniz bi yer var mıdır işletme konusunda Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
adam cv de odtu işletmeyi bir de yanındaki ingilizce ibaresini görürse gözleri parlar bence gerisi vitrinin ve donanımına bakıyor
yurtdışı kesinlikle olmalı((erasmus falan değil)) gerçekten iyi bir exchange imkanı vs olmalı ..ODTÜ ve ankara bana bunları sağlar mı??
quote:
Orijinalden alıntı: Superkova
yurtdışı kesinlikle olmalı((erasmus falan değil)) gerçekten iyi bir exchange imkanı vs olmalı ..ODTÜ ve ankara bana bunları sağlar mı??
bahçeşehirin yurt dışı bağlantıları baya vardı sanırım bi araştır bahçeşehir üniversitesini ama ben senin yerinde olsam vakıflahiç uğraşmazdım ODTU'ye giderdim
İnşallah umarım gelir ..Sıralamada çok büyük bi oynama olmaz umarım
Up
Teknik üniversitede işletme okumak ne kadar mantıklı, tartışılır
HyfordH
kullanıcısına yanıt
işletme eğitimini en iyi veren okullar arkadaşın söyledği okullar gidip özyeğindemi okusun sonuçta teknik değil? odtüde çok iyi bi tercih arkadaşlarım okuyor verdiği ing eğitimi olsun donanımlı hocaları olsun kampüs yaşamı sosyal imkanları yurtdışı bağlantıları...bence odtü gelse sevinçten ağlaman lazım birader hayatın kurtuldu hayırlı olsun
Arkaya bi tane özel yazmak gerek de bilemedim. bahçeşehir işletme mi istanbuk şehir mi yazsam...galiba bunlardan birini yazıcam ama hangisi
quote:
Arkaya bi tane özel yazmak gerek de bilemedim. bahçeşehir işletme mi istanbuk şehir mi yazsam...galiba bunlardan birini yazıcam ama hangisi
İlla vakıf yazcam diyorsan bahçeşehir yaz şehir diye üniversite mi vardı la
Arkaya Ozyegin yazdim cancanlar..Gayrı hayırlısı olsun
Up
Up
Up
quote:
Up
paran varsa sabancı yaz, sabancı,koç ödtüden iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Smoke34
paran varsa sabancı yaz, sabancı,koç ödtüden iyi.
Sabancı nin bence dezavantaji bölümün içinden seçiyor olman..orada işletme yok..Pazarlama gibi alanlarda direk eğitim veriyorlar. .kaldı ki işletmede hangi alana kayacagini bilmeyen birisi için büyük sıkıntı olabilir
Superkova
kullanıcısına yanıt
yönetim bilimleri, uluslarası ekonomi ,işletme demek zaten, üçü de aynı işlere giriyor. Koç işletme gidebiliyosan onu da düşün tabiki. ODTÜ işletme de baya iş yapar.
O bölüm seçmeme olayı yönetim bilimleri için saçmalık, hepsi aynı zaten. Mühendislikte çok farkeder ama
Isletme tahtin başında ama su anda ama net aynî değil ama yakın işler diyelim. Evet kesinlikle bölüm seçme olayı sacmalik. . Bu arada koç tam bursluya sıralama yetmiyor.
quote:
Isletme tahtin başında ama su anda ama net aynî değil ama yakın işler diyelim. Evet kesinlikle bölüm seçme olayı sacmalik. . Bu arada koç tam bursluya sıralama yetmiyor.
tobb iktisat işletmeye bir bak derim.Ekonomi kadrosu çok sağlamdır
Ben de odtü işletme ankara hukuk arasındaydım biraz da ankara hukuk yazıcam umarım pişman olmam