1.Boğaziçi İşletme (Biraz fantezi lazım tabi:) ) 2.TOBB İşletme 3.Bahçeşehir İşletme-Odtü İşletme (Bunlar tutar gibi ve asıl sorunum burda.)
Bahçeşehirde + olarak BURS,CO-OP ve tabii ki İstanbul var.
ODTÜ de ise + olarak okulun ismi,kampüs,köklü bir kurum. var. Siz ne dersiniz.? Burdan okuyan arkadaşlardan da yardım alıyorum ama daha çok karşılaştırmaya ihtiyacım var :)
aramızda 20 sıra var öncelikle :) Bildigim kadarıyla bahçeşehir 1500 yl veriyor ayda ben olsam aklımı çelerdi açıkçası ama ben işletme istemiyorum kulvarımız farklı zaten :) ankarada oturmak sıkıntı yaratır diyosan zaten odtünün kampüsünde vakit gecirecegin icin sıkılmazsın zaten her sey var.Sen genede öncelikli olarak odtüyü yaz bence odtü diploması bir ayrıcalıktır.
1500 lira veriyorsa ne düşünüyorsun 5 yılda 67500 tl eder ne düşünüyorsun yaz bahçeşehir istanbulda deniz kenarında daha ne istiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: athirsizicebi
aramızda 20 sıra var öncelikle :) Bildigim kadarıyla bahçeşehir 1500 yl veriyor ayda ben olsam aklımı çelerdi açıkçası ama ben işletme istemiyorum kulvarımız farklı zaten :) ankarada oturmak sıkıntı yaratır diyosan zaten odtünün kampüsünde vakit gecirecegin icin sıkılmazsın zaten her sey var.Sen genede öncelikli olarak odtüyü yaz bence odtü diploması bir ayrıcalıktır.
bana göre +20 mi -20 mi? :) Hukuk mu istiyorsun?
@bilbar
sanırım ben o parayı biriktiremem İstanbul gibi bir şehirde.Ayrıca barınma vs derken o para kısmen eriyecektir.Sanırım 12 aya göre hesaplamışsın ama 9 aylık ödenecek o para.Birde 5 yıla değil sonraki 30 yıla bakmak lazım :)
20 öndesin benden :) yok abi ben hukuk yapamam uluslarası ilişkiler dusunuyorum...Bahçeşehir iyi üni. ama odtü daha iyi ...Odtü sec bence...
tobb da bahçeşehir de işe yaramaz. gs işletme yada özyeğin işletme yazmanı tavsiye ederim. ikisinide yazmam dersen odtü kafidir sana :)
aynen bana da hep hukuk hep hukuk baskısı var da ondan dedim bende de merak yok o konuda.Uluslararası ilişkilerde hedefin nedir?İlerde meslek olarak.
ODTÜ evet iyiymiş herşeyiyle ama son dönemde özel okullar öne çıktı.Devletler yıkık dökük ayrıca imkanlar olarak.Bakalm kısmetimiz neyse o olsun.
arkadaşlar tercihle ilgili bi sorum olcak direk bize verilen sifreyle girip tercih yapabiliyomuyuz yoksa verilen tercih formunu doldurup bi yeremi götürmemiz gerekiyor ?
Hakkaten zor iş.
quote:
Orijinalden alıntı: AnaLucia
aynen bana da hep hukuk hep hukuk baskısı var da ondan dedim bende de merak yok o konuda.Uluslararası ilişkilerde hedefin nedir?İlerde meslek olarak.
ODTÜ evet iyiymiş herşeyiyle ama son dönemde özel okullar öne çıktı.Devletler yıkık dökük ayrıca imkanlar olarak.Bakalm kısmetimiz neyse o olsun.
açıkcası illaki şu olucam demiyorum ama zevkle okuyabilecegim bir bölüm sadece para kazancam diye 4-5 yıl acı çekemem zaten geniş bir iş alanı var eşit ağırlıkta hukuk dışında mesleğin yok zaten,işletmeci,iktisatçı,uluslarası ilişkilerci diye bir şey yok,bir cok yerde calısabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: sumptuous
tobb da bahçeşehir de işe yaramaz. gs işletme yada özyeğin işletme yazmanı tavsiye ederim. ikisinide yazmam dersen odtü kafidir sana :)
Nedenlerini söyler misin? Hadi gs işletme tamam da özyeğini hiç düşünmemiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: AnaLucia
quote:
Orijinalden alıntı: sumptuous
Nedenlerini söyler misin? Hadi gs işletme tamam da özyeğini hiç düşünmemiştim.
dostum detaylı bir şekilde anlattığım post yollanmadı ve silindi :) çok kısa özet geçicem.
öğretim görevlisi kalitesi bakımından türkiyede zirveye oynar özyeğin işletme.rektörü işini bilir.yurtdışı bağlantıları ben konuştuğumda oldukça sağlamdı. abartmışlardır artık heralde bir fikrim yok:) seve seve kendini geliştirirsin bu ünide. gs'ye gidersen de diplomada yazan isim oldukça kapı açıcaktır.ne de olsa türkiye böyle işler. kendine güveniyorsan, her türlü bodoslama yardırrım başkan dersen kesinlikle özyeğin derim. biraz mıymıylık varsa gs yaz. diplomanın üstüne cila niyetine geliştirirsin az buçuk kendini sana kalmış nasıl yapıcağın. yeter o da tabii ki. kusra bakma biraz detaylarına inip yazdığım şey silinince biraz baştan savma yazdım. gidebiliyorsan eğer tanıtım günlerine git. oturduğun yerden kesinlikle tercih yapma derim.
p.s : gs'li ya da özyeğin'li değilim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme