Şimdi Ara

Tercih Sıkıntısı(Fen Fakültesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.kafam bir hayli karışık.onu mu seçsem bunu mu seçsem diye dudağım uçukladı artık :D genel bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim :)

matematik,kimya ve biyoloji bölümleri tercih listemde olacak.kimya ve biyoloji bölümleri hem marmara hem de istanbul üniversitesi tutuyor.matematik bölümü de okan,ışık,istanbul ticaret tam burslu tutuyor.ayrıca kocaeli 2.öğretim matematikte tutuyor.

sizce hangi bölümü okumalıyım?kimya ve özelliklede biyoloji okuma diyorlar genelde ama marmara ve istanbul gibi bir üniversitede okuyacağım için şanslı olduğumu düşünüyorum.özellikle kimya ilgimi çekiyor.kendimi geliştirebileceğime inanıyorum.kimyanın ingilizce hazırlık sınıfı da var.akademik kariyer için mükemmel bir fırsat.kimyager alımında da ingilizce istiyorlar zaten.bu şartları sağlamış oluyorum aslında.ama iş bulma sorunu var tabi.4 yıl okuyupta iş bulamamak -hatta şuna 16 yıl diyelim-çok kötü olur.biyolojiyi geçtim zaten.

matematik bölümüne gelince özel üniversitede tam burslu mu okumalıyım yoksa kocaeli 2.öğretim mi?matematik bölümü için neler düşünüyorsunuz?
    ve son sorum da Marmara Kimya mı yoksa vakıf ya da Kocaeli Matematik mi?

teşekkür ediyorum şimdiden.

• Fen-edebiyat okuyacaksan kesinlikle özelleri tercih et. Hem eğitimleri ingilizce hem de kendini daha iyi geliştirebilirsin.

Benim seçeneklerim Matematik>Kimya olurdu.
  • Matematik okuyun hocam vakıf da arkadaş da belirtmiş zaten

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Mühendis -- 31 Temmuz 2011; 1:08:20 >
  • istanbul üniversitesi peyzaj mimarlığı yazsam ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire_man1

istanbul üniversitesi peyzaj mimarlığı yazsam ???

Matematik iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.