Şimdi Ara

Tercih sınavdan zormuş.LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,MF3 29 bin MF4 29 bin TM2 31 bin sıralamalarım.Şehir olarak sadece İst. düşünüyorum,ailem özel okulda diş. ecz. hukuk gibi 3 seçenek sundu.Önce kabul etmedim çünkü mühendislik düşünüyordum,İstanbul üni. Elektrik elektronik,inşaat falan.Ama istanbul üni. Mühendislik okunmaz diyor konuştuğum kişiler,ayrıca kampüs berbatmış.Ailemin istediği özel üni. Bezmi alem,ist. Medipol üni. Gibi dandik üniversiteler.Çok kararsızım lütfen yardım edin.Siz olsanız bu sonuçla nereyi tercih edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bezmi alem'e tedaviye gitmiştim..baya iyiydi bence..hem de vakıflar genel müdürlüğünün üni.si..bi nevi devletin özel üni.si oluyor..
  • cemaatin olduğu hakkında duyumlar aldım..zaten istanbulun en muhafazakar semtinde..rahatça tercih edebileceğim bi üni. Değil gidip görmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileride pişman olmayacağın bir bölüm seç. milletin ne dediği önemli değil, önemli olan senin ne istediğin.
  • Bu sonuçla gözüm kapalı YTÜ Elektrik seçerdim.
  • ben monoton,masa başı bi meslek istemiyorum.mühendislik daha cazip geliyor bu yüzden.ama hangi mühendislik hangi üni. fikrim yok hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.