Şimdi Ara

TERCİH YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 4372 ailem böyle bir tercih yapmış hangisi gelir sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateş Hekimoğlu -- 29 Temmuz 2019; 11:57:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• TERCİH YARDIM

• Up

• İngilizce olsun diye araya başka üniversite koymak ne alaka? Ayrıca tercihlerini neden kendin yapmıyorsun?
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Ben şehir dışı istiyorum ailem adanada kal diyor anlaşamadık

• Sıralamaya veya İngilizce olup olmamasına bakma sana ne katacağına ve nelerle karşılaşacağına bak. Lütfen özellikle İngilizce-Türkçe eğitim kıyaslaması yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dakika ben ezbere konuşuyorum da ilk 4 geliyor mu hiç bakmadım ki

Edit: Tutmuyormus o zaman ilk 4 den sonrasini iyi düşün. Gereksiz yere aileni de üzme ama senin başarılı olmalarına da izin verme. Onlar senin kötülüğünü isteyecek değil ama bu konuda yanlış biliyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 29 Temmuz 2019; 12:26:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kendileri bilir ısrarla istemediğim şeyi yapıyorlar kendi doğrularından başka bir şey bildikleri yok

• bu listeyle çukurova hayırlı olsun hocam.ben de ankara istesem de zorla istanbula gönderiliyorum.siz neden şehir dışı istiyorsunuz
  • Her zaman diyorum pişmanlığınız başkasına değil kendinize olsun. Hakkınızda hayırlısı...
  • %99 çukurova gelir ama aileniz ankara tıpı yazmış zaten çukurova önüne gazi yazmanıza da mı izin vermiyorlar ankara tıp tutsa ne yapacaklar yine şehir dışı sonuçta

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Aileme göre cerrahpaşa çapa ankara ve hacettepe dışındaki her tıp çukurova ile aynı seviyede. O dört üniversite dışında şehir dışına çıkacağına adanada kal bir farkı yok diyorlar.

• Yeni bir başlangıç için

Sağolasın hocam inşallah

• Ösym şifreni biliyorlarsa akşama doğru değiştir 15-20 dakika kala da sen ne istiyorsan onları yaz. Ailen okumayacak sen okuyacaksın. Maddi imkanlarınız varsa biraz da hayatı yaşamak kendi ayaklarının üstünde durmak istiyorsan kesinlikle şehir dışı yaz. Lisede bile şehir dışında okumuş biri olarak öneririm.

• Bu siralamaya Çukurova yazarak yazık etmeyin hocam. Tamam Çukurova çok güzel bir üniversite ama daha iyileri de var.

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum ama ailem anlamıyor. Ailemin fikrini üstte belirtmiştim kafayı yemek üzereyim

• Bana geçen sene istanbul yazdırmamışlardı itü endüstri tuttuğu halde ben de günlerce ağladım sonra mezuna kaldım bu sene itü ehb yazıyprum yine odtü elektronik tutmadığı için bilmiyorum ailenize anlatırsanız işinize yarar mı ama biraz daha az çalışsanız belki yine çukurova tutardı bunu söyleyin emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Endüstriden neden vazgeçtiniz hocam

• Arafiner A kullanıcısına yanıt
    Tercihi değiştireceğin hocam böyle olmaz mutlu olmayacağımı biliyorum tam da söylediklerinizi istiyorum artık bu işin sonu nereye varacaksa varsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.