Şimdi Ara

Tercih Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler merhabalar , ben sayısal öğrencisiyim . Bu sene sınavlardan sonra neticem şu şekilde geldi:
    MF-3 4090 MF-4 5200 İstanbul'da yaşıyorum.Fakat Ankara'da okumayı düşünüyorum.Başlangıçta Bilkent Bilgisayar mühendisliği ve bilkent endüstri mühendisliği istiyordum.Fakat bu sıralamalarla gelmesi pek mümkün gözükmüyor.Edebiyat-coğrafya-tarih gibi derslere ilgim olduğundan kendimi ea ve söz. alanlarında da denemek istedim.TM-1 puan türünde 635. oldum. TM-2 ve TM-3 ' lerde 500 küsürlerdeyim.TS de ise 200 civarlarındayım.Fakat TS'den tercih yapmayı düşünmüyorum.EA'dan tercih yapabilirim ve bu konuda size danışmak istedim.Bilkent veya TOBB üniversitelerinin işletme - iktisat bölümlerini düşünüyorum şu an.Fakat aklımda soru işaretleri var.Yani çevremdekiler işletme ve iktisat bölümlerini seçmeme pek sıcak bakmıyorlar.Bir önyargı var sanki bu bölümlere karşı.İş olanakları olarak sıkıntı yaşayabileceğimi söylüyorlar.Sizce böyle sıkıntılar yaşanabilir mi ? Bu bölümlere seçmem halinde TOBB'un Bilkent'e göre avantajları ya Bilkent'in TOBB'a göre avantajları nelerdir ? (Burs konusunu biliyorum bir tek TOBB Bilkent'in 2 katı kadar burs veriyor.)Bir de yurtdışı olanakları olarak hangisi daha cazip ? (Örneğin LSE gibi bir yere gitmem için hangisini seçmem daha mantıklıdır?) Ve son soru olarak işletme-iktisat gibi bölümleri seçmek mi yoksa ODTÜ'nün mühendisliklerine yönelmek mi daha mantıklıdır ? Şimdiden teşekkür ederim , zaman ayırıp okuduğunuz için...

• yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.