Şimdi Ara

Tercihim COLT olmalı mı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha önce araç-tercih kıyaslamaya konu acmıstım ama orda genel markaları sormustum..Şimdi sadece Colt'u sorucam siz mıt. kullanıcılarına..
    Öğrenciyim ve ehlıyet kursum 10 gün içinde baslıyor..İlk arabam olacak ve ben galiba Colt'u begendım en çok..Sorunsuz mudur??Benım için konfor,performans ve sorunsuzluk onemlı..Eee genç adamız otoban da şöyle bi 180-190 yapmam lazım acılmam için Kullananlar memnunmu yazabılırlerse sevınırım..Bir de Dizel düşünüyorum ne dersiniz??

• Bence sıfır almayı düşünüyorsan tam senin yaşına ideal lancer+lpg derim :D (220 ye kadar gördüm 240 a da az kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 14 Ağustos 2010; 18:59:17 >
  • 15 Bin tl butcem var dostum..Ikıncı el olacak ayrıca lpg asla ve asla dusunmuyorum..
  • hocam ehliyet kursu 10 gun sonra baslıyor diyip arkasından otobanda 190 diyorsun, yavas. bende colt arıyorum, arastırdım ettim, sikayetci birisini daha bulamadım colt'tan, herkes cok memnun, pisman olacagını sanmıyorum.
  • Arkadsım 190 işin sakası tabı ki benım ıcın konfor dızayn onemlı tabı ki performans da olmalı 180 falan yapmalı.Ama ben daha cok sorunsuzlugunu sorusturuyorum
  • COLt demek sorunsuzluk demektır...donanım performans yakıt ekonomısı genc ve dınamık olusu Coltu sınıfınıon her acıdan lıderı yapar...alıp da pısman olan olmadı...sıze 3 kapılı olanlarını onerırım COLT CZ3...
  • 180'e nazlanmadan, 190 a da zaman geçince varırsın. bu hızların yasal olduğu bir yer olmadığı için tavsiye etmem. araç sorunsuzdur ama otoban faresi de değildir. (zaten ayrı şeyler). alırsan canını sıkmaz ama yüksek araç sonuçta yüksek hızlarda yandan rüzgar alınca bile "höööyt" diyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hqnn

15 Bin tl butcem var dostum..Ikıncı el olacak ayrıca lpg asla ve asla dusunmuyorum..

15 bin tl'ye Colt bulursan al ,dizel bulman Hayal.

Şöförlüğün var mi ? yoksa soruyorum 190la giderken nasil durdurmayi dusunuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kSenwS

quote:

15 Bin tl butcem var dostum..Ikıncı el olacak ayrıca lpg asla ve asla dusunmuyorum..

Şöförlüğün var mi ? yoksa soruyorum 190la giderken nasil durdurmayi dusunuyorsun ?

valla bende 18.000 e icime sinen colt bulamadım, vazgecim C2 VTR alacagım neredeyse kısa sure kullanıp Colt bulunca satıp Colt'u almak icin. Bu arayıs sırasındada cok sey ogrendim bu forumdan, tesekurler, baska aracta alsam aklım Colt ta kalacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulas -- 19 Ağustos 2010; 23:09:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulas

quote:

Orijinalden alıntı: kSenwS

quote:

valla bende 18.000 e icime sinen colt bulamadım, vazgecim C2 VTR alacagım neredeyse kısa sure kullanıp Colt bulunca satıp Colt'u almak icin. Bu arayıs sırasındada cok sey ogrendim bu forumdan, tesekurler, baska aracta alsam aklım Colt ta kalacak :)

Colt Almadan onCe bende VTR bakmistim hosuma gitmedi ic mekani... Coltla kiyaslarsan sende begenmezsin ;)

• iyinin kotusu diyip alacagız, ic mekan olarak kesinlikle Colt daha ferah :) Elimdeki zaman icinde temiz Colt bulamayacagım istedigim gibi buyuk ihtimalle, umarım baslık sahibi bulur.
  • tercihin iyi alabilirsin bence bu arabayı sorun cıkaracagınıda sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.