Şimdi Ara

TERCİHLER AÇIKLANDIKTAN SONRA BAŞLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mezuna kaldım tercihler açıklandıktan sonra çalışmaya başlaycam ancak motive olabilmek için aama başlayınca tam sıkı çalışıcam hedefim 20bin 53 ten kaldım sizce geç mi olur

• otur basla hocam. Ertele ertele nereye kadar. Mezuna kaldiysan tercih sonuclari seni ilgilendermez artik. Bahane uretmeyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadasım 65 den kaldı. Bu sene 36 yaptı. Şimdi tekrar kaldı. Hemen başlayın bence

• Sınav bitsin başlayacağım (başlamadı)
    Sınav sonuçları açıklansın öyle başlarım (3 hafta yattı başlamadı)
    Tercihler açıklansın başlarım (15 gün geçti hâlâ başlamadı)

Neredeyse 1.5 Ay kaybetmişsin zaten sınav bittikten bu yana.Geç bile kalmışsın bugün başla beni dinle.3 sene hazırlandım bu sınava ben ne kadar önce başlarsan o kadar iyi yaparsın sınavda.Mucize bekleme.

Bahane üretmeyin oturun hemen başlayın tercih sonuçlarının sana bir faydası yok beklersen ek puan gelmeyecek 2017'de...

• dostum sene boyunca cok vaktin oluyor az tatil yap benim 2. senemdi bu sene ileriki dönemde illa bırakırsın şimdi başlarsan biraz tatil yap sonra başla ama temponu sabit tut hatta artır.
  • Sakın şimdiden başlayayım deme.Sıkılır bırakırsın sona doğru.Öyle çok çok vaktin olacak ki mezun dönemde,yapacak bir şey bulamayıp ders çalışıyor insan Ben eylül 20 gibi başladım çalışmaya, 52K dan 28K ya çektim.Yine de sen bilirsin hocam tabi
  • Bir haftada mucize gerçekleşmez. Tatil yap biraz sonra çok ihtiyacın olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sene yazın çalışmanın faydasını görmediğim için tercihler açıklandıktan sonra başlıyacam en çok faydayı ygs den sonraki 3 ayda gördüm ve en çok o zman çalıştım ygs 86 lys 53 geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.