Şimdi Ara

TERCİHLER YERLEŞME SIRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela sıralamamın üstünde bir yeri yazdım sonra sıralamamdan düşük bir yeri 5. Yere yazdım ve puanı benden düşük ama o yere puanı yeten biri ilk sırada yazsa kiminki gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specific12 -- 1 Temmuz 2014; 3:10:15 >

• up
  • up
  • specific12 S kullanıcısına yanıt
    soru biraz muhallakta kalmış ama ben anladığım kadarıyla şöyle söyliyim.mesela sıralaman 20 bin geçen sene 15 binde alan bir yere başa yazdın %90 ihtimal tutmayacak 2.sıraya bulunduğun sıralamada bir yer yazdıysan makine otomatikman seni oraya atar.yani cevap olarak şansı azaltma diye bir olay yok.tabi soruyu tam olarak doğru anladıysam.
  • Arkadaş şundan bahsediyor galiba:

Örnegin benim sıralamam 20k, geçen sene 21k ile alan okulu 5.tercihime yazdım.Arkadaşımın sıralaması da 21k o da aynı okulu 1.sıraya yazdı.Ben

5.tercihime yazdım diye o benden avantajlı duruma gelir mi? ben böyle anladım sanki ve bu soru benimde aklımda vardı :)
  • walt09 kullanıcısına yanıt
    evet hocam bahsettiğimiz şey aynı gibi .Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specific12 -- 29 Haziran 2014; 22:14:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerperest1881

Arkadaş şundan bahsediyor galiba:

Örnegin benim sıralamam 20k, geçen sene 21k ile alan okulu 5.tercihime yazdım.Arkadaşımın sıralaması da 21k o da aynı okulu 1.sıraya yazdı.Ben

5.tercihime yazdım diye o benden avantajlı duruma gelir mi? ben böyle anladım sanki ve bu soru benimde aklımda vardı :)

aynen öyle bi düşüncem var daha iyi açıklamışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerperest1881 F kullanıcısına yanıt
    YGS5 = 87622 sıralamam
    TM3 = 53891

CELAL BAYAR SOSYAL HİZMET İÖ = 87300 YGS 5 İLE ALIYOR

ERZİNCAN İÖ SOSYAL HİZMET = 52900 TM 3 İLE ALIYOR

İKİSİNDEN BİRİ GELİR Mİ ?
  • Evet bende merak ediyorum mesela sıralamamın üstünde bir yeri yazdım sonra sıralamamdan düşük bir yeri 5. Yere yazdım ve puanı benden düşük ama o yere puanı yeten biri ilk sırada yazsa kiminki gelir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D00

YGS5 = 87622 sıralamam
    TM3 = 53891

CELAL BAYAR SOSYAL HİZMET İÖ = 87300 YGS 5 İLE ALIYOR

ERZİNCAN İÖ SOSYAL HİZMET = 52900 TM 3 İLE ALIYOR

İKİSİNDEN BİRİ GELİR Mİ ?

Kesin bir şey söyleyemem ama bu sene birçok yerde pdr ve psikoloji bölümü açılıyor.Bu bölümlerin TM3 sıralamalarını biraz düşüreceğini zannediyorum,gelir gibi duruyor Erzincan.
  • Fenerperest1881 F kullanıcısına yanıt
    manisa gelmez mi kardeşim karabük , necmettin erbakan , ondokuz mayıs 3 yere açılıyor sosyal hizmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: D00

manisa gelmez mi kardeşim karabük , necmettin erbakan , ondokuz mayıs 3 yere açılıyor sosyal hizmet

Kardeşim inan bilmiyorumki sosyal hizmeti pek araştırmadım umarım istedigin yer gelir.Ama yeni açılan yerlere girme şansın yüksek tabi
  • Benim bildigim orn sen 5k sin 6kli yeri 5.sira yazdin bi baskasida 6k da 6klik yeri 1. Siraya yaziyo
    eger sen 5.siraya kadar bir yere giremeSen 5.siradaki 6klik yer sana gekir diyer adam istedigi kadar ilk siraya yazsin sen daha yuksek siralamadaysan senn dedigin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horinmaru H kullanıcısına yanıt
    hocam inş. öyledir öbür türlü tercihleri sıralamak için bayağı kafa yormak gerekecek
  • up
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: horinmaru

Benim bildigim orn sen 5k sin 6kli yeri 5.sira yazdin bi baskasida 6k da 6klik yeri 1. Siraya yaziyo
    eger sen 5.siraya kadar bir yere giremeSen 5.siradaki 6klik yer sana gekir diyer adam istedigi kadar ilk siraya yazsin sen daha yuksek siralamadaysan senn dedigin olur

Aynen öyle oluyor.Bu yüzdendir ki bu sınavlar sıralama sınavı puana bakılmaz işte bu sebepten ötürü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.