Şimdi Ara

Tercihleri verdim sizce??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 01. Tercih BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 4100 geçen sene 2593
    02. Tercih İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Psikoloji 10.100
    03. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Atatürk Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 12.100
    04. Tercih İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 14.100
    05. Tercih İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi 8.710
    06. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi 12.100
    07. Tercih İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (İÖ) 12.600
    08. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (İÖ) 16.800
    09. Tercih İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 24200
    10. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Atatürk Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 30500
    11. Tercih BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı 1500

TM3 3800 TM2 5500
    4 kere düzeltme yaptım ama son böyle sanırım hangisi gelebilr acaba kılavuz doğru mu =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiLySeveruS -- 4 Ağustos 2010; 11:50:48 >

• 1.yuksek ıhtımal 2.garantı bence bı de yanına sıralamaları da yazmassan kımse bısey yazmaz ben açıp baktım sıralara ama uğraşmaz kimse
  • Ya kılavuza göre mi sıralarını yazayım yoksa 2009a göre mi hangisi doğru kafam karıştı yazamadım o yüzden de
  • hadi işler yolunda gitmezse de sınıf öğretmenliği gelirse naparsın
  • Biz de abarttık ama çikölatasını abarttık gelmez gelmez gelirse de kısmet xD
  • sıralaman çok iyiymiş gerçekten. Bence 2. tercihin gelebilir.
  • boğaziçi sosyolojiyi de eklemeli miyim acaba çok kararsız kaldım :S
  • Özel bursluları hiç araştırdın mı?
  • Araştırdım da bitek sözel bölümler için çok para veriyorlar tmde pek bişey yapmadığım için açıkçası para vermdkleri zaman da özele gitmk istemiyorum çünkü zaten kafama göre insan sayısı az tahminimce özele ayak uyduramam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLySeveruS

Araştırdım da bitek sözel bölümler için çok para veriyorlar tmde pek bişey yapmadığım için açıkçası para vermdkleri zaman da özele gitmk istemiyorum çünkü zaten kafama göre insan sayısı az tahminimce özele ayak uyduramam yani

quote:

Orijinalden alıntı: LiLySeveruS

Araştırdım da bitek sözel bölümler için çok para veriyorlar tmde pek bişey yapmadığım için açıkçası para vermdkleri zaman da özele gitmk istemiyorum çünkü zaten kafama göre insan sayısı az tahminimce özele ayak uyduramam yani

Psikoloji bölümü puanlarına baktım en mantıklı görünen o gibi gerçi psikolıji bölümlerini hiç araştırmadım yanıltmış olmiyim. ODTÜ psikoloji nasıldır onu hiç düşünmedin mi?

• Şehirdışı yazmadığım için yoksa yazardım yani odtü istanbulla sınırlı tercihlerim
  • 11. tercihi boşuna yazmışsın
  • Yok boşuna değil onu sınıf öğrt önüne almayı düşünüyorum sözel derecem baya iyi nolur nolmaz tm yükselirse diye yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.