Şimdi Ara

TERCİHLERİM (TMCİYİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)Hasan kalyoncu üni pdr tam burslu:42k
    2)İstanbul kültür üni pdr tam burslu:İlk öğrencilerini alıcak
    3)Bahçeşehir üni pdr tam burslu:İlk öğrencilerini alıcak
    4)Çanakkale 18 mart üniversitesi pdr iö:ilk öğrencilerini alıcak
    5)Uşak üniversitesi pdr iö:İlk öğrencilerini alıcak
    6)Gediz üniversitesi sosyal hizmetler buda ilk öğrencilerini alıcak
    ..
    ..
    ..

Biraz tuhaf bir tercih listem var ama sizce hangisi gelebilir tahminleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran1905gs -- 6 Temmuz 2013; 20:12:52 >

• baran1905gs B kullanıcısına yanıt
    Ankara Hacettepe İstanbul üni ve Yalova sosyal hizmetleri neden yazmıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holahoop

Ankara Hacettepe İstanbul üni ve Yalova sosyal hizmetleri neden yazmıyorsun?

nokta nokta koydum ya onlarıda onlarla doldurcam işte hacettepe 37k sıralamayla gelirmi ki dersin?
    Yalova daha büyük ihtimal. Hacattepe geriler mi gerilerse ne kadar geriler bilemiyorum.
  • quote:

Yalova daha büyük ihtimal. Hacattepe geriler mi gerilerse ne kadar geriler bilemiyorum.

en son 33binle almış zor gibi duruyor hacettepe pdrlerin gelme olasılığı nedir sence?
  • @holahoop

sosyal hizmet nasıldır biraz bilgi verebilirmisiniz. internette baktım iyi filan diyorlar iş alanı varmış ama memurlar.net'te maaşları çok düşük oluyor diyorlar?
  • Hacettepe mezunu, devlete atanmış bi shu dan aldığım mail:
    Ben mesleğimi seviyorum, akademide de önün açık çünkü neredeyse her üni açıyor bu bölümü ve de hoca bulamıyorlar. özelde de çalışırsın ama büyük paralar bekleme devlet daha iyi..insanlara yardım etmeyi seviyorsan tavsiye ederim ama çileli bir meslek sürekli insanların problemleri ile ilgileniyorsun. haaa bölümün geleceğine gelirsek burası Türkiye yarın bile ne olacağını bilmiyoruz ki ben 4 yıl sonraısını sana rahat rahat söyleyebileyim.. Ama bu aralar baya alım oldu olacak ta...En azından sınıf öğretmenliğine göre iyi bir bölüm bence...

Sınıf öğretmenliği sormamıştım ama böyle bir kıyaslama yapmayı uygun görmüş kendisi :)
    Bahçeşehir ve Kültür pdr 15binle filan alır gibi. Kalyoncu inşallah dediğin gibidir de gidersin.
  • quote:

Bahçeşehir ve Kültür pdr 15binle filan alır gibi. Kalyoncu inşallah dediğin gibidir de gidersin.

Bahçeşehirle kültür okadar yüksek alırsa hiç yazmam bile onları ben ilkez alıyolar diye düşük olur diye düşünmüştüm onun yerine devlet ünilerini yazarım. İnşallah dediğin gibi ilki gelirde diğerlerinin önemi kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.