Şimdi Ara

Fen bilimleri serileri zorluk sıralaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarı ile çizgiustu>yildiz>venüs ama bazılar farklı bir sıralama yapıyor sizce nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En kolayı venüs en zoru yıldız hocam

• çizgiüstü'nun adı sadece çizgiüstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan19

En kolayı venüs en zoru yıldız hocam

Üç seriyi de cozdunuz mu?

• The Lost Man kullanıcısına yanıt
    Hocam birey c gibi bişey işlem kalabalığı soru kalıpları aynı gibi ama fen bilimleri soru kalıpları şahane

• Varmi baska fikri olan?

• 11.im bize yıldız verdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK KAYNAK SIRALAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çizgiüstü > yıldız > venüs

• En zoru yıldız serisi diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prience

11.im bize yıldız verdiler

Evet bende öyle bir duyum aldım. Bize mezun olarak Venüs verdiler ama artik adı Venüs değil, isimsiz seri ve sorular yenilenmiş. Ve piyasada tek yayinlari var o da isimsiz olan yani venus serisi. Bu durumda bence fen bilimleride adından ödün vermemek için kesinlikle kolay seriyi piyasaya sürmez. Yani şuan ki durumda bu yeni seri göze giriyor.

Ayrıca 11lere zor veripte mezunlara kolay vermezler, genel olarak olaylara bakılırsa gözde seri Venüs serisi gibi duruyor

• Felsefe/coğrafya ygs soru bankaları nasıl bilen var mı ? Hazır konu varken sorayım

• The Lost Man kullanıcısına yanıt
    Hem isimsizi hem yildizi cozuyorum biyoda acik ara isimsiz öndeyken fizikte mesela yildiz daha zor ve daha kaliteli

• İsimsiz olani arkadaşim almiş bana kolay geldi baya klasik sorular var elimde eski mufredat cizgiustu var oda orta gibi ama hatali soru çok varmis mat. hocam dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: BauschLomb

Hem isimsizi hem yildizi cozuyorum biyoda acik ara isimsiz öndeyken fizikte mesela yildiz daha zor ve daha kaliteli

Ben bugünde cok fazla kişiyle konuştum bilgisi olan. Herkes farklı seyler söyledi şudur budur.
    Yani genel olarak şu kanı çıkıyor ortaya "fen bilimlerinin serilerinde bariz bir ayrım yok" çünkü mesela siz fizikte yıldız daha zor dediniz ama bugün fen bilimlerinin soru hazırlayan grubundan bir fizik hocası Venüs dedi. Kolaylik zorlukta göreceli olduğundan yayınların çok yakın seviyelerde olduğu ortaya çıkıyor.
    En azından böyle düşünüyorum ben, bu konu üstünde de kafa yormayada gerek yok aslında daha fazla

• Say A da okuyorum ben sorular bize bile zor geliyor 5 testlik konuysa ilk 3 kolay son 2 zorlasıyor son test hele... bence yıldızın testleri zorluğuna göre sıralanmıs isimsizler karışık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.