evet tüm kont.toplamı 87bin arttı ama bizi ne kadar etkiler bilemiyorum
günceldir
egeye girme ihtimalin var. çok düşük bir ihtimal de değil.. ama o olmazsa da 9 eylül kesin gibi
quote:
Orijinalden alıntı: isofb4126
egeye girme ihtimalin var. çok düşük bir ihtimal de değil.. ama o olmazsa da 9 eylül kesin gibi
gaziyi çıkardım dostum sen naptın?
arkadaşlar ygs6 benim sıram 81243. istediğim yer 84100. bilkent turizm otel işletmeciliği tam burslu kesin gelir mi? Lütfen yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: erolegemenesor
arkadaşlar ygs6 benim sıram 81243. istediğim yer 84100. bilkent turizm otel işletmeciliği tam burslu kesin gelir mi? Lütfen yardım edin
iyi gelir de benim konuma neden yazıyosun?
quote:
Orijinalden alıntı: hasan1013
quote:
Orijinalden alıntı: erolegemenesor
iyi gelir de benim konuma neden yazıyosun?
ya hocam senin kesin geliyo biri. benim son tercihim bu o yüzden yazdım benim konuya giren çok azdı 45 50 dk da anca cevap aldım. Kızdıysan pardon.
quote:
quote:
ben değiştirmedim hacım. gazi ee 1. sırada
konuyla alakası yok ama foruma acemiyim acaba tercihimi yorumlar mısınız MF4 sıralamam 1864 1)ODTÜ Elektrik-Elektronik 2)ODTÜ Endüstri 3)ODTÜ Makine yazdım sizce EE gelir mi ? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
quote:
quote:
quote:
ben değiştirmedim hacım. gazi ee 1. sırada
senin gazi gelir kesin ya ben ankara istemediğim için yazmadım egeyi yazdım en başa ya inş.gelir
UP
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme