Şimdi Ara

Tercihlerinizi hangi yıla göre yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercihleri yayımlanan yerleştirme kılavuzuna göre yapıyoruz ama sıralamaların 2014-2015 yıllarındaki halini de baz alarak mı yapıyorsunuz yoksa sadece 2016 yılının mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeless_thrills -- 13 Temmuz 2017; 19:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• uppppppppppppppp
  • Hala yorum yok

• 2016

• tabiki 2016.Hem kontenjan artışları yüzünden biraz daha iyimser olmanın zararı olmaz.
  • Tekla kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı yorumları görüyorum 2016da 80k ile kapatılan bölümün 2015 kritiğini de yapıyor ondan merak ettim bende. Çünkü yazacağım bölüm 2016 sıralamasıyla gelir ama 2015 in sıralamasıyla çok zor.

• Kontenjanlara bakiyorum (2015-2016)

2015 den 2016 ya siralamalar ne kadar degisti diye bakiyorum

Temel mantigim bu benim

• Ben de ilk öyle yapıyordum ama bazı bölümlerde 15-16 arasında uçurum oluyor o zaman da ne yapacağımı bilemiyorum mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: homeless_thrills

Ben de ilk öyle yapıyordum ama bazı bölümlerde 15-16 arasında uçurum oluyor o zaman da ne yapacağımı bilemiyorum mesela.

tabi bu konularda çok da kesin konuşmak olmaz ama yapabileceğimiz en doğru şey 2016'yı baz almak olur.Hemen hemen herkes de öyle yapıyor.Tabi alternatifleriniz de sağlam olsun,zora düşmeyin.
  • Tekla kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyorum hocam teşekkürler.

• 2015 ten 2016 ya deü makine 6k ikinci öğretimi 9k gerilemiş bu sınavdan dolayı bu sene sıralamalar 2016 dan bazi yerler kötü bazilari iyi geldi en ve kontenjan arttı 50 k civari bence 1-2 k gerisindeyseniz girme ihtimaliniz BENCE yüksek olur 2016 ya göre
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    50k falan gerilemiş geçen yıl hocam. Gerilediği gibi de puanı da yükselmiş ama geçen yıl sınav kolay olduğu için. Tercig yapacağım bölümle aramda 7k diğeriyle de 30k var kesin diyorlar ama ben yine de çok umut bağlamak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye. Umarım sizinki de gelir hocam.

• homeless_thrills H kullanıcısına yanıt
    hocam 50 k gerilediyse sizin sıralamaniz kötü herhalde o sıralarda öyle olabilir yazin genede hiçbir şey kaybetmezsiniz
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Bölüm 50k geriledi hocam benim de sıralamam iyi değil geçen yıl üniversiteye yerleştiğim için puanım da kırıktı çok geriye atmış beni.

Sıralamam 300k geçen yıl bölüm 307k ile kapatmış. 7k var arada işte gelir diyorlar bilemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.