Şimdi Ara

Tereyağı Fabrikam Var Nasıl Bağlantılarımı Geliştiririm? SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl Akıllı hamleler yapabilirim? Piyasada nasıl tutunabilirim Tereyağı Fabrikam Var Nasıl Bağlantılarımı Geliştiririm? SSli Yardım ederseniz Mutlu olurum ..

• Suda tereyagi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatlarda DHye özel %50 indirim yap, kapış kapış satarsın.

• Öncelikle işe sağlam bir kurumsal kimlik çalışmasıyla başlayabilirsin.
  • Tek bir yolu var hocam o da çoğu kaliteli marketin raflarında yerini alabilmek

Yerinizde olsam 6ay ile 1 sene kadar kar marjını karşılayabilecek şekilde marketlere ürünlerin teminini sağlardım

1 sene sonunda ufak bakkallara ürün bazında belirli bir fiyata bırakırsınız

Marketlere ise azar azar ve önceki fiyata nazaran kar oranınızı da düşünerek kabul edenlerle tekrar anlaşma yapardım

Halk alıştıktan sonra sorun yok

Ama kalite ve tadı konusunda bilirsiniz halkımız tek seferliğine farklı bir markayı denemek ve kullanmak ister

Siz iddialıysanız eğer lezzetinden kalitesinden halk zaten sürekli aynı markayı alır devamlı olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün var ama bağlantısı yok
  • İlgi cekici ambalajlama yapilabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Suda tereyagi nedir?

"peynircilerde filan, suyun içinde bekleyen küçük küçük topçuklar halindeki tereyağı çeşidi. suda tereyağı tuzsuzdur. kahvaltılıktır. kızarmış ekmeğe sürmeliktir. yemeklere koymalık, kurabiye yapmalıktır."

bi yemeklere atmalık tereyağı bir de ekmekmelere sürmelik tereyağı var ya bu ekmeğe sürmelik olan işte.
  • Aynen bu şekil tanıtım yapın kabın üstüne de taze ekmeğe sürülmüş terreyağı koyarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

Aynen bu şekil tanıtım yapın kabın üstüne de taze ekmeğe sürülmüş terreyağı koyarsınız

anlamadım kötü bir şey mi söylediniz iyi bir şey mi?
  • xe34 kullanıcısına yanıt
    sence tasarım yetersiz mi?
  • yakapaca37 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kremaya sürekli zam üstüne zam geliyor.%40 zamlandı son 2-3 ayda
  • ysnrysn Y kullanıcısına yanıt
    Hocam emin olun yiyebileceğiniz en lezzetli yağlardan biridir.İçerisinde Hiç katkı maddesine rastlayamazsınız.Hatta İsterseniz tesisimize buyrun gelin örnek yağ hediye edelim Analizini yaptırın saflık oranını göreceksiniz.
  • Tasarım kötü, logo da. Slogan yok. Kime hitap ediyorsun belirsiz. Marka danışmanligi gerekiyor

• Bir fark yaratmaniz gerekli raflar da

örneğin ;

Tereyağı Fabrikam Var Nasıl Bağlantılarımı Geliştiririm? SSli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe34 -- 24 Ağustos 2017; 8:2:36 >
  • Tasarım kötü. Adam gördüğünde 2. Sınıf marka diyip almaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane 1 TL. Kulağa hoş gelse gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • katkı maddesi kullanıyor musunuz ?
    şayet kullanmıyorsanız kullanmamaya devam edin.Birgün batsanız bile bu size olumlu bir feedback olarak geri dönecektir.Size bir örnek vereyim.Ya da vermiyim.
  • Ambalaj bence güzel. Yöresel doğal ürün izlenimi var.

Ulusal market yerine 3 veya 5 şubesi olan yerel marketlerle çalışın.

Zaten anladığım kadarıyla üretim kapasiteniz ancak yeter bunlara. Bir de ürünün kalitesini korumanız lazım.

• C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten şuan toptancılara ve bazı önemli şirketler için yapmaktayız.Maksadımız daha çok kişiye ulaşmak.Ambalajı seçerken de elimizden bu kadar geldi.Fikrin için Çok Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.