Şimdi Ara

Terfi aldım, departman müdürü oldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün tarafıma ulaşan bir mail ile Departman Müdürü olduğumu öğrendim. Aslında mayıs ayında bekliyordum ama ülkenin zor durumdan geçtiği şu günlerde hayatımda güzel bir gelişme olarak karşıma çıktı.

Buraya yazma amacım hem sevincimi paylaşma isteği, hem de 32 yaşında bir yeni bir yönetici olarak (ekibimdeki en küçük yaşta üyeyim, 35-42 yaş aralığında ekibim var) tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini duyma isteğimdir.

*neler yapmalıyım?

*kötü giden durumlar için anında değişim odaklı mı olmalıyım?

*düzeni yavaş yavaş mı kendime göre düzeltmeliyim?

*otorite en mantıklı nasıl kurulur

vs vs.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Ben tavsiye verebilecek seviyede değilim ama mesaj atim yukarı çıksın.

• up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne güzel, tebrik ederim.

@StalkerReborn

Tesadüfe bak Stalker'a bayılıyorum şimdi de fallout 4 tekrar oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Kasım 2021; 19:21:4 >
  • Hocam hayırlı olsun
    müdür olarak ilk icraatde beni işe alirmisiniz
    Lisans mezunuyum askerliğimi yaptim
    Bilgisayar kullanimim iyi office excel photoshop video editor hepsi ve fazlası var
    Konuşmasını bilirim sabirliyimdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun kardeşim. 28 yaşında departman müdürü olmuş birisi olarak şunu söyleyeyim çok bir esprisi yok. stresli bir hayat seni bekliyor. otorite konusunda ise ne hitler gibi takıl ne de kerimcan gibi. insanlarla güzel güzel kibar konuş onları dinle ve haklılarsa haklarını ve yeri geldiğinde onları yönetime karşı savun ama asla enseye şaplak da olma. hatta yeri geldiğinde ayarsız bir şekilde boz. maalesef bizim insanımız böyle deve diken hesabı. arada böyle bir denge kur. hem üst yönetime çalışanların kankası pozu verme hem de altlarına kızar serttir ama bir şey olduğunda da bizi savunur imajı ver. asla onları güvenini kötüye kullanma. ofisinde dedikoduya katiyyen müsaade etme. 2 kişi tartıştı diyelim asla kim haklı kim haksız iki kişinin önünde renk verme. iki tarafı da dinle son kararı sen ver. fevri davranma ama yeri geldiğinde de son sözünü hızlı söyle sonuna kadar da arkasında dur. bir de masken olsun. sigarada insanlarla her türlü geyiği çevir ama ofisten girdiğin an hemen iş moduna geç suratını düşür ve konstantre ol. seninle team out'da yeri geldiği zaman enseye şaplak yapabilsinler ama ofiste duruma göre lavaboya bile giderken sana bilgi versinler. otoriteyse al sana otorite. gerçi otorite nasıl kurulur diye soran birisini hangi kafa müdür yapmış orasını da anlamak zor da neyse yine aklına takılan bir şey olursa yaz .

• ne üzerine çalışıyorsunuz mesleğiniz nedir ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.