…. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 27 Aralık 2024; 14:18:21 > |
…
-
-
Gelecek görmemiş sende -
Çok geç değil, şimdi yaz gönder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Eylül 2024; 12:7:24 > -
Bencede yaz gönder, halen geç sayılmaz,
-
yok avukat zaten dava açar uğraşamam o manyakla
-
iş görüşmelerine başlamıştı, elbet birinden kabul alırım koca şirkette bundan daha iyisini bulurum diye plan yaptı işte %99
karıların ciğerini biliyorum
-
Okumadim ama seviyorsan git konuş -
İki * değil, üç * olacak.
-
O zaman demiş olsaydın açmayacak mıydı yani?
-
Yok açmazdı o da söverdi. hak etmemiş mi o lafları ama?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluYok açmazdı o da söverdi. hak etmemiş mi o lafları ama?
Takam kafana, boşver bunları
-
birkaç kişiyle daha düşüp kalkar sonra anası zengin koca bulur ona da bana yaptığını yapar adam da 2 günde kapı önüne koyar
-
Sana yaptığını başkasına yapınca kapı önüne koyuyorlar kızı. Sana yapınca kızın arkasından 3 aydır ağlıyorsun ama. Senin neyin eksik
-
beni bu hale koyanlar utansın
-
Evet
-
Kadınlara güven olmaz çok zor bu devirde. Eş seçiminde hayvanlar gibi ilkeller.Sürünün en güçlüsünü ve en gösterişlisini isterler ki rahat etsinler. Çok talep gördükleri için de başkasını bulurum nasılsa diye lap diye ayrılırlar.
Biz erkekler düzüz.sevip aşık olup hayatımızın en merkezine koyarız.Kadınlar şeytan.Zaten aşk acısını hep erkekler çeker.
Keşke sen bilirsib,işine geliyorsa falan tarzında konuşsaydın kadına. -
cafede ayrılırken yalwardım ara vermeyi bile teklif ettim
fikrim değişmicek dedi
eskisi gibi heyecan da hissetmiyorum bu ilişkiye bilmemne dedi
birbirimiz için doğru insanız bence dedim ben öyle düşünmüyorum dedi
ben erkekliğin yüz karası bir itim.
-
Tecrübe bunlar hep.Kendini kötü bi tecrübeden kurtulmuş gibi düşün. İleriki ilişkilerinde ya hakedecek birini bul ya da üstüne düşme kadınların.
-
28 yaşımdayım evlenecek çağa geldim zaten bu karıyla evlenmeyi düşünüyorduk. bi daha karı bulursam büyük ihtimal evlenirim. ilişkideyken üstüne pek düşmedim zaten yeteri kadar ilgi verdim.
Benzer içerikler
- borsada günlük 200 tl kazanmak
- dobroski ne demek
- passolig başvuru
- kuveyt türk güvenilir mi
- hoşt demek hakaret mi
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X