Şimdi Ara

Terk edilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Terkedildim. Asla kaldıramıyorum bu durumu yediremiyorum beni çok sevdiğini söyleyen biri nasıl yapar bunu. Ayrılmayı nasıl çare görür ki yaptığım hiçbir şey yokken durup dururken neden ya neden? Çok sevmemek lazımmış demekki yazıklar olsun bana böyle çok sevdiğim için.
    Çok sinirliyim ya ben öleceğim ya onu öldüreceğim o kadar sinirliyim.
    Bakalım ne zaman bulacak yeni sevgilisini onu da böyle kandıracak mı acaba?
    Umarım bana yaşattıklarını yaşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renksiz tsukuru -- 7 Haziran 2019; 9:32:11 >

• öyle oluyor kanki bir yerden sonra bir daha kimseye güvenmeyeceğim diyorsun ama sonra yine güveniyorsun sonra yine güvenmeyeceğim diyorsun sonra yine güveniyorsun böyle bir döngü. güvenmek zamanla zorlaşıyor ama eninde sonunda yine güveniyorsun hayat böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

öyle oluyor kanki bir yerden sonra bir daha kimseye güvenmeyeceğim diyorsun ama sonra yine güveniyorsun sonra yine güvenmeyeceğim diyorsun sonra yine güveniyorsun böyle bir döngü. güvenmek zamanla zorlaşıyor ama eninde sonunda yine güveniyorsun hayat böyle
    hocam ilk sevgilimdi ilk ayrılığımdı garip hissediyorum.böyle olacağını hiç düşünmemiştim ailem yerine koymuştum çok koyuyor ya bu yaptığı
    Bundan sonra birine asla güvenebileceğimi düşünmüyorum içimdeki tüm duyguları öldürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: renksiz tsukuru

hocam ilk sevgilimdi ilk ayrılığımdı garip hissediyorum.böyle olacağını hiç düşünmemiştim ailem yerine koymuştum çok koyuyor ya bu yaptığı
    Bundan sonra birine asla güvenebileceğimi düşünmüyorum içimdeki tüm duyguları öldürdü

Alıntıları Göster
    önceleri biraz üzülürsün sonra ağlarsın onu görmeye başlarsın özlersin belki dönmeye çalışırsın vs sonra yavaştan unutmaya başlarsın başkasını seversin güvenmeyeceğim, güvenemeyeceğim desen de güvenirsin başlarda sevgin ilk sevgiline olduğu gibi olmaz zamanla artar, bağlanırsın. yürürse yürür yürümezse hadi bida

• Bir sure böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsesiz kim sessiz

Bir sure böyle olur
    iyi bilirsiniz tabi siz
  • Ayrılık acısını iyi bilirim. Kardeş, şimdi öfke ile hareket ediyorsun. Etme.
    Tek ilacı zaman. Şimdi yaran çok taze. Emin ol, o yara önce kabuk bağlayacak. Sonra geçecek.
    Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 7 Haziran 2019; 12:33:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    İntihar etmek istiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Ayrılık acısını iyi bilirim. Kardeş, şimdi öfke ile hareket ediyorsun. Etme.
    Tek ilacı zaman. Şimdi yaran çok taze. Emin ol, o yara önce kabuk bağlayacak. Sonra geçecek.
    Geçmiş olsun.
    sağolun hocam. çok sinirli biriyim maalesef umarım elimden bir kaza çıkmadan atlatırım bu süreci.
    kullanılmış hissediyorum ve insanların nasıl katil olduklarını daha iyi anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: renksiz tsukuru

sağolun hocam. çok sinirli biriyim maalesef umarım elimden bir kaza çıkmadan atlatırım bu süreci.
    kullanılmış hissediyorum ve insanların nasıl katil olduklarını daha iyi anlıyorum

Alıntıları Göster
    Kardeş, yıllar önce ben de yaşadım aynı duyguyu. O zaman ben de çaresizdim. Sağ olsunlar, eşle dostla ayakta kalabildik. Emin ol, geçiyor. Bağışıklık kazanıyorsun. Öyle zaman gelecek ki aklına dahi gelmeyecek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol, ilkler hep böyle olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kadın başka bir dalı tutmadan diğerini bırakmazmış

Hiç canını sıkma çok uzun zaman geçmediyse kısa sürede yaşandıysa bu terkediş şükret yoluna devam et.
  • Oğlum terk edilme emareleri baş gösterdiği gibi vuracan tekmüğü. Öğrenin şunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.