Şimdi Ara

TERLEMEYE ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu konu herhangibir satış içermemektedir. Malum yaz aylarında benim gibi çoğu insanın hayatini zehir eden terleme için doktor arkadaşımın bir tavsiyesini uyguladım ve cok rahat ettim. Eger yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. 
    Öncelikle taze sıkılmış yarım limon suyu içerisine takribi 2 yada 3 yemek kaşığı karbonatı karıştırın. Karışım ilk etapta baya bi köprüyor ancak karıştırmaya devam ederseniz, belirli bir sure sonra macun kivamina geliyor. Dikkat edin karışım ne çok cıvık ne de cok kati olacak.tam macun kıvamını bulunca terleyen bölgenize (yüz, koltuk alti ,el ayak vb)sürün. Benim genellikle yüz kısmım terledigi için oraya sürdüm. Surdukten 15-20 dk sonra yüzünüzde kuruyor.soguk suyla durulayın veya dus alın. Bunu 10 gün boyunca gunde 1 kez yapın. Bana şaşırtıcı biçimde, oncesine kiyasla cok iyi geldi, eskisi kadar terlemiyorum. Kalan karışımı buzdolabinda saklayıp ertesi günü kullanabilirsiniz. 
    Öncelikle şunu belirtmek isterimki terlemeye karşı eczanelerde bircok krem mevcut.ancak bircok yan etkisi oldugu için(kaşıntı,bulanti,kusma,derdide dökülme, kalp çarpıntısı gibi) ben kullanmaya cesaret edemedim.bu dogal ve ucuz yöntemi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• me_kar teşekkür'ler paylaşımın için ''deniyeceğim'' mutlaka.
  • Terlemeyi azaltıyor mu inceltiyor mu ? Vücudun her bölgesinde kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SYS-

me_kar teşekkür'ler paylaşımın için ''deniyeceğim'' mutlaka.

Rica ederim insallah işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me_kar -- 2 Temmuz 2017; 11:7:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Terlemeyi azaltıyor mu inceltiyor mu ? Vücudun her bölgesinde kullanılabilir mi?

Vücudunuzun her bölgesinde Kullanılabilir. hiç bir yan etkisi yok çünkü içinde kimyasal yok

• quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Terlemeyi azaltıyor mu inceltiyor mu ? Vücudun her bölgesinde kullanılabilir mi?

Vücudunuzun her bölgesinde Kullanılabilir. hiç bir yan etkisi yok çünkü içinde kimyasal yok

Bi denemek lazım.
  • kolay gelsin hocam. hala yüz bölgende kullanmaya devam ediyor musun? Benim kafa bölgem özellikle saçlı kısmı çok fazla ısınıyor ve alın sonra saçlı bölgenin ön tarafı ardında ense derken aşağı doğru vücudum ısınmaya devam edip anında terliyor. acaba bu karışım saçlı bölgede de kullanılabilir mi? çünkü asıl sorunumuz bence terlemeden ziyade vücudun aniden aşırı ısınıp refleksif olarak terlemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan kıral

kolay gelsin hocam. hala yüz bölgende kullanmaya devam ediyor musun? Benim kafa bölgem özellikle saçlı kısmı çok fazla ısınıyor ve alın sonra saçlı bölgenin ön tarafı ardında ense derken aşağı doğru vücudum ısınmaya devam edip anında terliyor. acaba bu karışım saçlı bölgede de kullanılabilir mi? çünkü asıl sorunumuz bence terlemeden ziyade vücudun aniden aşırı ısınıp refleksif olarak terlemesi.

Açıkçası su anda kış mevsimi oldugu icin kullanmiyorum. O yüzden bi yorum yapamiyacam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.