İşelmcinin üstüne termal macunu sıkacağım(Benim için bir ilk olacak) Üstüne sıkıp yayacakmıyım yoksa tam ortasına bir miktar sıkıp soğutucuyu takacakmıyım
İki şekilde de olabilir, fakat önemli olan husus çok az bir miktar sürmelisin yoksa , anakarta akabilir veya anakart işlemci pinlerinin arasına girebilir.
İşlemcinin üzerine bir miktar sık ve yay. Daha sonra soğutucuyu montajla.
Spatula tarzında küçük bir şeyle işlemcinin üzerine çok ince yayın ve soğutucuyu yerleştirin. Sabitlemeden önce hafif hareket ettirerek macunun soğutucu tabanınada tamamen yayılmasını sağlayın. Sonra sabitleyin.
konu açılmışken sorayım macun sürmeden cpu yu monta etsek ne olur arkadaşlar. Aşırı derecede bir ısınma olurmu?
quote:
Orijinalden alıntı: ulutashus
konu açılmışken sorayım macun sürmeden cpu yu monta etsek ne olur arkadaşlar. Aşırı derecede bir ısınma olurmu?
evet kesinlikle olur.
quote:
Orijinalden alıntı: cossolina
Üstüne sıkıp yayacakmıyım yoksa tam ortasına bir miktar sıkıp soğutucuyu takacakmıyım
çok ufak sıkıp kredi kartıyla çok ince bir tabaka halinde yayarak uyguluyorum ben.
quote:
hayır.çok da fark olmaz.max 5-10 derece arasında değişir ısınma..
evet çok ısınmaz arkadaşın dediği gibi 5 10 derece fark yapar ben denedim gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: techtnr evet çok ısınmaz arkadaşın dediği gibi 5 10 derece fark yapar ben denedim gördüm
5-10 derece dediğin nedir
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
quote:
boşta 30 ken 40 yükte 70 iken 80 fark olmaz dimi
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
quote:
5-10 derece az bi fark mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme