Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım için termal macun arıyorum. Bütçem 50 60 TL civarı. Bu bütçe aralığında 2 tane termal macun buldum. Sizce Arctic MX-4 2019 mu yoksa Cooler Master MasterGel Pro mu ? Hangisi daha faydalı olur ? İkisi arasında kararsız kaldım. MX-4 52 TL, Mastergel Pro ise 62 TL. Bu fiyat aralığında başka bir öneriniz varsa alabilirim.
45 liraya kargo dahil MX4 2019 aldım hocam o fiyat aralığında daha iyi bir seçenek yok. Müthiş macun
quote:
Orijinalden alıntı: canozturk21
45 liraya kargo dahil MX4 2019 aldım hocam o fiyat aralığında daha iyi bir seçenek yok. Müthiş macun
şuan 52tl hocam. valla bende alacağım galiba ya. cooler masterin mastergel maker nano baktım da oda 90tl. ama arada o fiyat farkına değecek fark yok.
Master maker en iyisi aldıgına deger. mx4 önermıyorum cabucak su gibi oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: xcaka28
Master maker en iyisi aldıgına deger. mx4 önermıyorum cabucak su gibi oluyor.
uzun ömürlülük olarak mx4 daha iyi diyolar ama.
MissMacHoOo
kullanıcısına yanıt
Mx4 kesinlikle iyi değil Xeon 3440 4.2 ghzde kullaniyodum dibine kadar ocli 2 hafta 3 hafta sonra 70 derece yükte olan işlemci 75-80 çıkmaya başlıyor soktugumde ise blogu macundan eser kalmamis özelliğini kaybettiğini gördüm hemen ardından collermaster Nano aldım sicakliklar 68 dereceye düştü ve 3 ay sonra bile sıcaklık 70 derece civarında seyretti işlemci bloğunu söktügümde macun ilk günkü gibiydi buradan çıkaracağımız ders gerçekten iyi macun olduğudur . Ürün bu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaka28 -- 13 Mayıs 2020; 0:48:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >